Sedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
Yalnış hatırlamıyorum dimi abi ,
şuanda neredesin istanbul dışında kar acısından şanslı bölgedesindir umarım
Sen beni üstad sistemci ile karıştırmıyorsundur umarım.
Evet abi, 2010... yıllardı İnsAllah yeniden , Ülkemiz adına yağışlı , kar ,lı bereketli sistemler kovalarız , heyecanla bekliyorum , Siz değerli tahmincilere de Başarılar diliyorum
O dönem ben Arnavutköyde çalışmaktaydım.
Abi siteye girdim , bir baktım senin nick , konuşmalara baktım , ariftarif ustanın adı geciyor , gözümde koskoca mazi canlandı , seni hatirlamamak mümkün degil ki abi
O zamanlar da yaş ım 15 16 idi , bende cocukluk dan kar delisiydim, Ariftarif usta ve semih abi cok yogun soru cevap sekline maruz kaldigindan , bol bol sana yonlendiriyordum sorularimi
Balikesirin kuzeyi , bandirmanın 40 km gerisinde gönen manyas hattı nasil olur , ne olur diye yırtınır dururdum sevindim sizleri yeniden gördüğüme , ben tahminden pek anlamam , gfs , ecmwf paylasilanlardan, soğuk salınim ına bakar sevinirim , meteorolijiyle ilgili paylasımlar ı cok seviyorum bol bol sizlerin yazdiklaızı okur , anlamaya calışırım
Ben de sevindim balkes seni görünce epey oldu tabi. Hatıralar anılar. O zamanlar semihin ilk platformunda idik.
Helal olsun Adana Demirspora. Bir an maziye gittim. Eskiden iki maç dönüşümlü verirlerdi. Birden fener maçına döndük ![]()
Adana fırsatı teper gibi oldu. Elenirlerse yazık olacak.
Hasan kılıç golü atınca spiker üzülür gibi oldu
haha

Çaylar geldi hemen herkesi buraya davet ediyorum. Ateşi verelim.
Maç panaltılara gitti.
Maçta son 3 dakika an be an heyecan devam ediyor. Ama maç sanki penaltılara gidebilir. Bu arada adana demir spor inanılmaz pozisyon kaçırdı. Mehmet AKYÜZ.
Tüm forum camiasina Selamun aleyküm Efsane- Semih , sistemci , ariftarif cok geçmiş zaman once hepiniz biryerdeydiniz , ben kar meraklısı Balkes nickimle , sürekli abi geliyor mu bizim orası nasil olur , diye yırtınıyordum
simdide semih abi buraya geldi , bende uyelik actim , takipteyim
Ooooo Balkes sen nerelerdeydin yahu beni hatırladın mı ? maziden aynen efsaneyi arifi baya sorulara boğardın. Ama hangimiz yapmazdık ki
Hey gidi günler hey.
Süper ligi hakediyorlar kesinlikle
Süper Lige gelen Adana takımları nedense pek üst katagorilerde yarışamıyorlar. Aslında o ateşli taraftarları ile bir Adana takımının olmasını isteriz. İller bazından ülke genelinde ilk 6 da yer alan böylesine bir ilin çok güzel bir takımı olmasını hep istemişimdir.
Şu an maçı canlı izliyorum. Adana 10 kişi olmasına rağmen iyi direniyor.
Mesut abi selamlar. Arif abi ile ilgili bir bilgin var mı?
Arif tarifi 2009 senesinden bu yana tanırım. Kendisinin hayatta olduğunu ve hava olaylarından epey uzaklaştığına yönelik istihbari bilgi teyitli mevcuttur.
Ben hem orda takip ediyorum hem de burda bunun herhangi bi sakıncası yoktur herhalde bu tip forumlar arasında kinin nefretin olmaması gerekiyor mesut hocamıza da yeni forumda ve youtubede başarılar diliyorum... herkese iyi forumlar
istediğin yerde istediğin kişiyi takip edersiniz bunda özgürsünüz , sadece forumlar arasında kin nefret oluşturmasa dahi ,arada sorun olsa da olmasa da forum kuralları gereği , hangi site forum adı olursa olsun burada veya bir başka platformda forum veya site ismi kullanılması kesin ve net yasaktır. Reklama girer cezası site kurallarında yazılmıştır. İyi forumlar.