Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Elinize emeğinize sağlık hocam teşekkürler.

Sinan Yani TT Sinan Hocam İnşallah Dediğiniz Gibi Olur Lakin Bundan 1 hafta Önce Her İki Büyük Model de 50 cm ve üzerini Gösteriyordu İstanbulun Her Yakası İçin (Anadolu Yakasını 1 Tık Fazla Olmak Üzere) Ama O Günden Bu Güne Özellikte Yağış ve Birikim Açısından Kırpa Kırpa Getirdiler Bu Sistem İyi Kar Yapacak Buna Şüphe Yok Ama Birikim Açısından 2004 ve 2017 ve Hatta Buna 2002 deki 4-9 Ocak Sistemi de Dahil Onları Aşacağına İhtimal Vermiyorum Şahsen Ama Yinede Belli mi Olur Kısmet Diyelim

Düşüncene saygı duyarım ama bu sistemin en enteresan tarafı arkadaşlar uzun vadeli bir sistem geldi geçti bir sistem değil. Yani sıcaklıklar çok iyi değerde 2 hafta boyunca yere gökten ne düşse kar olarak gelecek inşallah. Bence böyle bir ihtimal olursa ne 2002, ne 2004 ne 2017 ye benzer şahsına münhasır bir sistem oluşma ihtimali yüksek. Çünkü şu an ucu bucağı görünmüyor.

>>>WinteR<<< DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KRAL ;)

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Abi çok haklısın. Ama ben daha çok bekliyorum şahsen kendi bölgeme. Allah daha çok versin abi :D

Şimdi bir yere kafaya göre harita atmak ile olmaz. O yerin karış karış özelliklerini bilmek gezmek görmek daha nesneldir. O Yüzden 3.5 sene yaklaşık Arnavutköyde zamanı geçmiş birisi olarak arnavutköyün en tehlikeli yeri Merkezi ve çevresidir kar açısından bir de hadımköyün toki tarafları kışla tarafı. diğer yerlerden bahçayış dursunköy biraz çukurdadır. Yine aynı şekilde bolluca imrahor boğazköy biraz çukurda kaldığı için daha az kar alabilir.