öbürleri gibi fiyasko çıkmaz inşallah
Mart olduğu için ihtimalleri aya endeksli düşün derim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturöbürleri gibi fiyasko çıkmaz inşallah
Mart olduğu için ihtimalleri aya endeksli düşün derim
Ne anlaşılmadı ? Ben merak ediyorum, Doğu Anadolu da kış ne kadar daha sürecek ??
Doğu Anadolu’nun kışı Nisa’n bitmeden bitmez dostum bu Perşembe yine kar ihtimali var bir çok yere
Bir iki bilgi gelebilirmi
Anlaşılmadı Emre ? ?
Whisper dayım Anlayarak meaili ile manası ile tecvidi ve kıraatı İle Okumak ne güzeldir Kuranı Kerim’i Maşallah sübhanAllah Rabbim okunan tüm hatmi Şerif’leri yasinleri Duaları kabul eylesin bu gecede, Rabbim şifa bekleyenlere şifa olsun inşallah, Rabbim yol bekleyenlere tez kavuşmalar, ölenlerine rahmet var olanlarına bereket ihsan eylesin İnşallah . Sübhaneke Rabbil izzeti amme Yesifun veselamın Alel mürselin velhamdülillahi Rabbil alemin El Fatiha hatemes salavat Amin ?
Whisper dayım nice hayırlı mutlu güzel senelere inşallah Dayım yaş günün kutlu ve kutlu olsun inşallah ??????
Fenerbahçe yi artık 2008
Avrupa şampiyonasındaki
Milli
Takıma benzetiyorum. Golü Güzelce ye ondan sonra nasıl olsa atarız mantığı, yumurta ağzına gelemden gol atamıyorlar malesef.
Maç fena ama sonuç ne olur muamma
Doğu Trakya çerkezköy kar daha ne kadar devam edecek ve hızlanacak mı
Çerkezköy yarın sabaha kadar arkalıklarla kar yağışı devam edecek dostum
Sultangazi de kar şu saat itibari ile devam ediyor. Mgm tahminlerine göre yarın yani bugün akşam saatleri 22-00’a kadar etkili olması beklenirken Pazartesi günü nispeten yağış çok zayıflayacak ve kky ve yağmura dönme ihtimali olsa da ben pek döneceğini sanmıyorum
Hayırlı Cuma’lar herkese mübarek olsun
Evet sabah 7 gibi yağış iyi gibi istanbul geneli öğlen kara döner derken ben sabah 8-9 en geç dönebileceğini umuyorum
Arkadaşlar Ecm nin iyi veya kötü dediği son 24 de yüzde 70-80 oranında Ecm gibi gelecektir. Gfs henüz çizgisini yakalayamadı.
Şayet Galatasaray ilk maçında fener gibi 1-0 bile alsa şansı var derdim ama ilk saha skoru çok kötü
Galatasaray’ın işi çok zor bizden daha zor Ancak biliriz ki Galatasaray daha önce de bitti denen maçları Son anda çevirdi.