Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah denk Rabbim düşürür. Güzel günler tahminleriniz ile yol bulur inşallah Efsane-Semih
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Para var huzur var lafını kim çıkardı :D
gardaş bazen de paran var dert var derler ya bizimki o hesap
-
Sizce en iyi futbol spikeri kimdir? Bu şıklarda olmayanları kendiniz yazabilirsiniz. konu başlığı altında.
Ankete, katılımlarınız bekleriz. 633. Sayfa ortalarındadır.
-
Fenerbahçeliyim de işte sarmıyor artık Futbol eskisi kadar
Pandemi den sonra ne futbol futbol ne de hayat eski hayat... Can aslında en iyisi sensin boşver. dert yok tasa yok.
-
Ben fenerbahçenin sadece teknik kadro ve teknik adamla bazı şeyleri başardığını düşünüyorum onun dışında Ali KOÇ'un feneere katkısını ben daha göremedim.
-
Neyse ki 2013'ten sonra futbol izlemeyi bırakmışım :D
Fenerbahçeli değilsen sorun olmaz korkma.
-
Onu hatirlıyorum, yaş olarak arif abi emsallerindeydi , sen genc olandın , cunku cogunlukla sen yardimci oluyordun sordugum sorularda , o dönem de sanirim kendisi baska bir platformda diye hatirliyorum
Ben hatırladım. Seni kardeşim şu an halen istanbuldayım.
-
Sizce en iyi futbol spikeri kimdir? Bu şıklarda olmayanları kendiniz yazabilirsiniz. konu başlığı altında.
-
Sedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
-
Yalnış hatırlamıyorum dimi abi ,
şuanda neredesin istanbul dışında kar acısından şanslı bölgedesindir umarım
Sen beni üstad sistemci ile karıştırmıyorsundur umarım.
-
Evet abi, 2010... yıllardı İnsAllah yeniden , Ülkemiz adına yağışlı , kar ,lı bereketli sistemler kovalarız , heyecanla bekliyorum , Siz değerli tahmincilere de Başarılar diliyorum
O dönem ben Arnavutköyde çalışmaktaydım.
-
Abi siteye girdim , bir baktım senin nick , konuşmalara baktım , ariftarif ustanın adı geciyor , gözümde koskoca mazi canlandı , seni hatirlamamak mümkün degil ki abi
O zamanlar da yaş ım 15 16 idi , bende cocukluk dan kar delisiydim, Ariftarif usta ve semih abi cok yogun soru cevap sekline maruz kaldigindan , bol bol sana yonlendiriyordum sorularimi
Balikesirin kuzeyi , bandirmanın 40 km gerisinde gönen manyas hattı nasil olur , ne olur diye yırtınır dururdum sevindim sizleri yeniden gördüğüme , ben tahminden pek anlamam , gfs , ecmwf paylasilanlardan, soğuk salınim ına bakar sevinirim , meteorolijiyle ilgili paylasımlar ı cok seviyorum bol bol sizlerin yazdiklaızı okur , anlamaya calışırım
Ben de sevindim balkes seni görünce epey oldu tabi. Hatıralar anılar. O zamanlar semihin ilk platformunda idik.
-
Helal olsun Adana Demirspora. Bir an maziye gittim. Eskiden iki maç dönüşümlü verirlerdi. Birden fener maçına döndük
-
Adana fırsatı teper gibi oldu. Elenirlerse yazık olacak.
-
Hasan kılıç golü atınca spiker üzülür gibi oldu
haha