Fenerbahçeliyim de işte sarmıyor artık Futbol eskisi kadar
Pandemi den sonra ne futbol futbol ne de hayat eski hayat... Can aslında en iyisi sensin boşver. dert yok tasa yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçeliyim de işte sarmıyor artık Futbol eskisi kadar
Pandemi den sonra ne futbol futbol ne de hayat eski hayat... Can aslında en iyisi sensin boşver. dert yok tasa yok.
Ben fenerbahçenin sadece teknik kadro ve teknik adamla bazı şeyleri başardığını düşünüyorum onun dışında Ali KOÇ'un feneere katkısını ben daha göremedim.
Neyse ki 2013'ten sonra futbol izlemeyi bırakmışım :D
Fenerbahçeli değilsen sorun olmaz korkma.
Onu hatirlıyorum, yaş olarak arif abi emsallerindeydi , sen genc olandın , cunku cogunlukla sen yardimci oluyordun sordugum sorularda , o dönem de sanirim kendisi baska bir platformda diye hatirliyorum
Ben hatırladım. Seni kardeşim şu an halen istanbuldayım.
Sizce en iyi futbol spikeri kimdir? Bu şıklarda olmayanları kendiniz yazabilirsiniz. konu başlığı altında.
Sedat agabey vardı bı de.sıstemcı rumuzuyla dımı.cok sey öğrenmısımdır kendisinden.su an nerelerde bilemem.
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
Yalnış hatırlamıyorum dimi abi ,
şuanda neredesin istanbul dışında kar acısından şanslı bölgedesindir umarım
Sen beni üstad sistemci ile karıştırmıyorsundur umarım.
Evet abi, 2010... yıllardı İnsAllah yeniden , Ülkemiz adına yağışlı , kar ,lı bereketli sistemler kovalarız , heyecanla bekliyorum , Siz değerli tahmincilere de Başarılar diliyorum
O dönem ben Arnavutköyde çalışmaktaydım.
Abi siteye girdim , bir baktım senin nick , konuşmalara baktım , ariftarif ustanın adı geciyor , gözümde koskoca mazi canlandı , seni hatirlamamak mümkün degil ki abi
O zamanlar da yaş ım 15 16 idi , bende cocukluk dan kar delisiydim, Ariftarif usta ve semih abi cok yogun soru cevap sekline maruz kaldigindan , bol bol sana yonlendiriyordum sorularimi
Balikesirin kuzeyi , bandirmanın 40 km gerisinde gönen manyas hattı nasil olur , ne olur diye yırtınır dururdum sevindim sizleri yeniden gördüğüme , ben tahminden pek anlamam , gfs , ecmwf paylasilanlardan, soğuk salınim ına bakar sevinirim , meteorolijiyle ilgili paylasımlar ı cok seviyorum bol bol sizlerin yazdiklaızı okur , anlamaya calışırım
Ben de sevindim balkes seni görünce epey oldu tabi. Hatıralar anılar. O zamanlar semihin ilk platformunda idik.
Helal olsun Adana Demirspora. Bir an maziye gittim. Eskiden iki maç dönüşümlü verirlerdi. Birden fener maçına döndük ![]()
Adana fırsatı teper gibi oldu. Elenirlerse yazık olacak.
Hasan kılıç golü atınca spiker üzülür gibi oldu
haha

Çaylar geldi hemen herkesi buraya davet ediyorum. Ateşi verelim.
Maç panaltılara gitti.
Maçta son 3 dakika an be an heyecan devam ediyor. Ama maç sanki penaltılara gidebilir. Bu arada adana demir spor inanılmaz pozisyon kaçırdı. Mehmet AKYÜZ.