gooooool başakşehir bu yağmurlu havada gol oldu
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
fena şeyler oluyor arkadaşlar şimşekler gökgürültüleri
-
istanbulda fena gürültüler başladı.
-
Edebiyat lise 2 ortalamam 78di
Benim zamanımda 5 lik sistem vardı benim edebiyatım ortalaması 3 idi Recep diye bir hocamız vardı kulakları çınlasın neyse okul bitti ben bu hocayı şansa cuma namaZında aynı safta namaz kıldık denk geldim o beni tanımadı ben tanışıklık vererek liseden öğrencinizdim hocam dedim. Mesleğimi felan söyledim daha hürmet etti.ortalamam 3 tü lisede hocam dedim o dedi 3 iyi maşallah dedi . 5 üzerinden orta idi yani
Ama bana göre iyi değildi o an hocam iyi dedi öyle kaldı
Yani edebiyatta kendi doğruların da olsa öznel bir konu ben her derse çalışır ve iyi not alırdım ama edebiyat tan ne hikmetse 70-80 i geçemezdim . Bence en büyük etkeni çok fazla kitap okumamaktadı.
-
Türkiyedekiler temizmis virüs yok tgrt haber az önce açıkladı.
Ona rağmen Erzurum şehir hastanehesine iranlıları virüs teşhisi yapılanları göndermeleri ve burada karantina altına alınmaları ne anlam taşıyor.?
-
Ben ıphone serisi ıphone 5 ve 7 kullandım şu ana kadar memnunum fiyatları baya fırladı. Bu telefonun yerine belki huweı veya xiaomi serisi telefonlar kullanılabilir. Bu telefonlar gayet kullanışlı ama ben alışılan telefonların kullanılması taraftarıyım. Sonuçta alışmak daha önem arz ediyor.
-
@Keskekaryagsa linkli arkadaşımız hangi soruyu sormasını istersiniz?
a) izmire ne zaman kar yağacak
b) telefonu şarjdan erken çıkarsam telefon bozulur mu?
c) corono virüsü bizi sarmadan nasıl kurtulabiliriz?
d) küresel iklim değişimi bu sene son bulacak mı?
Evet arkadaşlar cevapları alalım.
genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
-
ıphone 7 kullanıyorum uzun zamandan bu yana.
-
Subat 25..Gocaman Mart ayı da var.
Bekleyelim görelim
Dayı o dediğin 15-20 sene önce geçerli idi
artık o atalardan kalan sözler değişmesi gerek. aprılın 5 i kocakarı soğukları, akyel arkası fırtına, ekin bozan tipi
vs gibi kavramlar anadolumun en ücra köşesinde kaldı malesef.
-
İşimize yarayacak sinoptik tipi modellerden kayboldu. Kıyılar sürprizi unutabilir
Zaten hep hayaldi can
ütopik bir durum bir anda gerçek oldu.
-
Ekmek yima, tatlı yima, şeker yima, tuz yima lahmacun yima?.Geçmiş olsun hocam
Biz:Peki ne yiyak ?
Canan teyze: zıkkımın pekini yiyin ölün =D
-
Canan Karatay teyzemizi dinleyelim bol bol sakatat çorbası içelim?
Bugün diyetisteyene gideceğim bakalım . Canan karatayın diyet listesi değil sanki ölüm listesi. Hiç bir şey yeme diyor
-
https://www.milliyet.com.tr/galeri/son-dak…lundu-6152020/2
Bugün bir son dakika gelişmesi oldu. Koronovirüsün ilacı bulundu. Çok şükür biraz rahatlatıcı bilgiler gelmeye başladı.
-
İranda olan depremde eden kendi üllkemizde can kaybı vardır bunu en iyi tanımlayan nitelik şu
izmirdedeprem oldu
Geçmiş olsun kardeşim o kadar kar isteğinde bulundun ama Rabbim doğal afetlerinden korusun o yüzden her şeyin hayırlısını dilemek gerek.
-
Metrobüse biniyom her gün zorunlu virüsü orda kapmazsam ömür billah kapmam valla tıka basa ya her gün
Sanki orada yatıp kalkan adamlar var gibi geliyor bana nedense hep. Araba almak lazım tek gidiyorum işe araba ile en iyi korunma yöntemi toplu taşıma araçlarından uzak duruyorum mümkün mertebe. tabi aracı olmayanlar mecbur