Godzilla derken hocam yağış manasındanmı
Arnavutköy tarafından kütle inişi var sanki
Kardeşim kuzeyden bir kütle geliyor. Bakalım takipteyiz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGodzilla derken hocam yağış manasındanmı
Arnavutköy tarafından kütle inişi var sanki
Kardeşim kuzeyden bir kütle geliyor. Bakalım takipteyiz.
Sultangazi acayip bir soğuma var. Sanki bu godzillanın ayak sesleri.
Sultangazi Esentepe 160 rakım şu an göz gözü görmez tipi var.
bizim işimize yararmı hocam
Yarar kardeşim Esenler de o bölgede yer alan bir yer sonuçta Avrupa yakası orta kesimlerine dahil.
istanbul saat 3 ve 6 da ki yağış
Sen var ya adamın dibisin
Hepinize iyi geceler arkadaşlar konumumda kar yağışı devam ediyor görebildiğim kadarı ile tutan bir yer şuanlık yok inşaallah yarın sabah sizlere güzel fotoğraflar atabilirim sabaha görüşmek üzere hayırlı geceler
Sarıyerin gerçekten çok farklı yerleri mevcut bir kireçburnu yeniköy tarafı ile , Sarıyer Merkez veya Zekeriyakör tarafı veya yüksek kısımları farklılık elbet gösterecektir. Doğrudan siklon etkili il genelli bir sistemin etkisi fazla olmadığından dolayı deniz etkili kısımlar yükseltiye de bağlı olarak değişşim gösterecektir.
Tüm kar severlere hayırlı geceler sabaha kadar umarım çok birşey kaçırmış olmam ❄️
Kardeşim bazen anı yaşamak gerek. O bile elimizden kayıp gider de farkına varmayız.
Istanbul-Esenyurt civarına bu gece kar var mı ve yarın gün içinde etkili yağış olacak mı?
Gece Avrupa yakası deniz etkili kar yağışlarından nasibini alacaktır ama sürprizlere açık. Yarın daha etkili kısmını gün içerisinde görebiliriz.
İstanbul Sultangazi kalan saatlerde nolur
CAN hocam yatalımmı
Dostlum Sultangazi sürprizlere açık bir yer dün akşamki kar nasıl sürpriz olduysa gece de böyle bir şey olabilme ihtimali var. Bunun içinde sabaha kadar bekelnir mi? Bence beklenmez.
Totem yapınız. Ben ne zaman uyuyup kalkacağım her yer beyaz olmuş dediysem öyle oldu. Büyük ihtimal karın en yoğun hali gece yarısı oluşacak. Dekler de devreye girince adam akıllı bir örtü oluşturur inşallah.
neden konumum da arabaların üstü kar yerine buz? yağmur yağıyor şuan fakat yağmadan önce de buzdu. sıcaklık da gayet uygun, 0derece
donma noktası farklı bir durumdur 0 derecede aracın dünden kalan buzu bir şekilde korunur. Ama karın 0 derece yağmaması veya kky olarak yere düşmesi tamamen dewpoint değeri ve rüzgarın durumuna bağlı.
Yarın asıl bomba başlıyor 2015 dek yağışını bilen beğensin
Onunla ilgili bir paylaşımım olmuştu. Youtube kanalımızdan .
Hala geceden umudu olan var mı ? 3 4 e kadar karayeli bekleyeceğiz o saatten sonra da yağış kesildi ..
O saatten sonra yağış kesilmeyecek kardeşim zaten örtü yapacak saatler o saatler asıl.
sistem şuana kadar anadolu yakası ve yükseklerine yaradı inş herkesin dediği. gibi 12den sonra farklı olur
Avrupa yakasına gelen aynı sistemin geçiş anı oradan bizden sonra ve akşam saatlerinde geçmesi sebebiyle orada daha da fazla tuttu.
ya bana güvenin 22.30 da kar taneleri görmezsek asıyorum kendimi :D
Ben gördüm şu an sultangazi de tekrar başladı.