Film sektörü açısından bu aralar aşkı memnu dizilerini aratmayan filmler diziler yayınlanmaya başladı yine. Seveni vardır yoktur ama sadakatsiz dizisini bir türlü sevemedim. Ne hikmetse
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi sence gerçekten hakkıyla mı kazandı?
Elinizi vicdanınıza koyun be abi...
Bu maçta kart anlamında tamam da maçı kazanmanın kırmızı olmasına endeksli olduğunu düşünürsek haklsıın
-
Ulan fenerbahçe bir gün hakkı ile kazandı yazan delikanlı bir anti fenerli görecek miyim.
-
İrfan Can da gördü kırmızı başak takımında neler oluyor öyle

-
Saha kenarında yer alan Okan BURUK kırmızı kart gördü. Trübüne gönderildi.
-
Başakşehir de rafael kırmızı karttan atıldı.
-
fenerbahçe 2-1 yaptı GOOOOOL!!!!
o beğenmeyenlere de selam olsun.
-
fenerbahçe 2-1 yaptı GOOOOOL!!!!
-
Araçların ikisi de bizim babam ve annemin üstüne bir de Dacia Duster var ehliyeti öğrendiğim benim üstüme acemilik arabası 1.5 dizel manuel onu da kadraja sokmak isterdim ama görüntüyü bozmak istemedim

Maşallah kardeşim Rabbim daha da versin. Kardeşim.
-
En Yüksek: 16,5
En Düşük: 10,1
Herkese Başarılar Dilerim. Yarışmaya Katılımları bekleriz.
-
Audi A5 2.0 TDI Quattro 190ps 400nm
VW Passat 2.0 Bi-TDI 4motion 240ps 500nm
Hastasına

The content cannot be displayed because it is no longer available. Araç senin mi kardeşim ?

-
İnşallah Ömer
Barajlardaki doluluk oranı olarak son 10 yılın en kötü anlarını yaşıyoruz
2020 de neyi iyi yaşadık ki mustafa abim bu iyi olsun. Bütün kayıplarımız bu tarihte oldu malesef.

-
Sağolasın dostum, öyle bir durumda forumu bilgilendirmek aklıma gelmedi. Cenazeye giderken sınırlı sayıda kişiyle bide ceza yedik 3 bin lira, onu hukuki olarak geri almaya çalışıyoruz böyle durumda 3 gün de allah için aktif olamıyım
Öncelikle başın sağ olsun ama bilal yediğin ceza'ya hemen itiraz edemiyorsun. Ceza tarafına tebliğ edildikten sonra ve ödedikten sonra itiraz etmen gerekir. Sulh ceza mahkemesine.
-
Maalesef karantinaya alındım
Abim geçmişler olsun. Allah şifa versin inşallah. Rabbim korusun.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sitemizin Başkanı bugün yani 18 dakika öncesinde yeni yaşına girmiş durumdadır. Nice senelere Sinan Reis Allah hayırlı seneler versin inşallah.