İtalya sizden 2 saat geri olduğu için henüz yatma saatimiz gelmedi
Grazie e buona sera,
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİtalya sizden 2 saat geri olduğu için henüz yatma saatimiz gelmedi
Grazie e buona sera,
Ligin tek fazlası ve sorunu ;
İyi bir Galatasaray futbolcusu terim iyi bir teknik adam olarak gs başında
İyi bir Beşiktaş futbolcusu Sergen Yalçın iyi bir teknik adam olma yolunda başarı ile Beşiktaş’ın başında
Normal bir futbolculuk dönemi geçiren Erol bulut vasat bir teknik adam olma yolunda ...
Bu sebeple bu puan tablosu bu şekilde 1-2-3
sabaha kadar buradayız böğün , hayırlı sabahlar herkese ?
Allah Şafi adı ile şifa versin. Sistem onun adına hayırlı olsun.
Stocholm sendromu?
Öğrenilmiş çaresizlik de denebilir. :D
Bence bu sistemde kimse GFS'yi takip etmemeli, İtalya riskli tüm sistemlerin galiba hep ECM olmuştur
Ben halen GFS nin neden takip edildiğini senelerdir anlamadım
Forumda can sıkıntısına gerek yok sırada Hangi üyemiz hangi takımlı onu görelim.
Size bir sorum var? Var sistemi Neden VAR?
Maalesef bir Fenerli olarak üzüldük futbolda hep böyle şeyler var ama bu kadro ve kendi sahanda yenemiyorsan derbide yenilmeyeceksin . Erol bulut feneri çalıştıracak kalitede bir teknik adam değil. Galatasaray I tebrik ederim.
Beyin yakan konuşma.
Biz meterolojik isyandan bahsetmiştik ama millet yanlış anlamış.
Buna ates etmek yetmez tank lazim. Eger bekledigim gibi olursa tarihe taniklik edebiliriz..
İnşallah üstadım. O günleri görürüz. seneye bu zamanlar olur sa yaşarsak bir zamanlar böyle bir sistem yaşamıştık deriz. İnşallah.
Hayırlı geceler herkese, unutmayın ki her şey hava ve menfaat değil ! önemli olan baki kalan dostluklar .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İşin özeti bu Sinan abi 4 senelik maceramızı 4 kelime ile anlatamayız ... destan yazsak vakit yetmez en iyisi önümüze bakalım dostluklar daim olsun. Havamız yerinde olsun ?
cografyaciburak hocam foruma Öğretmeni olduğunuz o güzel coğrafya dersi edasında katacağınız bilgileri dört gözle bekliyor olacağız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz ...Vay be ... sanki bir an 2010 senesine dönüverdim. O zamanlar ... forumda Efsane-Semih ve tarantula yazar ben de normal bir üyeydim. Kim derdi sene 2021 olacak da aynı forumda hep beraber bir araya geleceğiz ...kadere bak cografyaciburak burak ve Red Fox hocamız da aramıza gelince bizi kimse tutamaz Allah’ın izni ile ...???
Bu arada kismet olursa soguklar uzun sureli. Pespese sistemler gelebilir.
Ben dayanamıyorum ateş edeceğim.