En yüksek :17,4
En düşük: 8,9
Yağış ; 0 mm
Başarılar dilerim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn yüksek :17,4
En düşük: 8,9
Yağış ; 0 mm
Başarılar dilerim
Tüm öğretmenlerimize minnettarız.
Hepsinin de bu mutlu günleri kutlu olsun.
Sağolasın dayım inşallah.
Evet arkadaşlar yeni konu açıp dallanırıp budaklandırmak istemedim. Accu uygulaması ve internet sitesinden yenilenen bir özelliği sizlerde fark etmişsinizdir. Bu özellik geçtiğimiz senelerde her ne kadar olmasa da artık göze çarpan bir özellik olarak görülmektedir. Bu sayede havanın hangi derecede (orta düşük ve yüksek ) olmak üzere kalitesini belirtmektedirler.
Bu özel Güne dair mesajlarınızı bu seneki Öğretmenler Günü ve diğer Öğretmenler Günü mesajlarınızı buradan iletebilir. Sizler de mesajlarınızı iletebilirsiniz. İyi Geceler Herkese....
Atatürk'ün biz Türk gençliği ve nesillerine Emanet ettiği en güzel hediyedir Öğretmenler... Bizleri bugünlere getiren eğiten öğretim veren okutan öğretmenlere sonsuz teşekkürler.
:alkıs: :alkıs: :alkıs:
The content cannot be displayed because it is no longer available. Favori 4 oyunum sınavlar bitsede devam etsem oynamaya :D
Fall guys ve Pes 21 de alıcağım
Çocukluğumuzun gençliğimizin oyunu counter strike
https://www.erzurum.bel.tr/canli-yayin?jwsource=cl
palandöken yine döktürüyor.
Sinan abi canın sağ olsun kökten sil istersen
Abi tartışmaya girmek istemiyorum ama geçen sene kadıköydeki fener BEŞİKTAŞ maçını
gardaşım haklısın ben haksızlık olması demiyorum ama fenerin her kazandığı maçı hazmedemeyip bir sebebe dayandırmak biraz saçma geliyor her başarı arkasında bir gerekçe var. Fener kazandı ama hakem ile, fener kazandı ama karşı takım yattı, Fener kazandı ama karşı taraf 10 kişi idi , Fener kazandı ama karşı takım çok güçsüz ..... yani bunlar çoğaltılabilir. Demek istediğim bir kere de bu muhalif arkadaşlar Fenerbahçe kaybetti ama şu golü vermedi diye çıkmıyor bu da haksız yersiz eleştiri oluyor yani 5 tane gölü de halil Umut meler hakem sayesinde mi attık Allah aşkına
Bir Fenerli olarak hakemin maçı kazandırdığına yönelik yorumlar şahsım adına tamamen eyyamcılık başka bir şey değildir. Her Fenerbahçe galibiyetini ya hakeme ya karşı takıma dayandıran bazı zihniyetlerin biraz da Fenerbahçe nin oyununu izlemesini tavsiye ederim. Futboldan zevk alamıyorsunuz bari berbat edilmesin..
Sultangazi , Yunus Emre mahallesi buz kesiyor 10 derece civarı sıcaklık var
En yüksek: 22
En düşük: 11,8
Yağış:5,8 mm
Arkadaşlar konu dışı muhabbetlerinizi buradan değil normal sohbet bloğundan yapınız.
İyi oynamadık ama Ruslar iyi olsalardı yenerlerdi bizi
iyi takım kötü oynadığı maçı kazanan takımdır. :olumlu: Kırmızı kart onları bitiren son nokta oldu.
Rusya adı ile 1992 den sonra ilk defa Rusyayı özel maç da olsa yeniyoruz. Her ne kadar lehime hatalı kararlar verse de skor 3-2 tebrikler Milliler. :alkıs: :alkıs: :alkıs: :alkıs: