An itibari ile Sultangazi Yunus Emre Mahallesi tarafları 135 rakım civarı tek tük gözle zor görülen kar taneleri düşüyor.Ama hava sanki -40 derece ![]()
![]()
![]()
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sirnagin topgrafyasina hakim degilim. En az rakimi olan ilcesi dahi kar gorur.
Üstadım. orada 3 sene yaşamış birisi olarak Orada en düşük rakım olan yer ve çöl iklimi olan yer Cizredir.Rakım 320 dir.
-
%26,92 Dolu
%73,08 Boş(İSTANBUL)
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yüzde 80 olacak inşallah
-
Eline sağlık can başarılar dilerim. ?
-
Elimiz el verdiği dilimiz dil verdiği gözümüz görmeyi sağladığı müddetçe videolar Allahın izni ile tam gaz devam edecek.

-
Hocam Elinize Emeğinize sağlık. Herkesin şöyle 2017 den bu yana beklediği ancak tam anlamı ile doyamadığı nispeten 2018 şubatta 2-3 günlük sistem ile hevesimizi aldığımız karlı sistem en nihayetinde bizleri bulacak Şükür Kavuşturana dedikleri kadar var hakikaten. :olumlu:
-
Whisper dayım çok sağ olasın.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
YENİ VİDEOMUZ RESMİ YOUTUBE HESABIMIZDA!!!
-
Eline sağlık kardeşim güzel Bir sentezleme olmuş, Umarım başarılarının devamı gelir.???
-
hadi bakalım yetenekli arkadaşları bekliyoruz
KONU GERİDE KALDI, TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE SUNULUR. :olumlu:
-
Bir Fenerli olarak Galatasarayı Tebrik etmek zorunda kaldım.:D

-
hadi bakalım yetenekli arkadaşları bekliyoruz
Yok mu yetenekli cengaver.:'D
-
Selamlar arkadaşlar, Forumumuza; Youtube Kanallarımızda twitter hesabımızda ,instagram hesabımızda ve forum içerisinde olmak üzere tüm sosyal platformlarda kullanılmak üzere intro şeklinde veya normal şekilde fon müzikler eşliğinde ve slayt, video, hazırlama yeteneği olan, bu videolarda sulonom şeklinde yazılar ile effekt verebilecek derecede veya profosyonel anlamda videomaker programları kullanabilen yetenekli veya daha önce bu işin varsa kurslu şekilde eğitimini almış kişilerin ( hali hazırda bu işlerle uğraşan ve youtube de kanalı olan veya sosyal medyada aktif kanalı olanlar öncelikli ) kişiler aranmaktadır. Yetenekleri olan arkadaşların varsa bu şekilde olan yeteneklerini test amaçlı paylaşmalarını ve bu paylaşımlarını değerlendirme neticesinde yönetim odasında yapılan sınav mülakat ile seçilerek bu üyemize Özel başlık altında ;"Site Vide editörü veya Site Videomaker" tarzında özel yetkili üyelik hakkı verilecektir.
Bunun için yetenekleri olanlar blog altında, KATILMAK İSTİYORUM" şeklinde yazı yazdıktan sonra örnek hazırladıkları videoyu koyarak katılım sağlayabilirler.
Tüm arkadaşların videoları ile birlikte katılımlarnı bekliyoruz. Katılım neticesinde sayıya göre sonuçlar bilahare açıklanacaktır.
-
Mesut Özil: "Fenerabahçe, İspanyadaki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü."
Şimdi eğri oturup doğru konuşayım. mesut milli takım tercihi almanya olduktan sonra değil fenere gelse ağzı ile kuş tutsa bendeki yeri aynıdır. Önce vatan sonra takım olması gerekirdi. O parayı tercih etti çok öncesinden zaten.
-
Sneijder10 ladik memleketimi gördüm haritada duygulandım