Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Elinize emeğinize sağlık hocam teşekkürler.

>>>WinteR<<< DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KRAL ;)

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu sene hastaliklar pesimizi birakmadi maalesef.

Yeni konu carsamba gunu acicam. Izmir ve Antalya dahi bu sistemde kar alabilir.

Sistem 2 ayakli belkide 3. Ilki 12-18 arasi digeri 20 ve sonrasi. Sistemin tek eksigi poyraz olmamasi. Sahillerde dahi 25 cm den asagi olmayacak gibi. Carsamba aksami gorusmek uzere.

Geçmiş olsun hocam yorumlarınız için teşekkürler.

20-30 cm kar Istanbul için sıradan bir sistem olur. Semih hocanın efsane sistemden kastı bence 1 metreye yakın kardır tabi gelir gelmez orası kısmet. Son yıllarda görmesekte Yılını tam hatirlamiyorum ama birkaç yıl önce Semih hoca Metrobusler duracak ana yollar kapanacak, hiç durmadan kar yağacak gibisinden bi açıklama yapmıştı. Sonrasında özellikle Avrupa yakası 2-3 gün hiç durmayan yoğun karla sistemi yaşamıştı. Başakşehir bahçeşehir taraflarında 1 metreyi geçmişti kar kalınlığı. Efsane sistem budur. Insallah yine o tarz bi sistem gelir ?

Bahsettiğin sistem 2017 ocak sistemi olsa gerek.

Ligin tek fazlası ve sorunu ;

İyi bir Galatasaray futbolcusu terim iyi bir teknik adam olarak gs başında

İyi bir Beşiktaş futbolcusu Sergen Yalçın iyi bir teknik adam olma yolunda başarı ile Beşiktaş’ın başında

Normal bir futbolculuk dönemi geçiren Erol bulut vasat bir teknik adam olma yolunda ...

Bu sebeple bu puan tablosu bu şekilde 1-2-3

Maalesef bir Fenerli olarak üzüldük futbolda hep böyle şeyler var ama bu kadro ve kendi sahanda yenemiyorsan derbide yenilmeyeceksin . Erol bulut feneri çalıştıracak kalitede bir teknik adam değil. Galatasaray I tebrik ederim.

cografyaciburak hocam foruma Öğretmeni olduğunuz o güzel coğrafya dersi edasında katacağınız bilgileri dört gözle bekliyor olacağız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz ...Vay be ... sanki bir an 2010 senesine dönüverdim. O zamanlar ... forumda Efsane-Semih ve tarantula yazar ben de normal bir üyeydim. Kim derdi sene 2021 olacak da aynı forumda hep beraber bir araya geleceğiz ...kadere bak cografyaciburak burak ve Red Fox hocamız da aramıza gelince bizi kimse tutamaz Allah’ın izni ile ...???