Hayatımız iki siklon arası oluşan boşluk kadar şanssız işte görün. ![]()
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
https://www.youtube.com/channel/UCYhAI…epkt7Q/featured
Arkadaşlar Efsane Semih hocamızın youtube kanalına halen abone olmayan üyelerimiz varsa üyelerimizi efsane semihin olduğu hesaba üye olmasını temenni ederiz. :olumlu:
-
KONU GERİDE KALDI, TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE SUNULUR. :olumlu:
.
-
Pazartesi günü şiddetli lodos var deniz seferleri aksayabilir lodosun en etkili olduğu yerler İstanbul Yalova Bursa Balıkesir
Dikkatli olunmalı
Anadolu' da dumanı tüten köylerde yaşayan nenelerimizin, havaya bakıp da Lodos arkası kar gelir şeklindeki öngörüleri bazı yerler için gerçekleşecek sanırım. :D
-
Turkısh Ailrlıne Basketbol Avrupa Liginde Fenerbahçe -CSK Moskova'yı 89-83 yenerek 6 maçlık kazanma bir seri yakaladı. TEBRİKLER FENERBAHÇE!!! :olumlu:

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. eps den bir bakalım dedim.
-
Sistemci5534 Hoşbulduk. Doğrudur hocam farklı bir mecradan hatırlıyorsunuzdur muhtemelen. Ama hatırladığınız kişimiyim orasını bilemiyorum.

Efsane semihi tanıdığınıza göre seneler öncesinden olabilir.
-
Tabloların kısa özeti 15 şubat gibi havada baya karmaşıklık var. Bakalım nereye ne şekilde yansıyacak.
-
Bu arada ben de bugün havalarınsesi.com’un yeni üyesi oldum. Bu vesileyle herkese tüm yönetici, tahminci ve üyelere selamlarımı iletirim.
Hoşgeldin. Seni bir yerden hatırlayacağım da dur bakalım.
-
Geçtiğimiz sistemi istanbul olarak beğenmeyenler şimdi 27-28 sisteminden pay çıkarmaya çalışıyor sırf verdiğimiz tarihler geldi demek için geçin bunları Allah aşkına.Söyledik buradan İstanbul sahil kesimi kar almadıkca istanbula kar geliyor demem.Geçmiş sistem de havada kar dışına çıkmaz demiştim öyle de oldu ocak ayı istanbul için kar konusunu kapamıştım kendi adıma.Süreçte aynen beklediğim gibi gidiyor.Asıl kış şubat itibari ile başlıyor durum sertleşecek vurkaç sistemleri kovalamaya gerek yok ay sonu sistemi istanbul için sistemcik dahi olamaz.Şubat başı ilk haftası ilk sistem gelecek şubat ortası ve sonlara doğru işler daha da sertleşecek gibi duruyor
İnşallah dediğin gibi olur kadeşim.
-
Resmi geçerlilik onlarda.Sen bir metre de desen boş oluyor abim.
İlla ki...
-
Onumuzdeki hafta sistemi surprize gebe. Sabah kalktiginizda oha sistem ne kadar guclu hale gelmis diyebilirsiniz.
Subat ayi icin biraz daha bekleyecegiz. Ayri konu acicam.
Loading....%25 desek olur sanırım hocam

-
Ankara 31.01.1950 de ölçülen MGM de yer alan bu doğru
Afyon'da 01.12.1948 de 88 cm der
Güzel rakamlar yav : )
Dayım MGM arşivine göre tamam da mgm o tarihteki sayısal verileri net mi bu da var. Ben 2004 sisteminin 33 cm den fazla olduğuna eminim. Misal ama ispatlayamam :'D
-
Ankara nin kar rekoru zaten 33 cm imkansız yani :D 50 cm ama konya karaman belki olabilir oda siklonun Antalya Kıbrıs arası çakılı kalması lazım
33 cm den fazla diye biliyorum.