Youtubeye yeni video yüklüyorum hemde oyun videosu en geç 45 dakikaya en erken 10 dakikaya yüklenmiş olur
Kanalını youtube kanalına at kardeşim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYoutubeye yeni video yüklüyorum hemde oyun videosu en geç 45 dakikaya en erken 10 dakikaya yüklenmiş olur
Kanalını youtube kanalına at kardeşim.
Dalgalanma var ama yetersiz kalıyor. Mart 7-8 gibi daha iyisi olacak inşallah.
istanbulda kış bitemez.
İsyana hiç gerek yok yaradan Mevlana’ neyler neylerse güzel eyler.
Muhammed Ali Nice yaşlara kardeşim doğum günün kutlu olsun.
Izlanda attığın modeli analizi yorumlarsan seviniriz. Üyelerimiz de faydalanmış olur.
Arkadaşlar modeller görsellik olarak bizlere çok şey bazen katabilir ancak alt tarafın kaynadığını da unutmayalım.
beklemediğim gibi çıktı. Bize balkanlardan girecek gibi
Bakalım.
Soğuklar resmen Gürcistan tarafından geçemiyor bunun nedeni yüksek dağlar diye düşünüyorum ve azor fazla dibimizde
Tam sebebi aslında bu değil bence kardeşim. Şöyle ki kafkaslar tarafında hapsolmuş soğuk orada kalmasının sebebi dağlar ile alakalı değil hava hareketlerinin batıdan doğuya doğru hareket etmesi olabilir.
İstanbuldaki dip toplamdaki su oranlarının barajlarımıza yansıdığı doluluk oranları bu şekildedir.
Maşallah genel anlamda iyi bir tablo var ki ileyen süreçte kar erimeleri sonucu yüzde 65 bulacaktır.
Vay maşallah şu güzel ortama bakar mısın . Çay bahane kar şahane muhabbet fevkalade. ![]()
![]()

Çaylar gelsin Whisper DAYIM