Haydi bakalım
dayım yarının sorusu bu olsun. yarın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaydi bakalım
dayım yarının sorusu bu olsun. yarın.
Tabi bazı senaryoların ortalamaları oldukça düşük halde duruyor. Yani martta kar alma şansımız da var şubat sonu da soğuk geçecek gibi. Marta sert girersek çok daha iyi olacaktır.
bu süreçte evet soğuklar gelecek. Ayın 25 i gibi sonrasında 28 gibi ve 3-4-5 mart bir ara ve 5 mart gecesi bir sistem daha gelerek son bölümü almış olacağız. Ancak bunlardan hiç birisi Marmara ve özellikle İstanbul adına kar yapabilecek bir sistem gibi durmuyor.
Akşam saatlerinde güzel bir soru ile bu konudan yürüyeceğim. En unutamadığınız maç ve spiker replikleri ile bir sorum olacak. ![]()
Sistemci5534 aynen hocam çok kanal var. Hepside toplum ahlakını bozacak yayınlar yapıyor. Önceden tek kanallı dönemlerde herşey ne güzeldi. Saat 12 de yayın biterdi. Dıtttttt sesi çıkaran saati beklerdim?
Ben pek yetişemedim de bizden bir tık önceki nesilin yetiştiği istiklal marşı ile trt nin açıldığı dönemler de oldu. Eski maçlar güzeldi eskiden her şey hem zordu hem de bir o kadar güzeldi. Zor yılların güzel maçları yaşanmıştı.
23 Aralık 1992. Galatasaray 3 gün kar yüzünden bartından çıkmamıştı.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
maçı anlatan Erdoğan ARIKAN şu an halen TRT spikeridir. Hey gidi günler ne kadar masum ne kadar doğaldı o zamanlar maçlar. Doğal Türkçe nin bozulmadığı yılların artık son demleri... özel televizyonlar hayatımıza girdi bir girdi pir girdi...
Ben Hatice’ye değil neticeye bakarım. Her zaman derim Fatih terimin en büyük başarısı çok basit bir oyun oynanan bir süper ligde basit oyun ile maçları kazandırmasıdır. Kötü denen berbat denen Galatasaray bugün ligde fenerin önünde ve şampiyonluk yarışı içinde ....
İçimiz "ısınsın" diyecekti abi galiba. :'D
hayır tam tersi, dediğim gibi. eğer kar yağsa soğuk olsa içimiz ısınsın derdim ama ironi yaparak içimiz anca soğur bu
ile dedim. =D

bir zamanlar buralarda kar yağardı ve biz kar yağarken paylaşımlar yapardık. Bu sene talihsiz bir sene geçiriyoruz. Israrla havalar dikiş tutmuyor. Nedendir bilemem ama gidesim var bu şehirden, artık beni bu şehre bağlayan etkenler azalmış durumda, bazen gitmek gerekir. Evet arkanıza bakmadan gitmek hem de...ama gidemiyoruz işte bağlamış bu şehir bizi kendine ..belki bir umut gelir o kar diye umutlanıyoruz...kendimizi avutuyoruz. Neyse bir
için içimiz soğusun şu soğuk günlerde...
>>>WinteR<<< geçmiş doğum günün kutlu olsun dayım. Geç de olsa fark ettim kusura bakma.![]()
yine şampiyon galatasaray ile fenerbahçe trabzon arasında gelip gider derim ben
Arkadaşlar sistem kıyı şeritleri dahil bir çok bölgede yani orta ve doğu karadeniz kısımları özellikle güzel cm ler bırakacak potansiyele sahiptir. marmara bölgesi dahil olmak üzere bir çok yerde güzel kar yağışlı sistem olacak inşallah. Bu açıdan bence yol yakınken bu sistemin zevkini çıkartın. Kardan manzaralar kar fotoğraflarını bol bol siteye atın. İlerleyen sistemleri şimdilik unutun anın tadını çıkartın...
genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
aralık ayına iki tarih vermiştim 6 ve 17 şubat
Şubat KARABAT...
Radara bakiyom ama anlamiyom abi
Salih radarda anlamayacak bir şey yok kardeşim sistem zamanı koyu renkte olan yerleri takip etmen gerekir.
izmirin tobalı kiraz aliağa gaziemir gibi ilçelerinde bir ihtimal kar görülebilir. Keşkekaryağsa nickli arkadaş.