Araştırmak
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir sorum olacak. Abd'ye ciddi bir sistem inişi olduğu zaman bize de ciddi bir sistem inme ihtimali oluyor mu. Ben tam tersi işlediğini hatırlıyorum.
Abd ile doğrudan bir korelasyon kurmak değilde dolaylı etkisi olarak bir soğuk veya oraya gelen soğuk yapısı geliş yönü ve hangi hareketle geldiği genel ülkelerin coğrafyasını etkileyeceği için etkisi illa ki vardır ama bu doğrudan etki edeceği anlamı bence taşımaz uzman arkadaşlar illa ki daha bilimsel bir açıklama yapacaklardır soruna
-
Lüle
Enginar
-
Modele göre hareket ederseniz ya çok sevinir ya çok üzülürsünüz . O yüzden sadece modelle iş çözmek olmaz.
-
Sarp eline sağlık kardeşim. Yorumun analizin için, teşekkürler umarım dediğin bu tabloya ek bir ağır sistem ile son senelere damga vuran bir sistem alırız. 👏 👏
-
Teşekkür ederim

Nice yaşlara kardeşim
-
Çay her daim lazım ama 6 Ocak sonrası inşallah daha lazım olur.
-
Vay be
terapisini havaya uyarlayan ve grubun ana fikrini bir zamanlar bu fasılın başkangıcını yapmıştım. Baya ara verilmiş bir
lazım -
Tarih uzun inşallah bu sefer de tahminler tutar Sinan hocam Allah’ın izni ile bakalım
-
Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese Çok teşekkür ederim iyi varsınız arkadaşlar çok sağ olun 🤲 🙏
-
30 derece olur.
-
Sametgdkhd geçmiş
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ailenle birlikte sağlıklı huzurlu kardeşim
-
Eren eline emeğine sağlık kardeşim
-
H akşamlar herkese
-
basarc hoşgeldiniz..
Hayırlı akşamlar herkese
Hoşgeldiniz