Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

yaklaşık 14 günlük bir süreçtir korona ile mücadele ediyordum arkadaşlar çok fazla sitede aktif olamadım. Kusura bakmayın inşallah daha da düzeldikçe aranızda olmaya çalışacağım biraz ağır atlatıyorum o yüzden de hastane ev arasında bir hayatım oldu bu süreçte , şükür ki gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Biraz da zaatüre ile birleşince ciğerlere inen bir hal aldı hastalık o yüzden olsa gerek ağır geçirdim. Dualarınız ile düzeleceğiz inşallah

Gecenin Şampiyonlar Ligi sonuçları;

Bayern Münih -PSG: 2-3

PORTO-Chelsea: 0-2

ayrıca münihteki maçta kar yağışının maç sonlarına doğru etkinliğini arttırması münih açısından kar kronolojisine geçmiş oldu.

Emre abi bugün benimde kafama takıldı bu soru direk haram diyorum :)

Vallahi kardeşim etrafımda trende otobüste mesleğimizde komşuda her yer olmuş bit coin şebekesi.. kendim bu tarz şans oyunlarını bu güne kadar hiç oynamadım. Ancak hocalık vasfım olmadığı için fetva tarzı söylemde de bulunmak istemem. Ama bana da her ne kadar sağlam bir para kazancı gibi görünmesem de sonuçta alınan coinlerin bir değeri var mı bunu da iyice araştırmak lazım yani altın gibi veya normal gümüş veya dolar eouro kur kazancı gibi değerlendirlebilr mi acaba merak konusu ?

Whisper Dayım çok teşekkür ederim. Bu müstakbel teşkilatın bir ferdi olmaktan mutluluk duymaktayım. Fethi abilerimiz Ayhan ÖLÇER abilerimiz gibi kahraman olmak zor elbet ama Rabbim bizlere de layıkı ile namusu ile bu ulvi görevi yapabilmeyi nasip etsin. Bu müstakbel meslekte vatanı toprağı için can veren başta polislerimiz ve askerlerimizin de Ruhları şad olsun Mekanları cennet olsun Rabbim şehadet mertebesi ile muamele eylesin AMİN.

çok iyi dayım