Şu an kar yağışı fena Sultangazi Esentepe mevkii rakım:160
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Haylou Xiaomi ile çalışan bir marka yani benzer firmalar bu kulaklık çok öneriliyor
İlla Xiaomi olsun diyorsan https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-a…za=TEKNO%20HOME
Ama ilk attığımı Youtube'tan araştırmanı öneririm
Kutuda şarj özellikli
az buçuk karar vermiştim.Şimdi iyice beyin eror verdi. :D
-
Çerkezköy ~ saray yine kestaneyi aldı ????
Erken konuşmanın bedelini çekeceksin. Yarın gece 01:00 sıralarında görüşmek üzere

-
hocalarım ben yeni telefon alacam da huawei p20 lite almayı düşünüyorum sizce nasıl oyun oynama açısından
valla kardeşim huwaı ve xıomi şarj açısından iyi kullanım olarak alışman gerekli biraz.
-
Bunu önermem abi kulak süngeri olanlara bak bunlar kulaktan düşüyor
Yukarıda attığın vardı ya kardeşim onun xıomi modeli varsa on numara olur bir de kutudan şarj özellikli olsa süper olur.
-
Abi Xiaomi alırken dikkat et çakması satılıyor orjinalinden çok
https://www.hepsiburada.com/haylou-gt1-tws…aza=Hepsiburada
Bu iyi bak derim
BU iyi aslında , benim yukarıda attığım nasıl.
-
Güzel ama kablosuz tercihim kardeşim. bir link atacağım bak bakalım ii mi?
-
Nasıl bir şeyler düşünüyorsun abi kulakiçi kulaküstü :?:
normal telefonlar için kardeşim ufak bloototh ,pc için olan değil. kulakiçi olan
-
Semih Ö. o zamanların dizileri daha teknolojikmiş şu anki dizilerden.
-
Arkadaşlar bloototh kulaklık almayı düşünüyorum. Sizce hangi katagoride kulaklık almalıyım. Marka ve model tavsiyesi ve site tavsiyesi olan var mı XIOMİ marka iyi gibi ama bakıyorum fikir alayım dedim.
-
-
samsun kocadağ ne olur acaba rakım 1000?
Çarşamba - perşemebe günü kar ihitmali yüksek
-
Bu sisteme salı akşam güncellemesinden önce ne daha yorum yaparım ne de tahmin. Sadece bakarım modellerdeki özellikle diyagramlardaki radikal değişimlere. Bu sistem için kimse her modelde farklı bir yorum yapmasın sonra pişman olabilir benden söylemesi bu sistemin potansiyeli çok fazla. Ufak dokunuşlarla çok farklı şeyler konuşabiliriz diyorum zira en basitinden rüzgar yönü bile günde 4 kere değişiyor bu yüzden ters köşe olmanın alemi yok.
Bekle gör sistemi .... aslında bu sene gelen ve gelecek olan tüm sistem ihtimalleri bekle gör şeklindedir.
-
İstanbul'daki o boşluğun tamamen bir hayal olduğunu düşünüyorum
Bence boşluk değil yanındakiler çok hayal ürünü boşluk doğru bence :D:D
-
şu sitede 2 sisteme yanarım
sinan abinin 2019 yılı 8 ocak sisteminin çökmesi
ve 2021 ocak sonu akustik sistemi
rahmetlileri severdik
Yalnız akustik daha ölmedi Hemen toprağa gömme. Biraz bekle ömrü uzamıştır belki :D