Forumda can sıkıntısına gerek yok sırada Hangi üyemiz hangi takımlı onu görelim. ![]()
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Size bir sorum var? Var sistemi Neden VAR?
-
Maalesef bir Fenerli olarak üzüldük futbolda hep böyle şeyler var ama bu kadro ve kendi sahanda yenemiyorsan derbide yenilmeyeceksin . Erol bulut feneri çalıştıracak kalitede bir teknik adam değil. Galatasaray I tebrik ederim.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Beyin yakan konuşma.

-
Biz meterolojik isyandan bahsetmiştik ama millet yanlış anlamış.

-
Buna ates etmek yetmez tank lazim. Eger bekledigim gibi olursa tarihe taniklik edebiliriz..
İnşallah üstadım. O günleri görürüz. seneye bu zamanlar olur sa yaşarsak bir zamanlar böyle bir sistem yaşamıştık deriz. İnşallah.
-
Hayırlı geceler herkese, unutmayın ki her şey hava ve menfaat değil ! önemli olan baki kalan dostluklar .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İşin özeti bu Sinan abi 4 senelik maceramızı 4 kelime ile anlatamayız ... destan yazsak vakit yetmez en iyisi önümüze bakalım dostluklar daim olsun. Havamız yerinde olsun ?
-
cografyaciburak hocam foruma Öğretmeni olduğunuz o güzel coğrafya dersi edasında katacağınız bilgileri dört gözle bekliyor olacağız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz ...Vay be ... sanki bir an 2010 senesine dönüverdim. O zamanlar ... forumda Efsane-Semih ve tarantula yazar ben de normal bir üyeydim. Kim derdi sene 2021 olacak da aynı forumda hep beraber bir araya geleceğiz ...kadere bak cografyaciburak burak ve Red Fox hocamız da aramıza gelince bizi kimse tutamaz Allah’ın izni ile ...???
-
Bu arada kismet olursa soguklar uzun sureli. Pespese sistemler gelebilir.
Ben dayanamıyorum ateş edeceğim.

-
Red Fox Foruma ve aramıza hoşgeldiniz. Tahminlerinizi en kısa sürede bekliyoruz. Allah utandırmasın ???
-
Aleykümselam; selamınaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ...
-
Kar da adalet gibi. Nasıl ki zamanında gerçekleşmeyen adalet , adalet değilse ; zamanında yağmayan kar da kar değildir.
farklı bir bakış açısı ?
-
Selamlar Fevzi Burak hoşgeldin aramıza ve hayırlı olsun yeni rütben ?
-
Şu an kar yağışı fena Sultangazi Esentepe mevkii rakım:160
-
Haylou Xiaomi ile çalışan bir marka yani benzer firmalar bu kulaklık çok öneriliyor
İlla Xiaomi olsun diyorsan https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-a…za=TEKNO%20HOME
Ama ilk attığımı Youtube'tan araştırmanı öneririm
Kutuda şarj özellikli
az buçuk karar vermiştim.Şimdi iyice beyin eror verdi. :D