İlk sene netten başka başka sitelerden bularak tüm bölümlerini izledim.
Sahane soygun aksiyon her şey var
İsimler de güzel dizide
aynen dayım valla ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlk sene netten başka başka sitelerden bularak tüm bölümlerini izledim.
Sahane soygun aksiyon her şey var
İsimler de güzel dizide
aynen dayım valla ![]()
NETFLIX 'dE LA CASE DE PAPEL filmini izleyin. Aksiyon tarzı dizi ![]()
Bursali16 Doğum Günün Kutlu olsun kardeşim
Ağla ağla gözbebeğim ağlamaya doymadın sen , o da gitsin sen tükenme zaten mutlu olmadın sen ....(Bu senenin özeti ![]()
Whisper dayım bu konuyu açartığımız günleri unutmadım. Daha dün gibiydi ama 2 sene olmuş ![]()
bu sene enteresan bir sene bakalım şampiyon kim olacak?
Ligde rayında gitmeyen trenin Şampiyonlar Liginde rayında gitmesi elbette beklenemez. Ancak galatasaraya bu durumlar yakışmıyor malesef. Galatasarayın ligde çok kötü olduğu bir çok sezonda şampiyonlar liginde başarıları söz konusuydu. Son maç paris maçı mutlak kazanması gerekiyor. Tabi paris için her ne kadar prestij maçı da olsa galatasaray avrupa defterinin kendi elleri ile kapadı diyebiliriz. Tabi futbolda hele ki fatih terim teknik direktör ise her şeye hazırlıklı olmak da gerek ama, işi çok zora soktu çok...
Anket güncel
Selamlar arkadaşlar, Galatasaray’ın UEFA Avrupa ligine kalma mücadelesi öncesi forumda havanın hareketsiz olduğu şu süreçte, futbol açısından hareketlendirmek adına sizlere anket sunuyorum. Herkesin en çok 2 oy hakkı vardır . anket sorusuna gider veya gidemez şeklinde cevap ile katılabilirsiniz anket yarın akşam 20.00 sıralarına kadar katılım sağlayabilirsiniz.
Trabzonspor-Beşiktaş 4-1 çok güzel bir Maçtı
Bir kaç sıra çıksak aslında çok iyi olur Galatasaray’ın UEFA’yı aldığı sene sonrası 1-2 sene şampiyonlar ligine 2 direkt bir
Eleme ile takım gönderiyorduk. Beşiktaş ve Galatasaray’ın aynı anda oynadığı maçlar vardı.
Whisper dayı malesef tam sınırdayız. Klüpler bazında 11. Sıradayız UEFA’da ... ama ben bu sene bu sonuçlara rağmen iyi puanlar alacağımızı düşünüyorum Beşiktaş ;10 -11
Başakşehir;6
Trabzonspor;7-8
Bu sonuçlara göre artık gruptan çıkmak şansa kalmış benim tahminim bu yönde
Galatasaray ise toplamda 5-6 puan alır UEFA’ya gider
Malesef bu akşam oynanan maçlarda türk takımlarından hiç biri kazanamadı ve puan dahi alan olmadı. İnşallah devamı böyle gitmez , Beşiktaş son saniyede iki gol yedi ve beraberliği kurtaramadı malesef ![]()