Bayern Munih 3-0 yaptı lazıo deplasmanında dk.42
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar geçtiğimiz sistemden beri yazmıyorum.Burda tanınmış değerli bilgili insanlar var.Aslında benim düşündüklerimi onlarda yazmış.Özellikle orta ve doğu karadeniz hazır olsun.Hani martta yarım yada bir günlük karlı sistemler olur özellikle orta ve doğu karadeniz daha iyi bilir bunu.İşte onun daha uzun süreli ve güçlüsünü düşünün.7 8 marta kadar 3 atak gözüküyor.Şuanda kıyılarda kar yapabilecek potansiyelde olan sistem 3.sistem görünüyor.Bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler.Sağlıcakla kalın...
Her şeyin harika kardeşim. Bunu şöyle biraz veriler endeksler ve modeller ile analiz ederek anlatırsan senin adına daha güzel olur yorumlarını takip ediyorum. Güzel. :olumlu:
-
Gecenin Şampiyonlar Ligi maçları devam ediyor.
Lazıo-Bayern Munih Maçı 0-1
Atletıco Madrid-Chelsea 0-0 mücadelelerde 15.dakikalar oynanmaktadır.
-
cuma gününe göre ivme kaydetti diyagramlar. Bakalım ilerleyen süreçte ne olacak.
-
Yeni yüklendi Youtubeya düşündüğümden geç yüklendi
işte kanalın linkini buraya veya bizim forumdaki youtube kanalları kısmına atarsan buradan gidenler olur.
-
Eren Teşekkürler eline sağlık.
-
Youtubeye yeni video yüklüyorum hemde oyun videosu en geç 45 dakikaya en erken 10 dakikaya yüklenmiş olur
Kanalını youtube kanalına at kardeşim.
-
Dalgalanma var ama yetersiz kalıyor. Mart 7-8 gibi daha iyisi olacak inşallah.
-
istanbulda kış bitemez.
-
İsyana hiç gerek yok yaradan Mevlana’ neyler neylerse güzel eyler.
-
Muhammed Ali Nice yaşlara kardeşim doğum günün kutlu olsun.
-
Izlanda attığın modeli analizi yorumlarsan seviniriz. Üyelerimiz de faydalanmış olur.
-
Arkadaşlar modeller görsellik olarak bizlere çok şey bazen katabilir ancak alt tarafın kaynadığını da unutmayalım.
-
beklemediğim gibi çıktı. Bize balkanlardan girecek gibi
Bakalım.
-
Soğuklar resmen Gürcistan tarafından geçemiyor bunun nedeni yüksek dağlar diye düşünüyorum ve azor fazla dibimizde
Tam sebebi aslında bu değil bence kardeşim. Şöyle ki kafkaslar tarafında hapsolmuş soğuk orada kalmasının sebebi dağlar ile alakalı değil hava hareketlerinin batıdan doğuya doğru hareket etmesi olabilir.