samsun kocadağ ne olur acaba rakım 1000?
Çarşamba - perşemebe günü kar ihitmali yüksek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursamsun kocadağ ne olur acaba rakım 1000?
Çarşamba - perşemebe günü kar ihitmali yüksek
Bu sisteme salı akşam güncellemesinden önce ne daha yorum yaparım ne de tahmin. Sadece bakarım modellerdeki özellikle diyagramlardaki radikal değişimlere. Bu sistem için kimse her modelde farklı bir yorum yapmasın sonra pişman olabilir benden söylemesi bu sistemin potansiyeli çok fazla. Ufak dokunuşlarla çok farklı şeyler konuşabiliriz diyorum zira en basitinden rüzgar yönü bile günde 4 kere değişiyor bu yüzden ters köşe olmanın alemi yok.
Bekle gör sistemi .... aslında bu sene gelen ve gelecek olan tüm sistem ihtimalleri bekle gör şeklindedir.
İstanbul'daki o boşluğun tamamen bir hayal olduğunu düşünüyorum
Bence boşluk değil yanındakiler çok hayal ürünü boşluk doğru bence :D:D
şu sitede 2 sisteme yanarım
sinan abinin 2019 yılı 8 ocak sisteminin çökmesi
ve 2021 ocak sonu akustik sistemi
rahmetlileri severdik
Yalnız akustik daha ölmedi Hemen toprağa gömme. Biraz bekle ömrü uzamıştır belki :D
Hayatımız iki siklon arası oluşan boşluk kadar şanssız işte görün.
https://www.youtube.com/channel/UCYhAI…epkt7Q/featured
Arkadaşlar Efsane Semih hocamızın youtube kanalına halen abone olmayan üyelerimiz varsa üyelerimizi efsane semihin olduğu hesaba üye olmasını temenni ederiz. :olumlu:
KONU GERİDE KALDI, TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE SUNULUR. :olumlu:
.
Pazartesi günü şiddetli lodos var deniz seferleri aksayabilir lodosun en etkili olduğu yerler İstanbul Yalova Bursa Balıkesir
Dikkatli olunmalı
Anadolu' da dumanı tüten köylerde yaşayan nenelerimizin, havaya bakıp da Lodos arkası kar gelir şeklindeki öngörüleri bazı yerler için gerçekleşecek sanırım. :D
Turkısh Ailrlıne Basketbol Avrupa Liginde Fenerbahçe -CSK Moskova'yı 89-83 yenerek 6 maçlık kazanma bir seri yakaladı. TEBRİKLER FENERBAHÇE!!! :olumlu:
eps den bir bakalım dedim.
Sistemci5534 Hoşbulduk. Doğrudur hocam farklı bir mecradan hatırlıyorsunuzdur muhtemelen. Ama hatırladığınız kişimiyim orasını bilemiyorum.
Efsane semihi tanıdığınıza göre seneler öncesinden olabilir.
Tabloların kısa özeti 15 şubat gibi havada baya karmaşıklık var. Bakalım nereye ne şekilde yansıyacak.
Bu arada ben de bugün havalarınsesi.com’un yeni üyesi oldum. Bu vesileyle herkese tüm yönetici, tahminci ve üyelere selamlarımı iletirim.
Hoşgeldin. Seni bir yerden hatırlayacağım da dur bakalım.
Geçtiğimiz sistemi istanbul olarak beğenmeyenler şimdi 27-28 sisteminden pay çıkarmaya çalışıyor sırf verdiğimiz tarihler geldi demek için geçin bunları Allah aşkına.Söyledik buradan İstanbul sahil kesimi kar almadıkca istanbula kar geliyor demem.Geçmiş sistem de havada kar dışına çıkmaz demiştim öyle de oldu ocak ayı istanbul için kar konusunu kapamıştım kendi adıma.Süreçte aynen beklediğim gibi gidiyor.Asıl kış şubat itibari ile başlıyor durum sertleşecek vurkaç sistemleri kovalamaya gerek yok ay sonu sistemi istanbul için sistemcik dahi olamaz.Şubat başı ilk haftası ilk sistem gelecek şubat ortası ve sonlara doğru işler daha da sertleşecek gibi duruyor
İnşallah dediğin gibi olur kadeşim.