Sonuç bomba
Antalyaspor 0 Hatayspor 6
Hatay ömrü boyunca atacağı golü tek maçta attı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSonuç bomba
Antalyaspor 0 Hatayspor 6
Hatay ömrü boyunca atacağı golü tek maçta attı
Bunun yansımasını bir kaç gün sonra modellere yansır büyük ihtimalle
Bu gece güncellemesinde yavaştan sinyelleri verecek. Dönüşü ne zaman göreceğiz.
ihtiyarladık galiba gardaşım he de geç ![]()
1975 istanbul maziye dönelim birazcık
Daha Çok GösterSüper Lig
Cumartesi
Göztepe 1 Karagümrük 1
Trabzonspor 0 Galatasaray 2
Bugün
Gaziantep 3 Alanyaspor 1
Denizlispor 1 Ankaragücü 2
Malatyaspor 1 Erzurumspor 3
Başakşehir 2 Kasımpaşa 2
Dayım antep gelene gidene 3 atıyor .Maşallah kendi sahalarında özellikle çok formdalar. İnşallah o 2004 lerdeki yükselişini tekrar sağlarlar.
Başakşehirin oyuncusu Martin Skrtel'in aşil tendonu kopmuş. Ciddi bir sakatlık geçmiş olsun. Futbola devam edeceğini sanmıyorum 36 yaşında zaten.
Biz ne adamlar gördük kardeşim sahalara geri dönemez dediğimiz buna da çare bulurlar yeter ki sen paradan haber ver.
Sinan Eline emeğine sağlık
Az hatta çok yorum ister bu söz ama çok yazacak halim yok Emre
Boşver dayım sen he de geç ![]()
Lille neden hep türk futbolcular alıyor fikri olan var mı?
Türkün kıymetini bizden başka herkes biliyor sanırım.
Ben Düzce ilahiyat fakültesinde Arap dili ve belagati anabilim dalı başkanıyım doktoramı tefsirden yaptım Marmara ilahiyat fakültesinde 2005 de bitirdim.
Maşallah hocam. Allahım ilminizi arttırsın inşallah
Üstad dostum sizin gerçek hayatta göreviniz nedir hocalık var mı?
Kendisi görmedi galiba ben cevap vereyim abim. Üstad yasin abimiz resmi olarak bir yerde her ne kadar görev almasa da dini bilgisi olan bu yönde fıkhi ilim dersleri alan bir abimizdir. Biz de kendisinden menevi haz olarak faydalanmaktayız. Şükürler olsun ki forumumuzda böyle insanlar var.
24OCAK2022 kardeşim bu sürümceme böyle gider gelir. Şu an futbolcular derin uykusunda ben onların oyunlarını tartışamam. Gereksiz geliyor bir saatten sonra. Hele ki şu pandemi sürecinde futbolun bile zevk vermediği süreçte iğreniyorum artık.
Amacım gerginlik yaratmak değil ama rakip futbolcuların haksız yere kırmızı kart yediğini söyleyen antifenerlilere gelsin bu tablo hem de çok değil geçdiğimiz iki üç haftalarda galatasarayın rakipleri ne hikmetse hep kırmızı görmüş ama kimse den gık çıkmamış he tabi bir maçta iki kırmızı olunca göze battı tabi siz de haklısınız. Şu tabloya bakınız Allah aşkına bu da mı tesadüf.
hatta son karagümrük maçında ne hikmetse yenildi Gs.
Beni de aranıza alın.
Biz aramızda olanı nasıl aramıza alalım. Zaten bizimlesin kral ![]()
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu söz kavgada söylenmezdi he