WİRA BİSMİLLAH :elkaldırma:
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu videonun youtube daki versiyonuna Hs youtube hesabı olarak yorum yazdık. Üyelerimizden oradan da destek vererek coşkuyu vermelerini lıke atmalarını bekliyoruz.
:hskis1:
-
Bünyamin sürmeli bu kadar ümitli konuştu ise vardır bir hikmeti. Özellikle anadolu yakasında olmak güzel olacak sanırım.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. SON 1-2 SAAT İÇERİSİNDE FORUMA ÜYE OLAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ.
-
@Y_u_s_u_f1 şu anki ruh halimiz bu şekilde.
-
şubat arkadaşlar biraz kendinize gelin bir model çıktısına göre karalar bağlamayın, bir model çıktısına göre de ümitlenmeyin. Ben sistemini son 3 güne kadar modellere yansımadığını bilirim ki, şu ana kadar en kestirilemeyen sistem hangisi deseler sanırım o sistem olacaktır. Kaldı ki kar yağacak tadını çıkartın. Ama havada ama yerde önemli olan ilk etapta kar yağmasıdır. Hedeflerinizi ne kadar alt seviyede tutarsanız o kadar az üzülürsünüz.
-
Playist FORUMA HOŞGELDİNİZ
-
Arkadaşlar burada yöneticiler dikkat ettiyseniz sizden birisi gibi yanlış anlamayın kimse kimseden üstün değil elbet AMa sünnetçi korkusu ile sizleri korkutmak bizim forumumuza ve bize yakışmaz bu forumun en güzel kuralı ahlaki değerler ve saygı sevgi çerçevesinde bazı şeyleri sağlayabilmektir . Herkesin site kuralları çerçevesinde keyif içinde yorum yapmaya davet edebilir iyi geceler herkese
-
4 gün sonra haberlerde kar yağışı mega kenti felç etti haberini görürüz ?
Kardeşim güzel bir kar geçişleri olacak ama yavaş hareketler ile inşallah.
-
Sivas ne oldu üle öyle aaaa
Yiğidoların tekeri fena patladı
-
ama bu hali ile de gayet iyi.
-
DEK ler bizi fena coşturacak.
Fena dekler vuracak gibi.
dek şartları için -35 civarı olması daha ii olur.
-
Arkadaşlar biraz yavaş yazın ule. Benim 3 saniye önce yazdığım iki sayfa geride kaldı
tamam en hızlı forumlardan biriyiz haklısınız.
-
arkadaşlar ayın 6 ve 17 si aylar öncesinde demiştim. Ben hava tahmincisi olmadığım için site yönetiminde yer alan biri olarak çok fazla gaz vermek istemedim. Bence ilk gelen sistemin zevkini yaşayın sonrası da düzelecek inşallah biliyorsunuz ki bu 6 sistemi de bin takla ile geldi.