Samsun Ladik ilçesi küpecik köyünden manalara memleketim kısacası bugün çekilen fotolar güzel manzaralar oluştu
rakım; 1050 metre
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı CUMALAR ; herkesin cuması mübarek olsun...tüm islam alemine ve de yardım bekleyenlere deva nasip eyle ; hastası olanlara şifa nasip eyle ;
iş bekleyenlere iş nasip eyle YA RABBİM !! Amin ecmain !!! -
❄❄⛄⛄❄❄⛄⛄Bu akşam Diyarbakır , Batman , Siirt , Şırnak ve çevreleri için kar yağışı görünüyor. Ayrıca bazı tahmincilere göre bu kar ve karla karışık yağmurun yarın da (Cuma) sürmesi bekleniyor. ❄❄⛄⛄❄❄⛄⛄
Oraları iyi bilirim. Oralara kar yağması lokal olur. Genelde yani atıyorum şırnağa merkeze 1200 rakım olduğu İçin lapa lapa kar yağarken 45 km uzağı olan cizre İdil Silopi'ye yağmur yağar . Yani her tarafına kar yağması İçin sağlam bir soğuk hava gerekli yani
-
@whisper dayı o kar görüntüleri seni aldatmasın erzurum için
kar durdu 1 gün öyle böyle yağdı yağmadı işte . Ama bundan sonra her yağış yere kar düşer orası öyle elbet inşallah -
Yazık oldu ama tecrübe Laz'ım böyle takımlara olsun yenile yenile kaybede kaybede berabere kalarak başarılar gelir . İnşallah daha iyi olacaklar Avrupa da Anadolu takımları bunlar birer ders
-
@Sistemci5534 abim arabaya bin, gider gibi et, sonra birden geri dönüver :ehuehu:
Gidiyor vallah der yağar bak görürsün mübarek :boks:
Geldi geliyor abimOnu da deneriz abim
-
erzurum nasıl acaba palandöken? Fotoğraflarınizi bekliyorum sabirsizlikla

Kar yağmıyor dağlarda var biraz kardeşim ama yer seviyesinde daha kar yok malesef yağış var ama tam kara dönmedi daha
-
Yavaştan yağmur bazen kar atıyor şhow başlasın lat the musıc player go

-
kahve mi dediniz

-
Gerçekten güzel sesi ve makamı varmış.
Aynen makamı güzel sesi de faklı

-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kürdi yi
Dinleyin çok güzel makamı var. -
Galatasaray'a geçmiş olsun derim ama çok da şaşırtmadı ; akşam da Fenerbahçe ne yapacak çok merak ediyorum bu hafta 2 büyük tökezledi fener bu haftayı çok iyi değerlendirmeli ... daha şöyle 3-4 golle rahat bir maç izlemedim
-
Rabbi yesir veLa tuassir Rabbi temmim bil hayır HAYIRLI CUMARLAR

-
-
Çöğdürmek: işemek
Dalaklanmak : nefes nefese kalmak
Süğelmek: boş boş ayakta durmak
Irağanamamak; geçinemeyen kişiye söylenir
Teze: yeni şimdi şu an anlamıda kullanılır.
Goya: güya anlamına gelir .
Söğürtmek: bir yerden bir yer koşarcasına hızlı gitmek anlamında kullanılır.
Bu da aklıma gelen Samsun Ladik de kullanılan bazı kelimeler