Ordu, Mesudiye, MESUDİYE En Düşük Sıcaklık: -1,4 olur. Yogunkartipi sana da başarılar dilerim.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı sabahlar Hs
-
İstibdat
-
-
Güzel dilekleriniz için çok sağ olun inşallah negatife döneriz en yakın zamanda
-
Bugün verdiğimiz son pcr testi de maalesef pozitif çıktı. Bu 4. Test ve halen pozitif devam ediyorum 17. Gündeyim. Vücut ne zaman bu illeti atar Allah Kerim
-
Kusura bakmayın diyon bide abi 😁😁
Olsun kardeşim ben maruzatımı ileteyim de gerisi takdiri ilahi
-
herkese çok teşekkür ederim. Allah ülkemizden dünyadan def etsin inşallah bu illeti en hızlı şekilde Amin
-
Teşekkürler güzel dilekleriniz için ,varsa ağır hastalarımız Rabbim onlara da öncelikle Şafi adı ile şifa İhsan etsin. Hastane başında bekleyen tüm hastalarımıza derman versin Rabbim Amin
-
Samsunspor haydi bakalım senden güzel bir sonuç bekliyoruz.
-
yaklaşık 14 günlük bir süreçtir korona ile mücadele ediyordum arkadaşlar çok fazla sitede aktif olamadım. Kusura bakmayın inşallah daha da düzeldikçe aranızda olmaya çalışacağım biraz ağır atlatıyorum o yüzden de hastane ev arasında bir hayatım oldu bu süreçte , şükür ki gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Biraz da zaatüre ile birleşince ciğerlere inen bir hal aldı hastalık o yüzden olsa gerek ağır geçirdim. Dualarınız ile düzeleceğiz inşallah
-
Korona da 14. Gün bitti. Pozitif devam ediyorum bakalım. Ağır süreci atlattım inşallah ilaçlarla geri kalan kısmı atlatacağım inşallah. Kortizon hap ve oscopar kan sulandırıcı geralgine ağrı kesici ve cefdifix antibiyotik ilaçlara devam
-
Kaynağı belirsiz bir para hiçbir devlet ülke kurum kuruluş tarafından kullanılmıyor korsan para diyebiliriz.
Kaynağı belirsiz ayrıca merkezi bir yeri de yok yani ülke dışı olduğu gibi bir çok ülke dışı yönetimi var ama nerelerde Allah kerim.
-
Gecenin Şampiyonlar Ligi sonuçları;
Bayern Münih -PSG: 2-3
PORTO-Chelsea: 0-2
ayrıca münihteki maçta kar yağışının maç sonlarına doğru etkinliğini arttırması münih açısından kar kronolojisine geçmiş oldu.
-
Emre abi bugün benimde kafama takıldı bu soru direk haram diyorum
Vallahi kardeşim etrafımda trende otobüste mesleğimizde komşuda her yer olmuş bit coin şebekesi.. kendim bu tarz şans oyunlarını bu güne kadar hiç oynamadım. Ancak hocalık vasfım olmadığı için fetva tarzı söylemde de bulunmak istemem. Ama bana da her ne kadar sağlam bir para kazancı gibi görünmesem de sonuçta alınan coinlerin bir değeri var mı bunu da iyice araştırmak lazım yani altın gibi veya normal gümüş veya dolar eouro kur kazancı gibi değerlendirlebilr mi acaba merak konusu ?