KORONOVİRÜS ten arınmanın yollarından birisi olduğu söylenen maskelerin tanesi 20 tl bu maske en pahalısı bir de . ama daha pahalısı n serisi maskeler şu an ülke genelinde zor bulunabilir nitelikte belli partikülleri arındırabilecek niteliktedir.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul adına kış kapanmıştır hayırlı olsun İstanbul için 2020 berbat kış sıralamasında ilk 5.sırada yer alır
İç ve Yüksek kesimlerde kar yağışları nisanın sonuna kadar olabilir ama kıyı kesimler kar seviyesinde bişey beklemesin özellikle istanbul
No comment
-
Selamınaleyküm havaların sesi ahalisi
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
fenerbahçe bizi akıllı deli yaptı.
-
Marmara da neredeyse şubat başından beri deprem gözükmüyor.
Korkutmak gibi olmasın ama hazırlıklı olmalda fayda var..
Tehlike geçti kardeşim korkutmak gibi olmasın diyorsun evet
tedbiri alalım da taktiri de Allahındır.
-
İzmir kar alir (!)
İzmir Göztepe kullan tepe tepe :D
-
Arkadaşlar ülkemizin şu saattten sonra güçlü bir sistem alması İçin kutup soğuklarının çekirdek gücünün en aşağı -20 bandında olması gerekir ki ülkemize geldiğinde -10 lar ile gireceği için. Şu an Mart 6-7 sistemi hariç bu derece soğuk çekirdek zor kaldı ki Mart 6-7 sistemi dahi -8 leri sokamıyor Marmara ya
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
çiçek Abbas filminin yayınlanma tarihi Eylül 1982 , kuvvetle muhtemel filmçekimleri 1982 senesinin veya 1981 senesinin son ayları ile 82 nin Ocak Şubat Mart aylarında yapılmış olmalı ki yerlerde hafif kar var ve yer Eyüp -Alibeyköy minibüs duraklarısizlerde filmlerden bu şekilde kesitler paylaşabilirsiniz arkadaşlar o senelere ait kışa ait enstantaneleri paylaşmış oluruz. Arşiv açısından iyi görüntüler bunlar
bu görüntü bizzat kendim filmden ekran görüntüsü aldım maçlar filmler den geçmişe dair ekran görüntüsü atabilirsiniz
-
Yarın oynananacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçının sonucu ne olur. Tahminlerinizi anketimize göre işaretleyerek ankete sizlerde katılabilirsiniz.
her üye en fazla 2 farklı oy verme hakkına sahiptir.
-
SELAMINALEYKÜM HERKESE.
-
-
kış biter ama havalarınsesi aşkı bitmez gençler. Yok öyle hemen kopup gitmek.
-
başakşehir işi ciddiye alırsa bu takımı 3-0 yener. ama ciddiye almazsa sahasında da 1-3 yenilir. Bu maç öyle bir maç olacak gibi
-
google hava durumunda ankaraya bakin allah askina boyle hata gormedim ben 21 derece göstermiş
Salih ankaraya mı taşındın ne ettin ?
Google hava durumunun ipi ile kuyuya inilmez kardeşim.
-
Haydi bakalım
dayım yarının sorusu bu olsun. yarın.