İtanbul ve Bursa taraflarında deprem.... Ayrıntılar birazdan.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
İtanbul ve Bursa taraflarında deprem.... Ayrıntılar birazdan.

Sinan Reiz sen doğduğunda böylemiş avrupa kara gömülmüştür bu soğuklar ile herhalde.
Temmuza göre serin
Aynen ![]()

Tarihi kışlar demişken konumuzu hem canlı tutmak hem de güzel şeyler görmek adına bir de şöyle tablolara bakmamız iyi olacaktır. Herkes doğduğu yıl ve güne ait GFS veya ECMWF arşivden modellerini çıkartsın. Ben 1 aralık 1988 günü malumunuz doğan birisi olarak doğduğum kış günün de hava karadeniz şeridinden bir bant hattı ile alt kısımda 850 Hpa sıcaklıkları olarak 4-6 derece bandındaymış ki hava gaye iyiymiş kış gününe göre
Hocam Giresun/Bulancak bayındır köyü bulunduğum konuma ne kadar kar yağaşı olur hem rakımına bakıp hemde kar konusunda beni bilgilendirirmisiniz rica etsem?
Rakıma göre yağış durumunuz iyi olursa iyi örtü alırsınız
Sistemci5534 abi sen polismiydin ?
Yes 
![]()
akşam göreve giderken ben ![]()
Eyvallah abi ama sistemci abi korku hikayesine kızıp beni tutuklayacak diye korkuyom:'D
Yok akşam göreve gideceğim orada tutuklanacak çok adamlar var.
@Y_u_s_u_f1 bu forumdan sonrası yazarlık kardeşim senin ![]()
adabayor da türkiye de gitmediği yer kalamyacak herhalde ![]()
Whisper Dayı sivasspor beşiktaşı kendi sahasında yendi bakalım eğer bir büyük takımı da kendi sahasında yenerse bence şansı var yani bu sene eski seneler gibi değiller. Çok aktifler. Elbette ligin sonlarında ortalık kızışacak elbette her şey ortaya çıkacak
Bu sene şampiyonluk adayları fazla Fener form yakaladı Sivas geçit vermiyor Trabzon her maçta 6-7 yapar . Başakşehir Avrupa’da tecrübe kazanıyor ligimiz kaliteli hale gelsin ben Sivas’ın şampiyon olmasını isterim neden derseniz şampiyonlar liginde ha Galatasaray gitmiş ha Sivas hiç fark yok ikisi de 2 puan toplar en fazla o yüzden 6. Lig şampiyonu olması İçin güzel şans var Sivas’ta ama elinde tutarsa şayet
Ulan malum tv kullanıyorum hediye fenerin maçları var ay sonuna kadar maçı izlemeyi unutmuşum ![]()
samsunun ilcesinde oturuyom kar vermis ama kesin degisir
hangi ilçesi toprak