Ankara nin kar rekoru zaten 33 cm imkansız yani :D 50 cm ama konya karaman belki olabilir oda siklonun Antalya Kıbrıs arası çakılı kalması lazım
33 cm den fazla diye biliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkara nin kar rekoru zaten 33 cm imkansız yani :D 50 cm ama konya karaman belki olabilir oda siklonun Antalya Kıbrıs arası çakılı kalması lazım
33 cm den fazla diye biliyorum.
Umarım Fenerbahçe' de güzel günler görürsün
THE_AZOR kardeşim Bir sonraki sefere de KOSKOCAMAN HARFLER İLE HAVALARINSESİNE HOŞGELDİNİZ.yazısını bekleriz.![]()
Tüm kar severlere hayırlı geceler sabaha kadar umarım çok birşey kaçırmış olmam ❄️
Kardeşim bazen anı yaşamak gerek. O bile elimizden kayıp gider de farkına varmayız.
Istanbul-Esenyurt civarına bu gece kar var mı ve yarın gün içinde etkili yağış olacak mı?
Gece Avrupa yakası deniz etkili kar yağışlarından nasibini alacaktır ama sürprizlere açık. Yarın daha etkili kısmını gün içerisinde görebiliriz.
Arkadaşlar Görsel Videolarını fotoğraflarınızı bölge konularına değil de FOTO VE VİDEO GALERİSİNE atınız. edit: ufak foto şeklinde bilgi amaçlı fotolar atılabilir.
havaların sesi ailesine iyi geceler iyiki varsınız teşekkürler
Güzel dileklerin için çok Teşekkür ederiz. Attığın video mudur?
İstanbul dışında kalan tüm marmaralılar ateşlerinizi etmeye başlayın.![]()

Whisper dayım teşekkür ederim kanal adına hayırlı olsun. Böyle videolara devam edeceğiz inşallah.
Evet nerede kalmıştık. Şöyle güzel bir nostalji videosu hazırlayalım dedik. Seslendirme bana ait. Ayrıca kanalımıza abone olmayan arkadaşları kanalımıza bekleriz. beğenilerinizi bekliyoruz.
%26,92 Dolu
%73,08 Boş
(İSTANBUL)
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Yüzde 80 olacak inşallah
Elimiz el verdiği dilimiz dil verdiği gözümüz görmeyi sağladığı müddetçe videolar Allahın izni ile tam gaz devam edecek. ![]()
Whisper dayım çok sağ olasın.
YENİ VİDEOMUZ RESMİ YOUTUBE HESABIMIZDA!!!
hadi bakalım yetenekli arkadaşları bekliyoruz
KONU GERİDE KALDI, TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE SUNULUR. :olumlu: