Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Sağolasın dostum, öyle bir durumda forumu bilgilendirmek aklıma gelmedi. Cenazeye giderken sınırlı sayıda kişiyle bide ceza yedik 3 bin lira, onu hukuki olarak geri almaya çalışıyoruz böyle durumda 3 gün de allah için aktif olamıyım

Öncelikle başın sağ olsun ama bilal yediğin ceza'ya hemen itiraz edemiyorsun. Ceza tarafına tebliğ edildikten sonra ve ödedikten sonra itiraz etmen gerekir. Sulh ceza mahkemesine.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Sitemizin Başkanı bugün yani 18 dakika öncesinde yeni yaşına girmiş durumdadır. Nice senelere Sinan Reis Allah hayırlı seneler versin inşallah.:002::kutlama::kutlama::kutlama:

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bakalım bu sevinçlere geri görebilecek miyiz?

Senin canın kurban dayı. :elkaldıranadam:

Hocam valla yeter aykut teknik direkdörlük kariyende 3 4 gs şampiyonluğu görmüş sırf alex rekorunu geçmesin diye onu göndermiş maçın ilk yarılarını çöpe atip ikinci yarı bir gol atsam yeter diyen tekndik direktörden sıkıldık.Einstein in güzel bir sözü var sürekli ayni şeylerden sonuç beklmek aptallıktır tam fb için soylenmiş söz.

İyi haklısın da kardeşim. guardiola geldi de biz mi çevirdik.

Bu yaşıma kadar gördüğüm en berbat en egolu en pısırık teknik direktör Aykut kocaman dir

Abi fenerbahçe de top oynamış teknik adamları arasında demiştim ben yoksa ben de karakter olarak pek sevmem donuk bir adam defans ile uefa da her ne kadar yarı finali görsek de süper ligde gerek yok bu kadar kapalı futbola.

Fenerbahçe'de oynayıp teknik adamlık yapanların en iyisi sanırım Aykut KOCAMANDI. Bunu değiştirmek zor bu saatten sonra, Ne rıdvan ne Erol BULUT bunu hiç bir şekilde başaramaz.

Merhaba arkadaşlar, 6 aralık 2017 tarihinde kendimi tanıtmıştım ancak epey gerilerde kaldığından dolayı tekrar kendimi tanıtlamak istedim. Ben forumda nick adım sistemci5534 namı diğer gerçek ismim ile Emre ÖZKUL, 01 aralık 1988 günü İstanbul' da Fatih esnaf hastanesinde dünyaya gelmişim. Aslen Samsun Ladikliyim. İlk ve Orta okulu Rami Atatürk Okulunda okudum ve 3.sınıftan sonra 1997 yazında sultangazi ilçesine taşındık eğitim hayatına burada devam ettim. Eğitim hayatım devamında mesleki okul okuyarak polis memuru olduk, açıktan işletme bitirerek lisansımızı da adlık 2009 da başladığımız meslek hayatımızda şu an 11 seneyi çok şükür ine çıka bata çıka da olsa bitirdik ve halen istanbulda çalışmaktayım. Çocukluktan beridir. Her çocuğun hayalinde var olan kar hastalığı ve iklimsel hastalık bize de bulaştı ve yaklaşık 2001 den beri takip ettiğim hava durumu bültenleri ,2009 senesi sonları 2010 başlarında Efsanesemihin de aralarında bulunduğu bir platform 'da amatör takip ve forum anlamında hayatım başlamış oldu. İlerleyen süreçte çeşitli formlarda ve panellerde platformlarda üye olarak takiplerim oldu. 2017 senesi başında sinan abi can baran ismet feyzullah abi mustafa dayımız yasin abi nin de aralarında olduğu ekibimiz ile bu platformu kurduk. O tarihlerde çok zor günler atlatsak da şükürler olsun her gün büyüyen bir forum olma yolunda an be an ilerlemekteyiz. Aramıza çok kıymetli insanların da katılımları ile şükürler olsun ki bugünleri gördük ve inşallah daha nice güzel günleri göreceğiz inşallah bundan sonuna kadar eminim. Herkese hayırlı forumlar dilerim. Ben kısaca buyum uzun hikayem zaten anlat anlat bitmez :);)

Efsane-Semih üstadım sen gerçekten kalbi güzel bir üstadımızsınn, bunu en kalbi duygularım ile söylüyorum. 2010 senesinde ilk platformun olan yerde takip ederdim. Araya bazı sebepler girdi.kader bazen ayırsa de Ne diyelim gönüller bir olsun dedik ve kader yine seni bizimle buluşturdu. İnşallah daha nice güzel seneler görürüz hep birlikte.

Ben annemin üzülmesini hiç istemem ama bugün bana bir iş verdi yapamadığımı söyleyip kızdı ben annemi çok severim ama annem artık yaptığım işleri beğenmiyor ve bunu içime dert ediyorum. Bir sinirle gidip ona seninle yaşamak istemiyorum dedim. O kadar özür diledim ama beni affetti mi bilmiyorum ben ona hep destek oldum gidip diğer çocuklar gibi serserice davranabilirdim ama hep onun için uğraştım ve artık benimle böyle konuşması beni üzüyor. Lütfen söyleyin hatalı olduğumu biliyorum ama kendimi nasıl rahat ettirebilirim?

Kardeşim cennet anaların ayaklarının altında bugün cuma hutbesinde değil annelerin ayaklarının altını öpmek ayaklarının altını yalasanız azdır dedi. Annenin hayatımızdaki rolü böylesine müstesnadır. Bu tip olaylar herkesin her delikanlının başına gelmiştir emin olun.

Kayserispor'da bir dönem takım kaptanlığı yapan Hasan Hüseyin Acar'la yollar ayrıldı. Kulüp tarafından sabah doğum günü kutlanan oyuncunun akşam sözleşmesinin feshedilmesi sosyal medyada gündem oldu.

iş başka aşk başka üstat :)