Sultangazi Yıkılıyor şu an göz gözü görmüyor tipiden.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Esenyurt civarına da gelecek mi hocam ?
Arkadaşlar bu kütle her yeri vurur gibi duruyor anadolu yakasının doğusu haricinde kalan tüm istanbulu kapsar giibi.
-
Evet arkadaşlar yukarıdan gelmesini beklediğimiz sistem yavaş yavaş alt taraflara akmaya başlıyor Sultangazi de şu an kar kar başladı.
-
Arkadaşlar GFS bu 25 olası sistemini 28-29 gibi gösteriyor birazdan ortaya çıkacaktır zaten iyice izleyin bakın. Nedeni nedir bilinmez ama sistemi öteliyor. Sanırım tarihleri netleştiremediler.
-
Böyle çıkmaya devam etsin ayrıtılar daha sonra düzelir modellerde ana fikir arada gördüğümüz -32
Bize inecek de değil heyecan yapmayın -32 dediysek
Kırıntısı bizi marta kadar götürür.

-
En azından ocak ortası sisteminde örtü aldık. Ocak sistemde batımız bomboş kalmıştı güney sahillerimiz zaten 4 senedir bir şey görmüyorlar onlar için seviniyorum ama insanın sinirinide bozuyor bu durum bütün vuran dekleri toplasak 30 dk yağmamıştır. Elden gelen bir şey yok deklerin artık az çok konumu belli oldu bu saatten sonra sağlam bir bant yakalamamız daha da zor barajlarımıza güzel yansır inşaallah bu yağışlar önümüzdeki maçlara bakalım seneye bizim senemiz olacak

Akşamki yağışı bekle kardeşim unutma ki 2017 sistemi 1 gecede 50 cm kar bıraktı.
-
0-1 derece arasında gidip gelmemize rağmen Kartal Sahil’de kar kalınlığını 15cm’e çıkardık! Bu sistem benim için ilaç oldu. Hala şükrediyorum etkisinden çıkamıyorum.
Ne mutlu sana şükür ettikçe Rabbim veriyor. Akşam oklüzyon ve sabaha kadar süren yağışlar ile fite ulaşacaktır inşallah.
-
Nerede kaldı sibirya nerede kaldı kırım

-
Semih Ö. attığın fotoğrafların piksel boyutları çok büyük kardeşim sayfada oldukça yer kaplamakta tekrar düzenleyip FOTO GALERİ kısmında paylaşmanı rica ediyorum lütfen görüntü bozukluluğu meydana getiriyor aksi halde çünkü.
-
Melih_67 180h ı düzeltirmisin 2 tane basınç çıkmış
-
Köftehor izlanda

-
1.5 derece olduk yine
Güneş açtı normaldir. Kar topluyor merak etme 1 saat sonra en geç yukarıdaki kütleler vurur inşallah.
-
kütleler çok mu hızlı hareket ediyor yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım, 10 dakika önce konumum adına radar bomboştu şimdi üstümden kütle gelmiş ve neredeyse geçip gitmek üzere.
Rüzgar aktivasyonu hızlı olunca bulutlar da acele ile işleri varmışçasına gelip gidiyor.

-
ben konumum adına şanslı hissediyorum +100 rakımım var iç kesimlerdeyim ve yağmur olmasada bi kky sulu kar düşer gibi
Evet o şans var
-
perşembe cuma yağmurlu gösteriyor mgm bugünün yağan karının tadını çıkarın :D perşembeye birşey kalmayacak gibi
Yüksekler bence yine kar alabilr.