Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
Sultangazi kopuyor
mustafa28 tekrar gözün aydın olsun, herkesin beklediği olsun inşaallah
karadeniz52 jamshedalikhan FIRTINA-28 Elninho61 adamdankar hoşgeldiniz hayırlı geceler herkese
mustafa28göz aydın yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Teşekküler herkese 🫡
Pandora hocam ufak bir tartışmamız oldu geçtiğimiz günlerde bundan dolayıda özür dilerim sizden ❤️
Özür büyük erdemliliktir. Herkese nasip olmaz, herkeste de var olmaz tebrik ederim hem özürün hem de yeni ünvan ve rütben için hayırlı olması dileklerim ile
Hepiniz hoşgeldiniz foruma arkadaşlar, umarız keyif içerisinde bir kar takibi
Yapabileceğiniz bir platform olur sizler adına .. 👍🙏🙏
Sarp Özdoğan eline koluna sağlık bol şanslar kardeşim 😎
Hayırlı geceler forum ahalisi
İyi akşamlarrr
İyi akşamlar saadet hanım
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Aleykümselam, forum nasılsınız
Hayırlı akşamlar herkese H forumlar
Hocam sitede çoğu kişi ben de dahil ,kar sevdalısı hepimizi birleştiren şey bu sanırım ama şimdi düşündüm de neden acaba ? Neden bir hava olayına bu denli tutkuluyuz ben her sene Mersin’in yaylalarına çıkar yarım metre kar görürdüm fakat bir sonraki sene yine camda kar yağsın diye bekler dua ederdim çocukken, bu tutku büyümeme 20 yaşıma gelmeme rağmen geçmedi hala benzer bir tutku ha ama şunu itiraf ederim imkansızken daha güzeldi,özellikle mersindeyken hiç gelmeyeni aramak daha güzeldi İstanbul’a geldim eskisi kadar olmasa da yine de sevdalısıyız karın ….
Bizim kar sevdamız, olmayan, kar yağmayan yere kar beklemektir. Uludağ’da yağan kar biz karseverlerin genelini pek memnun etmez çünkü bilirsin ki orada şartlar çoğu kez hatta yazın bile uygun şartlarda kar yağar ama bir Antalya bir mersinde veya izmirde kar beklemek ve onun takibini yapmak heyecanı yaşamak daha keyif verici
Olur. O tutku da buradan gelir. Çocukken başlayan okul tatil olsun beklentisi ile başlar sonrasında yaş 50 de olsa bitmez o tutku … olay bundan ibarettir bence
Fenerbahçe tur atladı
Bu işin rövanşı yok mu
H geceler yarına güzel bir kar sağanakları olan sistemi bizi bekliyor olacak inşallah 🙏
İstanbul'da -8 de 50 rakımda tutmayan kar
Kastamonu Cide 0 rakımda denize 1 km mesafe olan bizim köyde yolları kapatmış diyecek bişey yok.
Eren tek sorun rakım değil, bence sizin bölgenin kırsal ve kentsel alanların az olması ve donma seviyesinin farklı olması ve yağışın kuvvetli olması etki etmiş olur.