Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi. Teyzem Vefat Etmişti Ondan Dolayı Yoktum Bir Süredir
Kradeşim başın sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi. Teyzem Vefat Etmişti Ondan Dolayı Yoktum Bir Süredir
Kradeşim başın sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Ustaya şifa
Halit Kıvanç ustamızı aradım dün akşam. Kendisini programımıza davet edecektim. Çok değerli ve kıymetli eşi, hanımefendi telefonu açtı. Sesini duymak istedim Halit abimizin, ustamızın. “Mümkün değil şu an” dedi ve ekledi; “Artık kimseyi tanımıyor, konuşamıyor ve çok hasta” Türkiye’ye maç anlatmayı, futbolu, sporu, konuşmayı öğreten büyük ustamız için lütfen dua edelim.
Alıntıdır
Allah Şafi ismi ile şifasını versin inşallah
Hsynatasayar Cemgun666 Aysesag Kar tanesi
doğum gününüz kutlu olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
nİce senelere inşallah.
2-3 haftadır doğru dürüst tatlı yemiyordum bugün biraz yiyeyim dedim fena salladı 😱
Whisper dayım ecmwf gfs kısmına atacaktın yanlış oldu galiba 😁
Tam hayat düzenli gidiyor derken 2.defa covid çıktım az önce Düzelicez inşallah
Ne zaman mezara gidince mi
Teşekkür ederim. İnşallah be
kardeşim biz de gecikenler kervanına katıldık geçmiş doğum günün hayırlı kutlu olsun nice sağlıklı senelere inşallah
Herkese hayırlı geceler diliyorum
Gün bitmeden yazalım, kutlayalım..
Salih61 Karsevdasi KemalBerkay explorer3939 doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Nice güzel yaşlara inşaallah..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
tüm arkadaşların doğum günü kutlu olsun inşallah 🙏
Ben kışın bitmesine değil kışın bitme ihtimaline üzülüyorum.
ihtimaline üzülme kardeşim. Biten şey zaten bitmiştir. Bittiği gün bizden gitmiştir.
Modellere bakıp üzülen arkadaşlar Allah’ın izni ile 21 şubattan itibaren farklı şeyler görmeleri içten bile değil.
Yeni muhabbet kuşumuz bonbon
Allah Mutlu Mesut etsin gardaş
onurtugtekin23 musab1976 kral2327 Hilafet doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
nice senelere doğum günün kutlu olsun 🎊🎂🎁🎉🎈
Tranzonspor şampi- …. Gerisini siz getirin