Resmi geçerlilik onlarda.Sen bir metre de desen boş oluyor abim.
İlla ki...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturResmi geçerlilik onlarda.Sen bir metre de desen boş oluyor abim.
İlla ki...
Onumuzdeki hafta sistemi surprize gebe. Sabah kalktiginizda oha sistem ne kadar guclu hale gelmis diyebilirsiniz.
Subat ayi icin biraz daha bekleyecegiz. Ayri konu acicam.
Loading....%25 desek olur sanırım hocam
Ankara 31.01.1950 de ölçülen MGM de yer alan bu doğru
Afyon'da 01.12.1948 de 88 cm der
Güzel rakamlar yav : )
Dayım MGM arşivine göre tamam da mgm o tarihteki sayısal verileri net mi bu da var. Ben 2004 sisteminin 33 cm den fazla olduğuna eminim. Misal ama ispatlayamam :'D
Ankara nin kar rekoru zaten 33 cm imkansız yani :D 50 cm ama konya karaman belki olabilir oda siklonun Antalya Kıbrıs arası çakılı kalması lazım
33 cm den fazla diye biliyorum.
Umarım Fenerbahçe' de güzel günler görürsün
EmreKaya rakım farkı da olsa yağar ama tutunma durumu şüphel.
Ama dek alır dime abi yarına kadar
Dostum sorularını Marmara Bölge konusundan sorar mısın burası istanbul konusu.
THE_AZOR kardeşim Bir sonraki sefere de KOSKOCAMAN HARFLER İLE HAVALARINSESİNE HOŞGELDİNİZ.yazısını bekleriz.
sistem istanbullular için bitmiştir bence. Daha geceden sonra sağlam yağışlar görülmez bence.
Dostum biz aman aman bir şey beklenemez. Ancak şöyle bir durum var. Yağışın süresi biraz daha uzadı. Etkili olan kısım olmasa da DEK bantları özellikle avrupa yakası kuzey ve orta kesimler ile anadolu yakası kıyı bandı hariç tamamını vuracaktır. Şimdi özellikle gece sıcaklıklarının yarın gece -10 görmesi ile birlikte yerler daha da kuru olacağından zemine düşen hafifi kar bile tutunma ihtimali var. Yani sistem bitti demek doğru bir kavram değil henüz. Her ne kadar cephe etkisi oldukça azalsa da.
Arkadarlar anı yaşayın. Şu radar takibi herkese nasip olmaz. Görsel şov bile olsa anı yaşayalım.
Hocam ben cebeci tarafındayım uğurmumcu tarafı
Kar yavaştan etkisini artırıyor
Çok iyi bilirim 97 den bu yana sultangazideyim. Cebecide geçti çocukluğum. :olumlu:
işaretli alana dikkat.
Hocam şu kütleler gaziosmanpaşaya uğrar mı
Uğrar G.O.Paşa sultangazi Esenler Kemerburgaz EYÜP Bağcılar çekmece başakşehir hattı alır.
Sultangazide kar başladı
Sen tam nerdesin kardeşim. Yunus Emre hafif başladı. Birazdan kemerburgaz gibi olacak inşallah