Eyvallah abi ama sistemci abi korku hikayesine kızıp beni tutuklayacak diye korkuyom:'D
Yok akşam göreve gideceğim orada tutuklanacak çok adamlar var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEyvallah abi ama sistemci abi korku hikayesine kızıp beni tutuklayacak diye korkuyom:'D
Yok akşam göreve gideceğim orada tutuklanacak çok adamlar var.
@Y_u_s_u_f1 bu forumdan sonrası yazarlık kardeşim senin
adabayor da türkiye de gitmediği yer kalamyacak herhalde
Spor konularına merakları olanları piste alalım görelim duruma göre arkadaşlardan bir tanesine belki sorumluluk verebiliriz.
Whisper Dayı sivasspor beşiktaşı kendi sahasında yendi bakalım eğer bir büyük takımı da kendi sahasında yenerse bence şansı var yani bu sene eski seneler gibi değiller. Çok aktifler. Elbette ligin sonlarında ortalık kızışacak elbette her şey ortaya çıkacak
Eren ben havuza gidiyorum ayrıca çalıştığım kurum kendi içinde haftada1 gün spor düzenliyor ...
Bu sene şampiyonluk adayları fazla Fener form yakaladı Sivas geçit vermiyor Trabzon her maçta 6-7 yapar . Başakşehir Avrupa’da tecrübe kazanıyor ligimiz kaliteli hale gelsin ben Sivas’ın şampiyon olmasını isterim neden derseniz şampiyonlar liginde ha Galatasaray gitmiş ha Sivas hiç fark yok ikisi de 2 puan toplar en fazla o yüzden 6. Lig şampiyonu olması İçin güzel şans var Sivas’ta ama elinde tutarsa şayet
Ulan malum tv kullanıyorum hediye fenerin maçları var ay sonuna kadar maçı izlemeyi unutmuşum
samsunun ilcesinde oturuyom kar vermis ama kesin degisir
hangi ilçesi toprak
Yeni üye arkadaşlarımız ve meraklısına bu bloğumuzda efsanevi kışların nasıl yaşandığı ve ilginç hikayeleri okuyabilir izleyebilrsiniz.
17 Ocak 2017 UNUTMA UNUTTURMA !!!
17 Ocak 2017 de başladı bizim maceramız, havalarınsesi olmak İçin bir araya gelen tam 8 adam ....öncesinde çekilen çileler ve sonrasında büyüyen gelişen bugünlere gelen serüven ... Bugün 3.senemizin dolmasına tam 3 gün kaldı. Yeni üye arkadaşlarımızı da sene-i devriyemizin kutlamalarına ve hikayemizi
Dinlemeye bekleriz....Hayırlı forumlar
Bilenler bilir sistem gelmeden önce bizim senelerdir var olan geleneğimizi... GFS VE ECMWF nin çaycıları iş başında olmadan bizler iş başında olmalıyız.
Yeni üyelerimiz de zamanla bu geleneğe ayak uyduracaklardır Çaylar şirketten afiyet olsun
Whisper dayım her şey azmış tekoloji nerdeyse hiç yokmuş
dayım Whisper senin doğum yılları
En Düşük Sıcaklık: -2,2
En Yüksek Sıcaklık: 4,3
HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.