>>>WinteR<<< geçmiş doğum günün kutlu olsun dayım. Geç de olsa fark ettim kusura bakma.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi geceler reiz
-
Herkese iyi geceler ben yarın kahvaltı da ne yesem onu düşünürüm
-
Aslican ve emrekutuker FORUMA HOŞGELDİNİZ.
-
foruma hoşgeldiniz.
-
Bu forumdaki ortamı bir kaç platformda bulmak belki mümkündür ama bu kadar kafadar aile ortamını bulmak çok zor.
-
Ya varya işte şu aile ortamı çok hoşuma gidiyor. Heleki heyecanlı model takip ettiğimiz zaman iyi de olsa kötüde olsa kendimi sanki kardeşlerimin abilerimin yanindaymisim gibi hissediyorum.
Kıymetini bilin hiç bir yerde bulamazsınız
PİRZOLADA benden olsun o zaman
Sen de bizim kardeşimizsin güzel yürekli kardeşim. Allahım her daim yolunu açık etsin. Gönlün hoş olsun
-
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz.
-
Son 150 yilin en sıcak ocak ayı 2020 ocağı olmuş
Dünyada her olan olaya bir nedensellik illiyeti bağlamak zorunda kalan bilim adamlarının bunu da analiz etmemesi beklenemezdi ve kendilerine yakışanı yaptılar. Ne güzel ... 2019-2020 senesi zaten en ılık kış .... halen ay ve gün olarak neden analiz yapma gereksinimi duyar bu bilim adamları anlamadım. Yok en sıcak ay oldu en sıcak kış mevsimi... rekor kırıldı tarzında yaklaşımlar ile aslında ne kadar soğuk düşmanı oldukları da belli oluyor bu bilim insanlarının. sonuçta analizler çift taraflı olur. Eğer bilim insanı isen son 10 senede düzenli olarak sıcaklık artışından dem vuruyorsan aynı şekilde küresel iklim değişiminin ekstrem anlamda diğer faktörlerini de göz önüne almak zorundayız. Yani sadece dünya ısınmıyor aksine bazı yerler ekstrem kış yaşıyor. Sahra çölüne kar yağıyor. Beklenmedik yerlere inanılmaz yağmurlar seller alıyor. Örneğin son 10 senede istanbul da sıcaklık artışı gözle görünür nitelikte zaten ama şunu da unutmamak gerekir ki ne hikmetse küresel ısınma nidaları atılan bu süreçte cm açısından istanbula en çok kar da 2017 senesinde yağdı (1 metre üstü olan yerler var) bu da bir rekor neden bu vurgulanmıyor da sürekli ısınma olduğunda vurgulanıyor? Ben size söyleyeyim dünya ABD nin kyoto protokolünü imzalamadığı gibi aynı şekilde bilim insanlarını da artık pozitif ayrımcılık zihniyeti ile yetiştiriyor. bilimsellik malesef taraflı olmamalı bir yandan sürekli ısı artışından bahsederken diğer yandan da ekstrem sıcaklık düşüşlerinden de veya kar rekorlarından da dem vurmak gerekir.
-
Bünyamin sürmeli yine içimi kararttı.
uzun vade tahminin tutması bu devirde çok zor , o sebeple ayın 26 sına kadar batıda kar beklemiyorum cümlesi biraz kesin ve net bir cümle olmuş ama göreceğiz artık.
-
yine şampiyon galatasaray ile fenerbahçe trabzon arasında gelip gider derim ben
-
İstanbulun yükseklerinde halen kar örtüsü var yavaştan diplerde köşelerde kalmış vaziyette eskiden marta doğru bu tabloyu görürdük.
-
berket41 hoş geldin foruma
-
@Y_u_s_u_f1 fotoda en soldaki üstad enişte sağdaki ön tarafta yer alan ben sistemci 5534, sol arka tarafta yer alan gözlüklü kişi Sinan reisin ta kendisidir. ??
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
İlk ciddi sistemle bir araya geldik.sohbet koyu idi ardından bir canlı yayın.. dedik yatatlılar bahane ... İkincisi ile sayımız çoğalarak bir araya gelebilmek dileği ile inşallah . İleride daha güzel sistemlerle sayımız çoğalarak buluşma yaparız inşallah ?