Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Abi siteye girdim , bir baktım senin nick , konuşmalara baktım , ariftarif ustanın adı geciyor , gözümde koskoca mazi canlandı , seni hatirlamamak mümkün degil ki abi :) O zamanlar da yaş ım 15 16 idi , bende cocukluk dan kar delisiydim, Ariftarif usta ve semih abi cok yogun soru cevap sekline maruz kaldigindan , bol bol sana yonlendiriyordum sorularimi :) Balikesirin kuzeyi , bandirmanın 40 km gerisinde gönen manyas hattı nasil olur , ne olur diye yırtınır dururdum sevindim sizleri yeniden gördüğüme , ben tahminden pek anlamam , gfs , ecmwf paylasilanlardan, soğuk salınim ına bakar sevinirim , meteorolijiyle ilgili paylasımlar ı cok seviyorum bol bol sizlerin yazdiklaızı okur , anlamaya calışırım

Ben de sevindim balkes seni görünce epey oldu tabi. Hatıralar anılar. O zamanlar semihin ilk platformunda idik.

Tüm forum camiasina Selamun aleyküm Efsane- Semih , sistemci , ariftarif cok geçmiş zaman once hepiniz biryerdeydiniz , ben kar meraklısı Balkes nickimle , sürekli abi geliyor mu bizim orası nasil olur , diye yırtınıyordum :) simdide semih abi buraya geldi , bende uyelik actim , takipteyim

Ooooo Balkes sen nerelerdeydin yahu beni hatırladın mı ? maziden aynen efsaneyi arifi baya sorulara boğardın. Ama hangimiz yapmazdık ki :) Hey gidi günler hey.

Süper ligi hakediyorlar kesinlikle

Süper Lige gelen Adana takımları nedense pek üst katagorilerde yarışamıyorlar. Aslında o ateşli taraftarları ile bir Adana takımının olmasını isteriz. İller bazından ülke genelinde ilk 6 da yer alan böylesine bir ilin çok güzel bir takımı olmasını hep istemişimdir.

Ben hem orda takip ediyorum hem de burda bunun herhangi bi sakıncası yoktur herhalde bu tip forumlar arasında kinin nefretin olmaması gerekiyor mesut hocamıza da yeni forumda ve youtubede başarılar diliyorum... herkese iyi forumlar

istediğin yerde istediğin kişiyi takip edersiniz bunda özgürsünüz , sadece forumlar arasında kin nefret oluşturmasa dahi ,arada sorun olsa da olmasa da forum kuralları gereği , hangi site forum adı olursa olsun burada veya bir başka platformda forum veya site ismi kullanılması kesin ve net yasaktır. Reklama girer cezası site kurallarında yazılmıştır. İyi forumlar.