Onu bunu bilmem de sistemin en heyecanlı tarafı muazzam dek şartları. Rüzgar da destek verirse inşallah güzel şeyler olur.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese hayırlı sabahlar mutlu pazarlar siliyorum
-
Güzel şeyler olacak inşallah vade kısa ve görünen o ki sistem ümidi var.
-
Yok yaw.uzaktan takipteyim.
İstanbul için 87 den sonra gelen en sert sistem
Hocam şu sözü biraz açabilir
Miyiz 😃☑️
-
Ben bir tahminci değilim ama naçizane yorumum 9-10 Mart gibi İstanbul’da yüksek kesimlere örtü yapabilecek derecede bir potansiyel olur sanırım. Kış beyaz bir gelinlik ile bize veda eder inşallah…
-
Merhaba. Forumdan üyelik kaydımı nasılsın silebilirim. Bana yardımcı olurmusunuz.
neden üyelik kaydınızı sildirmek istiyorsunuz
-
Mart ayı dert ayı boşa dememişler.🥶 snowy
-
Arkadaşlar forumumuz bir hava tahmin sitesidir ve bu uğurda hobi amaçlı bilgi edinmek isteyenler bilgisini almaları rica olunur. Malum Rusya Ukrayna krizi ülkemiz
Va dünya adına etkileri ve bizim de bir insan olarak bizdeki etkileri de devam edecektir. Bu konudaki görüşlerimizi belirtirken insani değerleri ve savaşın iyi bir şey olmadığını ve tüm insanlığa bunun zararı olacağını unutmamak gerekir yorumlarımızı da buna yönelik yapalım şiddeti öfkeyi özendirici cümlelerden kaçınalım malum burada yazılanların hukuki ve reel sonuçları olabileceğini unutmayalım herkese hayırlı geceler diliyorum iyi forumlar …
-
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi. Teyzem Vefat Etmişti Ondan Dolayı Yoktum Bir Süredir
Kradeşim başın sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
-
Ustaya şifa
Halit Kıvanç ustamızı aradım dün akşam. Kendisini programımıza davet edecektim. Çok değerli ve kıymetli eşi, hanımefendi telefonu açtı. Sesini duymak istedim Halit abimizin, ustamızın. “Mümkün değil şu an” dedi ve ekledi; “Artık kimseyi tanımıyor, konuşamıyor ve çok hasta” Türkiye’ye maç anlatmayı, futbolu, sporu, konuşmayı öğreten büyük ustamız için lütfen dua edelim.
Alıntıdır
Allah Şafi ismi ile şifasını versin inşallah
-
Hsynatasayar Cemgun666 Aysesag Kar tanesi
doğum gününüz kutlu olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nİce senelere inşallah.
-
-
2-3 haftadır doğru dürüst tatlı yemiyordum bugün biraz yiyeyim dedim fena salladı 😱
-
Whisper dayım ecmwf gfs kısmına atacaktın yanlış oldu galiba 😁
-
Tam hayat düzenli gidiyor derken 2.defa covid çıktım az önce Düzelicez inşallah
Ne zaman mezara gidince mi