Ulan fenerbahçe bir gün hakkı ile kazandı yazan delikanlı bir anti fenerli görecek miyim.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İrfan Can da gördü kırmızı başak takımında neler oluyor öyle

-
Saha kenarında yer alan Okan BURUK kırmızı kart gördü. Trübüne gönderildi.
-
Başakşehir de rafael kırmızı karttan atıldı.
-
fenerbahçe 2-1 yaptı GOOOOOL!!!!
o beğenmeyenlere de selam olsun.
-
fenerbahçe 2-1 yaptı GOOOOOL!!!!
-
Araçların ikisi de bizim babam ve annemin üstüne bir de Dacia Duster var ehliyeti öğrendiğim benim üstüme acemilik arabası 1.5 dizel manuel onu da kadraja sokmak isterdim ama görüntüyü bozmak istemedim

Maşallah kardeşim Rabbim daha da versin. Kardeşim.
-
Audi A5 2.0 TDI Quattro 190ps 400nm
VW Passat 2.0 Bi-TDI 4motion 240ps 500nm
Hastasına

The content cannot be displayed because it is no longer available. Araç senin mi kardeşim ?

-
İnşallah Ömer
Barajlardaki doluluk oranı olarak son 10 yılın en kötü anlarını yaşıyoruz
2020 de neyi iyi yaşadık ki mustafa abim bu iyi olsun. Bütün kayıplarımız bu tarihte oldu malesef.

-
Sağolasın dostum, öyle bir durumda forumu bilgilendirmek aklıma gelmedi. Cenazeye giderken sınırlı sayıda kişiyle bide ceza yedik 3 bin lira, onu hukuki olarak geri almaya çalışıyoruz böyle durumda 3 gün de allah için aktif olamıyım
Öncelikle başın sağ olsun ama bilal yediğin ceza'ya hemen itiraz edemiyorsun. Ceza tarafına tebliğ edildikten sonra ve ödedikten sonra itiraz etmen gerekir. Sulh ceza mahkemesine.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sitemizin Başkanı bugün yani 18 dakika öncesinde yeni yaşına girmiş durumdadır. Nice senelere Sinan Reis Allah hayırlı seneler versin inşallah.

-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bakalım bu sevinçlere geri görebilecek miyiz?
-
Daha Çok Göster
Gelse ne edecek abim..Oda ballı teneke işte.Hazirlanan 100 numara takımda görev aldı.Barcayı malzemeci çalıştırsa başarı gelirdi.Oradan da uçtu yine hazır ekonomik ve hazır kadrosu olan Bayern e gitti.Oradan da musluklarından adeta altın akan City ye
Gelsin de görelim bakalım ne eder bizde

Arada laklak eder takılırım sizlere.
Hem şaka hem gerçek yolla.
Kusura bakmayın sakın
Derdim muhalefet etmek değil
Senin canın kurban dayı. :elkaldıranadam:
-
Hocam valla yeter aykut teknik direkdörlük kariyende 3 4 gs şampiyonluğu görmüş sırf alex rekorunu geçmesin diye onu göndermiş maçın ilk yarılarını çöpe atip ikinci yarı bir gol atsam yeter diyen tekndik direktörden sıkıldık.Einstein in güzel bir sözü var sürekli ayni şeylerden sonuç beklmek aptallıktır tam fb için soylenmiş söz.
İyi haklısın da kardeşim. guardiola geldi de biz mi çevirdik.
-
Bu yaşıma kadar gördüğüm en berbat en egolu en pısırık teknik direktör Aykut kocaman dir
Abi fenerbahçe de top oynamış teknik adamları arasında demiştim ben yoksa ben de karakter olarak pek sevmem donuk bir adam defans ile uefa da her ne kadar yarı finali görsek de süper ligde gerek yok bu kadar kapalı futbola.