Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

bu süreçte evet soğuklar gelecek. Ayın 25 i gibi sonrasında 28 gibi ve 3-4-5 mart bir ara ve 5 mart gecesi bir sistem daha gelerek son bölümü almış olacağız. Ancak bunlardan hiç birisi Marmara ve özellikle İstanbul adına kar yapabilecek bir sistem gibi durmuyor.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Sistemci5534 aynen hocam çok kanal var. Hepside toplum ahlakını bozacak yayınlar yapıyor. Önceden tek kanallı dönemlerde herşey ne güzeldi. Saat 12 de yayın biterdi. Dıtttttt sesi çıkaran saati beklerdim?

Ben pek yetişemedim de bizden bir tık önceki nesilin yetiştiği istiklal marşı ile trt nin açıldığı dönemler de oldu. Eski maçlar güzeldi eskiden her şey hem zordu hem de bir o kadar güzeldi. Zor yılların güzel maçları yaşanmıştı.

23 Aralık 1992. Galatasaray 3 gün kar yüzünden bartından çıkmamıştı.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

maçı anlatan Erdoğan ARIKAN şu an halen TRT spikeridir. Hey gidi günler ne kadar masum ne kadar doğaldı o zamanlar maçlar. Doğal Türkçe nin bozulmadığı yılların artık son demleri... özel televizyonlar hayatımıza girdi bir girdi pir girdi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, "Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Bolu çevrelerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Iğdır ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Hakkâri ile Van'ın güney ilçelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Marmara ile Doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır." denildi.

Arkadaşlar inşallah bu sene kısır döngünün kurulma tarihi olacak seneye bambaşka bir kış olur inşallah her türlü felaket ile kötü bir başlangıç yaptığımız bir sezon olması münasebetiyle 2020 bize kış anlamında iyi gelmedi malesef özellikle de batı kesimler için..

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

iyi akşamlar neyzen748 üstadın videolarını yayınladığı ve çekiliş yapılan ve YouTube kanalına siz değerli üyelerimiz de katılım sağlayabilirsiniz

Ben Hatice’ye değil neticeye bakarım. Her zaman derim Fatih terimin en büyük başarısı çok basit bir oyun oynanan bir süper ligde basit oyun ile maçları kazandırmasıdır. Kötü denen berbat denen Galatasaray bugün ligde fenerin önünde ve şampiyonluk yarışı içinde ....

çaylar ile ilgili görsel sonucu

bir zamanlar buralarda kar yağardı ve biz kar yağarken paylaşımlar yapardık. Bu sene talihsiz bir sene geçiriyoruz. Israrla havalar dikiş tutmuyor. Nedendir bilemem ama gidesim var bu şehirden, artık beni bu şehre bağlayan etkenler azalmış durumda, bazen gitmek gerekir. Evet arkanıza bakmadan gitmek hem de...ama gidemiyoruz işte bağlamış bu şehir bizi kendine ..belki bir umut gelir o kar diye umutlanıyoruz...kendimizi avutuyoruz. Neyse bir :çay: için içimiz soğusun şu soğuk günlerde...