Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Tüm forum camiasina Selamun aleyküm Efsane- Semih , sistemci , ariftarif cok geçmiş zaman once hepiniz biryerdeydiniz , ben kar meraklısı Balkes nickimle , sürekli abi geliyor mu bizim orası nasil olur , diye yırtınıyordum :) simdide semih abi buraya geldi , bende uyelik actim , takipteyim

Ooooo Balkes sen nerelerdeydin yahu beni hatırladın mı ? maziden aynen efsaneyi arifi baya sorulara boğardın. Ama hangimiz yapmazdık ki :) Hey gidi günler hey.

Süper ligi hakediyorlar kesinlikle

Süper Lige gelen Adana takımları nedense pek üst katagorilerde yarışamıyorlar. Aslında o ateşli taraftarları ile bir Adana takımının olmasını isteriz. İller bazından ülke genelinde ilk 6 da yer alan böylesine bir ilin çok güzel bir takımı olmasını hep istemişimdir.

Ben hem orda takip ediyorum hem de burda bunun herhangi bi sakıncası yoktur herhalde bu tip forumlar arasında kinin nefretin olmaması gerekiyor mesut hocamıza da yeni forumda ve youtubede başarılar diliyorum... herkese iyi forumlar

istediğin yerde istediğin kişiyi takip edersiniz bunda özgürsünüz , sadece forumlar arasında kin nefret oluşturmasa dahi ,arada sorun olsa da olmasa da forum kuralları gereği , hangi site forum adı olursa olsun burada veya bir başka platformda forum veya site ismi kullanılması kesin ve net yasaktır. Reklama girer cezası site kurallarında yazılmıştır. İyi forumlar.

Eren fazla düşünme kardeşim. Bizim :çay: ocağımız çok eskiye dayanır. Bu platform çok eskiye dayanır. Yine ismi lazım değil bir başka forum sitesinden tanırım ben efsane semihi. akşamları böyle bir blog açmıştım ve gfs ecm nin tutmayan tahminleri olduğunda bir çaycı bu işi karıştırıyor belli ki modelleri onlar hazırlıyor diye bir espiri oluşmuştu aramızda :) gün oldu devran döndü bu espiri aramızda artık bir çaycının hava defteri adlı bloğa döndü ve her akşam gfs güncellemelerinden önce bir :çay: ısmlarlardık ki , çaycı her şeyi altı üst etmesin diye... bu muhabbet buradan gelir yani. :D:D:D

Birde o kadar anlayissizlarki ne değişik insanlarsiniz diye engel mesajı atmis 3 tane hesap açmanın sebebi banlanirsam digerine geçmekti 1 saate hepsi halloldu vicdansiz oldukları icin 3 hesap actim

Salih sen sinirlenme boşver. Biz seni az çok tanıyoruz. Merak eden, hava olaylarını seven bir kardeşimizin. Herkes sabırlı olamıyor maalesef sıkma canını ?

semih hocam hava forum olarak cidden çok kırldık, keşke başka bir foruma geçtiğinizi bizle paylaşsaydınız.

işte farkımız anlayışlı olgun oturmuş evinde işinde gücünde insanlar olarak , ufak tefek hataları çok abartmamak olmuştur. bazı önemli hususlar bunlardır. Ercan abimin dediği gibi bahsettiğin forum sitesinde bizim sitenin adını küçük harfler ile bile yazsan ban yersin. Ama biz iyi niyetle bir paylaşım yaptığını düşünerek anlayış gösteriyoruz. Farkımız tarzımızdır. ?