hadi bakalım yetenekli arkadaşları bekliyoruz
Yok mu yetenekli cengaver.:'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhadi bakalım yetenekli arkadaşları bekliyoruz
Yok mu yetenekli cengaver.:'D
Selamlar arkadaşlar, Forumumuza; Youtube Kanallarımızda twitter hesabımızda ,instagram hesabımızda ve forum içerisinde olmak üzere tüm sosyal platformlarda kullanılmak üzere intro şeklinde veya normal şekilde fon müzikler eşliğinde ve slayt, video, hazırlama yeteneği olan, bu videolarda sulonom şeklinde yazılar ile effekt verebilecek derecede veya profosyonel anlamda videomaker programları kullanabilen yetenekli veya daha önce bu işin varsa kurslu şekilde eğitimini almış kişilerin ( hali hazırda bu işlerle uğraşan ve youtube de kanalı olan veya sosyal medyada aktif kanalı olanlar öncelikli ) kişiler aranmaktadır. Yetenekleri olan arkadaşların varsa bu şekilde olan yeteneklerini test amaçlı paylaşmalarını ve bu paylaşımlarını değerlendirme neticesinde yönetim odasında yapılan sınav mülakat ile seçilerek bu üyemize Özel başlık altında ;"Site Vide editörü veya Site Videomaker" tarzında özel yetkili üyelik hakkı verilecektir.
Bunun için yetenekleri olanlar blog altında, KATILMAK İSTİYORUM" şeklinde yazı yazdıktan sonra örnek hazırladıkları videoyu koyarak katılım sağlayabilirler.
Tüm arkadaşların videoları ile birlikte katılımlarnı bekliyoruz. Katılım neticesinde sayıya göre sonuçlar bilahare açıklanacaktır.
Mesut Özil: "Fenerabahçe, İspanyadaki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü."
Şimdi eğri oturup doğru konuşayım. mesut milli takım tercihi almanya olduktan sonra değil fenere gelse ağzı ile kuş tutsa bendeki yeri aynıdır. Önce vatan sonra takım olması gerekirdi. O parayı tercih etti çok öncesinden zaten.
Sneijder10 ladik memleketimi gördüm haritada duygulandım
Gaziantep teknik direktör smudica ile yolları ayırdı
Adam bir maç kaybetti diye mi oldu bu hale.
:-D=D=D
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Dışarıda süper bir yağış var anlık bu yağışı buraya not edelim arşiv açıdan işimize yarar.
Önümüzdeki hafta Allahın izni ile perşembe akşamdan sonra bu bölge konularını uçuracağız inşallah....
Çay verenlerin çok olsun yeğen
Burak YILMAZ gollerine devam ediyor. Lile lile olalı bu yükselişi görmedi.
Izmire bile vermis dahane olsun
şükür
Bugünlere az kaldı. İnşallah
Kaçan penaltımız, net direğimiz ve 2 golümüzün ofsayt olduğu maç bala olmuyor. Futbol bilgini sorgulamak istemem ama şu maça az buçuk bilen biri "topu rakibe verip defansif-kontra" oynama stilinin bir taktik olduğunu bilir. Ayrıca attıkları gol penaltıdan ki bana göre penalti değil orası ayrı muamma
Kardeşim 10 tane golü usulüne uygun bile atsak hakem hatası da olmasa, rüzgardan girdi top ağlara gitti derler yine fenerin hakkaniyetli kazandığına insanları inandıramazsın kardeşim.
Aha yazdıkların pasifize oldu Emre
Yıldız mı çıkmıyor? yıldız oyuncular mı oynatılmıyor?
Dayım Yıldız doğulur yıldız olunur ama yıldız nöbet klübesinde oturtulur tek sorun bu galiba