Harkulade
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
inanilmaz kar var sevincinden kardeşime vurdum hastanedeyiz burnu kırıldı
yok boyle kar 33 cm
Geçmiş olsun kardeşim dikkat edin Allah şifa versin inşallah
-
Şu yağışta bile sıcaklık 0 altında değil abi. Dekler etkili olduğu zaman boşlukta kaldığımızda rahat 1-2 derecelere çıkar, bu da erimeye sebep olur. Şuan en yüksek örtüyü alıyoruz büyük ihtimal. Dahası gelirse sürpriz olur.
Gece ve sabaha karşı devam edecek gibi kardeşim onu dert etme. anın tadını yaşa belli olmaz bu tip sistemler genelde beklenenden fazla çıkar. Mgm ve çoğu meteorolog ters yattı. Asıl olan bizim Hava tahmincilerimizin tahminlerini 1 ay öncesinden belirtmeleri oldu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ulan şu tabloya bak sarıların sülo mübarek :9
-
2017'yi geçemedi belki birikim olarak ama, bıraktığı kesintisiz yağış ve kuvvetli tipi ile, kısa sürede 30-40 cm birikim ile gönlümüzde yer edindi bu sistem... 2021-2022 kışı da bu sistem ile en kötü kışlar listesine girmekten kurtuldu.
Dur veda etme kardeşim daha bitmedi. Bu gece ve yarın gün boyu da yer yer etkili olur çarşmaba perşembesi de var.
-
kayasehir yatar bu saatten sora bi aksiyon olmaz
Sen öyle san kardeşim perşembeye kadar hatta cuma ilk saatler gelmeden netlik kazanmaz bu tip sistemleri iyi bilirim. Sağ gösterir sol vurur. ama neticede üç aşağı beş yukarı her yeri memnun eder. Sabır inşallah.
-
İçimde bir yangın var.. sanki söndürülmeye çalışılıpta bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları gibi
Kardeşim dertli insan görmeden dertliyim deme. Şükür et haline, içinde bunaltı varsa La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyül azim de... başka şeyler ile uğraş beyni farklı şeyler ile yormaya bak hep aynı şeyler ile uğraşma. Düzelir inşallah yaşın çok genç daha hayatta ne zorluklar göreceksin şükür et.
-
4 senedir sistem takibi yapıyorum bizim milletimizde ki bu kar açlığı bende yok 2 cm karda kaymaya başladılar az durun be birader dolsun bir bilek boyu .
Çocukken çok sinir olurdum. Kar tam tutarken çıkar millet bozardı. Sabah tekrar kapatırdı. İstanbulda pek mümkün değil kardeşim hele biz az çok kar görürdük. Yeni nesil çok kar görmediğinden az kar yağsa sokaklara dökülüyorlar.
-
Sultangazi kopuyor. şu an rakım 120 civarı. yunus emre mahallesi
-
Sultangazi çok şanssız şuan. Bekliyoruz. Arada tek tük kütle geçiyor
Ben de sultangazideydim 10 dakika önce koptu ortalık baya
-
Anadolu yakası için söylenenler avrupaya uyarlayalım. Bu gece den yarın gece saatlere kadar ara ara dek şovlar boğaz çevresi ve avrupa yakasında güzel kar yağışları bırakacak.
-
5 senede bir yağıyor değer bence
o zaman , bekleyelim bakalım 🤔
-
İstanbul Bursa civarı deprem olduğuna yönelik haberler var
-
gece uykusuz kalmaya değer mi 🔥 ateş edelim mi İstanbul are you readdy ?
-
Yalnız anlamadığım olumsuz hava koşulu ne var ki akşam başlamayacak mıydı İstanbul'da kar
Tatili erkene almışlar kardeşim işte