Melih_67 180h ı düzeltirmisin 2 tane basınç çıkmış
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Köftehor izlanda
-
1.5 derece olduk yine
Güneş açtı normaldir. Kar topluyor merak etme 1 saat sonra en geç yukarıdaki kütleler vurur inşallah.
-
kütleler çok mu hızlı hareket ediyor yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım, 10 dakika önce konumum adına radar bomboştu şimdi üstümden kütle gelmiş ve neredeyse geçip gitmek üzere.
Rüzgar aktivasyonu hızlı olunca bulutlar da acele ile işleri varmışçasına gelip gidiyor.
-
ben konumum adına şanslı hissediyorum +100 rakımım var iç kesimlerdeyim ve yağmur olmasada bi kky sulu kar düşer gibi
Evet o şans var
-
perşembe cuma yağmurlu gösteriyor mgm bugünün yağan karının tadını çıkarın :D perşembeye birşey kalmayacak gibi
Yüksekler bence yine kar alabilr.
-
1 saat anca sürmez rüzgar hızı bulut hareketliliklerine bağlı Henry Ford
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işaretli alan avrupa yakasına boğaz hattına ve anadolu yakası batı kesimlerine fena vurabilir. arkası da pek görünmüyor.Ok şşaretli attım ucu yok
-
sağolun hocam oklüzyon cephe ihtimali varmı peki il geneli için
İşte o ihtimal yarın akşamki sistemde saklı
Oklüzyon cephe beklentisi yarın akşam mevcut.
-
Arkadaşlar fotoğraflarını galeri kısmına atınız.
-
Enes34 tekrar kütleler gelecektir. sabaha kadar ara ara vurup vurup gidecek. sabah anadolu yakası daha etkili olacak yarın akşamki bekenti ki avrupa yakası için bu sistem kadar en az kuvvetli olacağını düşünüyorum.
-
Avrupa yakasından cekilıyor sanki yağış
Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İhtimal var. Takibe değer.
-
Sultangazi yine kopmaya başladı. Kendi kar yağışını kendisi üretiyor burası ben anlamadım. Alibeyköy cebeci barajından mı destek alıyor acaba
-
cografyaciburak hocayı çok eskilerden beri takip ederim her zaman abartmadan tahmin yapar çokta başarılıdır bence. Bende çok umutluydum fakat olmadı bazen olmayınca olmuyo napalım sağlık olsun
Henüz serüven bitmedi bence biraz sabır. Avrupa yakası kadar hatta yer yer daha fazlası bantlar size de gelecek. Kartal sahil adına bir şey diyemem ama en az örtü yapacak bantlar gelecektir.