Daha Çok GösterKendime geldim be özüme kavuştum
Bu sistem bitince gözler önce cografyaciburak
GFS deki 384. Saatlerinde
-32
![]()
![]()
-32 ütopya cumhuriyeti ve her zamanki GFS :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha Çok GösterKendime geldim be özüme kavuştum
Bu sistem bitince gözler önce cografyaciburak
GFS deki 384. Saatlerinde
-32
![]()
![]()
-32 ütopya cumhuriyeti ve her zamanki GFS :'D
Sltangazideki dek bantları cebeci köyü civarında Kemal Ensar
https://www.facebook.com/havalarinsesi
Yaptığım canlı yayın ve Whisper abimizin yaptığı canlı yayınları face adresimizden kaçırmayınız. Eskiye dönük video şeklinde izlemenizi tavsiye ederim.
https://www.facebook.com/havalarinsesi
Yaptığım canlı yayın ve Whisper abimizin yaptığı canlı yayınları face adresimizden kaçırmayınız. Eskiye dönük video şeklinde izlemenizi tavsiye ederim.
Yarın anadolu yakası sabah saaterinde, avrupa yakası ise akşam saatlerinde dekin en etkin hallerini alacak bu arada istanbul adına sistem çarşambaya öğle saatleri denmişti ama akşama kadar uzamış durumda hatta kurtarırsa perşembe de bazı yüksek yerlerin kar alma durumu var ama sıcaklık sorunu olmaz ise. Bir ihtimal perşembe günkü yağışlar kky olarak düşebilir bir çok bölgeye
cebeci sultangazi başakşehir,çemece taraflarına avrupada bir kütle geliyor. anadoluda ümraniye çekmeköy kuzeybatı tarafları yeşil kütle var
Bugün böyleyse yarını düşünemiyorum.
Bu gece ve yarın özellikle akşam öklizyon dekler vurakcak daha uzun vadeli ve etkili olanı.
19/02/2021 MGM istanbula yine kar ve kky ikonları koymuş. biri gidecek birisi gelecek sanırım.
MGM yarın sabah 6 ile öğlen 12 arasına kuvvetli kar uyarısı verdi İstanbul adına.
semihaglar lütfen Konum Bilgilerinize ilçenizi de ekleyiniz Tekrar Uyarıya Mahal vermeyiniz.
Çok yoğun bi kütle geldi buralar efsane
Lütfen konum bilginizi İl ve İlçe olarak yeniden düzenleyiniz.
Yeni gün yeni heyecan yavaş yavaş bana ve sizlere hayırlı geceler diliyorum arada gözüm burada
Gece 3 yattım sabah 5:45 kalktım şimdi yatıp sabahın tadını çıkarmak istiyorum.
Hayırlı Geceler sinan abi.
Pandemi sürecinde uzaktan eğitimin olduğu yerde bile kar tatili alan yerleri tebrik ediyorum. :D
Hayirli sabahlar herkese şimdiden.
Soğukgece bn de sultangazideyim nerede doktorsunuz?
Dün ve Bugün Foruma katılan tüm üyelerimiz Hepiniz Hoşgeldiniz.