Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Getafe-Trabzonspor ;1-0 maçı bitti

Roma-Başakşehir ;3-0

Slaven breslava-Beşiktaş ;2-2

Maçlar bu şekilde devam ediyor. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında son dakikalar

Deplasmanda puan almak iyidir Şampiyonlar Liginin kuralı yenemiyorsan yenilmeyeceksin Galatasaray’a sonsuz başarılar dilerim. İnşallah eski günlerine geri döner Galatasaray biraz şansını zorlarsa gruptan bile çıkabilir. Paris, Real karşısında şov yapıyor şu dakikalarda, real eski gücünde değilken bunu değerlendirmek gerek

Süper Lig

Alanyaspor 3 Fenerbahce 1

Maç sonu

dayı 3 gol

Da bireysel Hata( berbatlık)

Yüzünden yendi. Ama ders olsun . Ayrıca Ersun Yanal ı anlamıyorum. Elinde daha kaliteli futbolcular varken Mehmet Ekici Rami

Gibi çömezler ile başlamasını anlamadım. Defansı çok geri

Çekmesini

Geride kabul etmesini takımın anlamadım. Tamam Alanya çok

İyi takım bu sene bayağı iddialı

Çok şaşırmadım Galatasaray’ın şampiyonluğuna ... öncelikle Fatih terim ve ekinini tebrik ederim. Ancak yüzde yüz kendi başarısı ile mi şampiyon oldu bu sene de tartışılacak belki

Ama benim ondan daha çok tuhafıma giden ; eskiden Galatasaray diyecek Anadolu’nun çocukları gelirdi akla , ama şimdilerde takımın yüzde 50 si zenci, diğer yüzde 25 diğer yabancılar .... hani Zamanında Fenerbahçe’ye yabancı barındırıyor diye kızanlar şimdilerde nerede olacak düşünüyorum... her neyse bir Fenerli olarak yabancılarla dolu Galatasaray’ı tebrik ederim ???

Başakşehir bir yerde ipleri galatasarın eline verecek !!! Eğer vermezse de bu galatasarayın başaklara hediyesi olur. Yani bunu bir tek şu zamana kadar fenerbahçe bursaspora yaptı. Galatasarayın tek farkı geriden gelmesi ve ben fatih terimi ve gs yi tanıyorsam bu yarışı son ana kadar bırakmaz. O yüzden başak için minimum hata ile maçlara çıkması gerek. Aksi halde yarın akşam olası bir beraberlik dahi galatasarayı şampiyon yapar.

Bir an, akşamın fikirden geçmesi,

İlk insandan son insana kadar, daima.

Kendimi ve herkesi boşlukta hissediyorum;

Dairemsi bir müddet iniyor ruhuma.

Bir an, coğrafyanın dışında,

Ve bütün sathı, atmosferin.

Sevgilerin en samimi olduğu saat;

En çok düşünceye benzediği vakit, çiçeklerin

Bir an, zamanın gölgesi yüze değer.

Ve aralığı hayatın ölümün aralığı.

Bembeyaz bulutlar gibi geçer

Fazıl Hüsnü Dağlarca ....