Çaylar geldi hemen herkesi buraya davet ediyorum. Ateşi verelim.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Maç panaltılara gitti.
-
Maçta son 3 dakika an be an heyecan devam ediyor. Ama maç sanki penaltılara gidebilir. Bu arada adana demir spor inanılmaz pozisyon kaçırdı. Mehmet AKYÜZ.
-
Tüm forum camiasina Selamun aleyküm Efsane- Semih , sistemci , ariftarif cok geçmiş zaman once hepiniz biryerdeydiniz , ben kar meraklısı Balkes nickimle , sürekli abi geliyor mu bizim orası nasil olur , diye yırtınıyordum
simdide semih abi buraya geldi , bende uyelik actim , takipteyim
Ooooo Balkes sen nerelerdeydin yahu beni hatırladın mı ? maziden aynen efsaneyi arifi baya sorulara boğardın. Ama hangimiz yapmazdık ki
Hey gidi günler hey.
-
Süper ligi hakediyorlar kesinlikle
Süper Lige gelen Adana takımları nedense pek üst katagorilerde yarışamıyorlar. Aslında o ateşli taraftarları ile bir Adana takımının olmasını isteriz. İller bazından ülke genelinde ilk 6 da yer alan böylesine bir ilin çok güzel bir takımı olmasını hep istemişimdir.
-
Şu an maçı canlı izliyorum. Adana 10 kişi olmasına rağmen iyi direniyor.
-
Bazı kameralarda başladı. Bazılarına ise daha vakit var. Takip ederek göreceğiz onu artık.
Bazılarında başlamış can kameralar çok net. Darısı ülkemizin başına
-
Mesut abi selamlar. Arif abi ile ilgili bir bilgin var mı?
Arif tarifi 2009 senesinden bu yana tanırım. Kendisinin hayatta olduğunu ve hava olaylarından epey uzaklaştığına yönelik istihbari bilgi teyitli mevcuttur.
-
Ben hem orda takip ediyorum hem de burda bunun herhangi bi sakıncası yoktur herhalde bu tip forumlar arasında kinin nefretin olmaması gerekiyor mesut hocamıza da yeni forumda ve youtubede başarılar diliyorum... herkese iyi forumlar
istediğin yerde istediğin kişiyi takip edersiniz bunda özgürsünüz , sadece forumlar arasında kin nefret oluşturmasa dahi ,arada sorun olsa da olmasa da forum kuralları gereği , hangi site forum adı olursa olsun burada veya bir başka platformda forum veya site ismi kullanılması kesin ve net yasaktır. Reklama girer cezası site kurallarında yazılmıştır. İyi forumlar.
-
yeni siteniz hayırlı olsun semih bey, hava forumu bırakıp bende geldim.
Arkadaşlar şu forumdan bahsederken malum forum diye bahseder isek daha iyi olacak. Hem reklama girmemiş olur. Hem de adlarını durmadan zikretmemiş oluruz.
-
Eren Ellerine sağlık ellerin dert görmesin.
-
En Yüksek:12,3
En Düşük;7,2
-
Eren fazla düşünme kardeşim. Bizim
ocağımız çok eskiye dayanır. Bu platform çok eskiye dayanır. Yine ismi lazım değil bir başka forum sitesinden tanırım ben efsane semihi. akşamları böyle bir blog açmıştım ve gfs ecm nin tutmayan tahminleri olduğunda bir çaycı bu işi karıştırıyor belli ki modelleri onlar hazırlıyor diye bir espiri oluşmuştu aramızda
gün oldu devran döndü bu espiri aramızda artık bir çaycının hava defteri adlı bloğa döndü ve her akşam gfs güncellemelerinden önce bir
ısmlarlardık ki , çaycı her şeyi altı üst etmesin diye... bu muhabbet buradan gelir yani. :D:D:D
-
Efsane-Semih i burada bir
içmeye davet ediyorum. Bir zamanlar hatırlar belki az çayımı içmedi bu
ocağında
-
Birde o kadar anlayissizlarki ne değişik insanlarsiniz diye engel mesajı atmis 3 tane hesap açmanın sebebi banlanirsam digerine geçmekti 1 saate hepsi halloldu vicdansiz oldukları icin 3 hesap actim
Salih sen sinirlenme boşver. Biz seni az çok tanıyoruz. Merak eden, hava olaylarını seven bir kardeşimizin. Herkes sabırlı olamıyor maalesef sıkma canını ?