Bu sistemin adı gizemli sistem diyorum ben.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim. İnşallah be
kardeşim biz de gecikenler kervanına katıldık geçmiş doğum günün hayırlı kutlu olsun nice sağlıklı senelere inşallah
-
Hocam beni kastediyorsan ben Genel olarak konuşuyom sistem gelir yada gelmez o farklı konu
ben de şahsına yönelik demedim kardeşim genel manada dedim yani
-
Burayı ağlama duvarına çevirtmeyelim iki kötü model görünce arkadaşlar…
-
Herkese hayırlı geceler diliyorum
-
Gün bitmeden yazalım, kutlayalım..
Salih61 Karsevdasi KemalBerkay explorer3939 doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Nice güzel yaşlara inşaallah..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tüm arkadaşların doğum günü kutlu olsun inşallah 🙏
-
Ben kışın bitmesine değil kışın bitme ihtimaline üzülüyorum.
ihtimaline üzülme kardeşim. Biten şey zaten bitmiştir. Bittiği gün bizden gitmiştir.
-
Modellere bakıp üzülen arkadaşlar Allah’ın izni ile 21 şubattan itibaren farklı şeyler görmeleri içten bile değil.
-
Yeni muhabbet kuşumuz bonbon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah Mutlu Mesut etsin gardaş
-
onurtugtekin23 musab1976 kral2327 Hilafet doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nice senelere doğum günün kutlu olsun 🎊🎂🎁🎉🎈
-
Tranzonspor şampi- …. Gerisini siz getirin
-
saolun eksik olmayın ❤
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Nice yaşlara kardeşi
-
Polis01 geçmiş Olsun meslektaş Allah şifa versin
-
Sunay353535 arslan geçmiş doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
İşler güçler derken arada atlama ederiz..
Cimo_31 doğum günün kutlu olsun..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nice senelere inşallah arkadaşlar doğum günün kutlu olsun