Sistemin Adı Netleşti Kar Dağ
Şubat da ateşler yangınlar hazır mı ? Nargile mi aldım elime bekliyorum.
I
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemin Adı Netleşti Kar Dağ
Şubat da ateşler yangınlar hazır mı ? Nargile mi aldım elime bekliyorum.
I
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sistemden sonra daha sistem takibi yapmamayı düşünüyorum.
bu şarkıya bayılıyorum nedense benim telefon müziğim madeigal
Acele etmeyin. Azor Sibirya birleşmesi tarzında bı beklentin var. MModellereyansir zaten.
Hadi bakalım hocam
Hocam nediyosunuz siz bu haliyle bile evimden zor cikoyorum kar dizimi geçiyor 70-80 hayal etmesi bile güç inşallah olur çok şaşkınım
İnşallah olur. kardeşim.
şu an istanbulda en yoğun kar anadolu yakasında yaylalı darlık barajı mevkii olarak görünüyor o tarafta ikamet eden bir arkadaştan son durum bilgisi alabilir miyiz.
onurtugtekin23 o tabloda 40 cm var sabaha kadar rahat 20 den fazla eklenir 70 -80 zorlar. 1.metre haberleri gelir yarın öğlene doğru sanırım. beylikdüzü esenyurt sultangazi yüksekleri arnavutköy hadımköy hattı 1 metreyi zorlayan yerler olur sanırım.
Kar yoğun şekilde devam ediyor. Boğaz hattı anadolu yakası üst kesimler ve iç kesimler ile avrupa yakası orta ve kuzey kesimler kara radara devam.
Evin önü kaç cm abi senin kar devam ediyor mu
Evin önünde kar bırakmamışlar ki kardeşim ama çatılardan yola çıkarak 23 cm civarı var. Sabah ve yarın da bir 15-20 cm den fazla atabilir.
2017 yi geçer
bölgesel anlamda belki ama genel olarak 2017 yi geçeceğini sanmam.
https://www.facebook.com/watch?v=254033596743065
Dayının duası tutmuş :-D
Bu dayı çok önceki senelerde bu duayı etmişti. Bugünün videosu gibi herkes paylaşmış ama bir kaç sene öncesine ait sanırsam.
tuzla hakikaten istanbuldan bağımsız hareket etmiş kocaeliye daha yatkın sanki
Trakötör
Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
Kardeşim sen konumu değiştir biraz çengelköye doğru yönel hafif.
Tüm İstanbulluların gözü aydın :okey: Hadımköy şuanda kar kalınlığı olarak 1.sırada sanırım
Hadımköyde 3-4 ay memurluk yaptım. Hadımköy kendi bölgesi dışında farklı bir yer çukur yerleri de var yüksek yerleri de var. Toki tarafları tank taburu tarafları yüksek iken bazı kısımları ise alçaktır. Kar kalınlıkları duruma göre değişkenlik gösterebilir bu sistemdeki en büyük avantaşı ise karadenise yakın olması ve kırsal alanı fazla olmasıdır. Şehirden uzak yerler kafadan zaten 10 cm artı alıyor. buna deniz etkisi yükselti ve az şehirleşme de eklenince yeme de yanında yat.
Doğum gününüz kutlu olsun berkealis
Novosibirsk Skrnpc mkb1983 geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.
Nice senelere bu arkadaşlara, Allah hayırlı seneler versin.