Amacım gerginlik yaratmak değil ama rakip futbolcuların haksız yere kırmızı kart yediğini söyleyen antifenerlilere gelsin bu tablo hem de çok değil geçdiğimiz iki üç haftalarda galatasarayın rakipleri ne hikmetse hep kırmızı görmüş ama kimse den gık çıkmamış he tabi bir maçta iki kırmızı olunca göze battı tabi siz de haklısınız. Şu tabloya bakınız Allah aşkına bu da mı tesadüf.
hatta son karagümrük maçında ne hikmetse yenildi Gs.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beni de aranıza alın.
Biz aramızda olanı nasıl aramıza alalım. Zaten bizimlesin kral

-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu söz kavgada söylenmezdi he
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hey gidi efsane kasa magirus 1984-85 model tahmini. dili olsa neler söylerdi. Bir devrin müslüm orhan ferdi cengiz baba jenerasyonlarına tanıklık etmiş araçlar...
-
Paket olarak boş olanıdır ona baktın mı abi
Tridline kardeşim hıghdlüne den bir alt olması lazım o kadar da boş değildi yani. O döneme göre yani.
-
Bu audi nin 2015 ten önce ki modelleri ne sıkıntılıymış bir site de okuyorum full arıza adam diyor arabaya masraf ettiğim parayla a3 alırdım
AUDİ yi bilmem de 2014 polo var ben de 2014 model olmasına rağmen araçta aynalar otomatik değil ve park sensörü bile araçta yoktur.
-
Film sektörü açısından bu aralar aşkı memnu dizilerini aratmayan filmler diziler yayınlanmaya başladı yine. Seveni vardır yoktur ama sadakatsiz dizisini bir türlü sevemedim. Ne hikmetse
-
Abi sence gerçekten hakkıyla mı kazandı?
Elinizi vicdanınıza koyun be abi...
Bu maçta kart anlamında tamam da maçı kazanmanın kırmızı olmasına endeksli olduğunu düşünürsek haklsıın
-
Ulan fenerbahçe bir gün hakkı ile kazandı yazan delikanlı bir anti fenerli görecek miyim.
-
İrfan Can da gördü kırmızı başak takımında neler oluyor öyle

-
Saha kenarında yer alan Okan BURUK kırmızı kart gördü. Trübüne gönderildi.
-
Başakşehir de rafael kırmızı karttan atıldı.
-
fenerbahçe 2-1 yaptı GOOOOOL!!!!
o beğenmeyenlere de selam olsun.
-
fenerbahçe 2-1 yaptı GOOOOOL!!!!
-
Araçların ikisi de bizim babam ve annemin üstüne bir de Dacia Duster var ehliyeti öğrendiğim benim üstüme acemilik arabası 1.5 dizel manuel onu da kadraja sokmak isterdim ama görüntüyü bozmak istemedim

Maşallah kardeşim Rabbim daha da versin. Kardeşim.