H geceler herkese
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
O SİSTEM OCAKTA OLMAZSA ŞUBATTA BİZDE İNŞALLAH 🤲
-
Arkadaşlar bu tip sistemler 15-20 gün önceden belirir ve kaybolur. Ara ara kaybolmaları sizi yanıltmasın bu sistem gelmeyeceği anlamı taşımaz şurada 3 gün öncesinde bu sistem hakkında bir sürü senaryo varken 10 gün sonrasına olumsuz anlamda peşin hüküm vermek doğru olmaz. Sinan abinin de dediği üzere ayın 24 gibi mutabık oluruz az çok
-
Yalnız radarda olmayan bir yağış var. Sulu kar kky yağmur ağırlıklı yağış var
-
Tüm islam aleminin, miraç kandili mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede yaptığınız yapacağınız duaları ibadetleri kabul makbul eylesin 🤲
-
Sultangazi tek tük kar atıyor radar hareketli
1-2 saat içinde Avrupa yakası boğaz hattı kar Anadolu yakası kuzey kky hatta yağmur da alabilir çok zayıf
-
Kafkasya55 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
son durağa yakın mısın benimde anneannemler yunus emrede oturuyor
Ben son duraklar aşağısı , Lütfi aykaç tarafındayım. Eski temizlik işleri olduğu yer tarafı diyim . Esentepe bölgesine sınır
-
yer Sultangazi /yunus Emre mevkii kar hafifden beyazlatma yaptı yoğunlaştı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bolu'ya gidecem arkadaşın yanına orayıda kuruturum ama

Gudubetliği kendinizde aramayın arkadaşlar bu kadar

-
araçtan çektiğim foto 12/01/2026 yer:İstanbul /sultangazi/habipler mevkii
-
Hayırlı cumalar hayırlı geceler herkese
-
Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Batı Karadeniz , Doğu ve güneydoğu adına aralık sonu güzel sistemler aldık Diyarbakır Antep Hatay gibi kara hasret bölgeler kar aldı. 11 Ocak gibi İstanbul’da bir resital ardından ay sonuna doğru Sinan abinin de o beklediği meşhur sistemi bekleyeceğiz batı adına kış daha yeni başlıyor. Ocak ve şubat aylarını tüm ülke adına yağış ve özellikle kar yönünden bereketli bir sene olmasını ümit ediyorum. 🙏
-
Hayırlı geceler herkese