Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

fenerbahçe bizi akıllı deli yaptı. :)

The content cannot be displayed because it is no longer available.

çiçek Abbas filminin yayınlanma tarihi Eylül 1982 , kuvvetle muhtemel filmçekimleri 1982 senesinin veya 1981 senesinin son ayları ile 82 nin Ocak Şubat Mart aylarında yapılmış olmalı ki yerlerde hafif kar var ve yer Eyüp -Alibeyköy minibüs durakları :) sizlerde filmlerden bu şekilde kesitler paylaşabilirsiniz arkadaşlar o senelere ait kışa ait enstantaneleri paylaşmış oluruz. Arşiv açısından iyi görüntüler bunlar ;) bu görüntü bizzat kendim filmden ekran görüntüsü aldım maçlar filmler den geçmişe dair ekran görüntüsü atabilirsiniz ;)

Yarın oynananacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçının sonucu ne olur. Tahminlerinizi anketimize göre işaretleyerek ankete sizlerde katılabilirsiniz. ;)

her üye en fazla 2 farklı oy verme hakkına sahiptir.

bu süreçte evet soğuklar gelecek. Ayın 25 i gibi sonrasında 28 gibi ve 3-4-5 mart bir ara ve 5 mart gecesi bir sistem daha gelerek son bölümü almış olacağız. Ancak bunlardan hiç birisi Marmara ve özellikle İstanbul adına kar yapabilecek bir sistem gibi durmuyor.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Sistemci5534 aynen hocam çok kanal var. Hepside toplum ahlakını bozacak yayınlar yapıyor. Önceden tek kanallı dönemlerde herşey ne güzeldi. Saat 12 de yayın biterdi. Dıtttttt sesi çıkaran saati beklerdim?

Ben pek yetişemedim de bizden bir tık önceki nesilin yetiştiği istiklal marşı ile trt nin açıldığı dönemler de oldu. Eski maçlar güzeldi eskiden her şey hem zordu hem de bir o kadar güzeldi. Zor yılların güzel maçları yaşanmıştı.

23 Aralık 1992. Galatasaray 3 gün kar yüzünden bartından çıkmamıştı.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

maçı anlatan Erdoğan ARIKAN şu an halen TRT spikeridir. Hey gidi günler ne kadar masum ne kadar doğaldı o zamanlar maçlar. Doğal Türkçe nin bozulmadığı yılların artık son demleri... özel televizyonlar hayatımıza girdi bir girdi pir girdi...

Ben Hatice’ye değil neticeye bakarım. Her zaman derim Fatih terimin en büyük başarısı çok basit bir oyun oynanan bir süper ligde basit oyun ile maçları kazandırmasıdır. Kötü denen berbat denen Galatasaray bugün ligde fenerin önünde ve şampiyonluk yarışı içinde ....