Bursali16 Doğum Günün Kutlu olsun kardeşim
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ağla ağla gözbebeğim ağlamaya doymadın sen , o da gitsin sen tükenme zaten mutlu olmadın sen ....(Bu senenin özeti
-
Whisper dayım bu konuyu açartığımız günleri unutmadım. Daha dün gibiydi ama 2 sene olmuş
-
11 katılım ile iyi gidiyoruz. Son düzelikte kimler gelecek bakalım ?
-
-
En yüksek :12,4
En düşük: 2.2
-
Bakın tam 2.5 sene önceki konuyu canlandırdım:'D
Yusuf sen canlandırdın ben de konuyu açtığım tarihe baktım bir an bir gün işe yarar diye koyduğum konulardan sadece bir tanesi .. kim milyoner olmak ister yarışmasında çöpçülük yapan ve inanılmaz bilgiye sahip adama sorarlar bu işin gizemi nedir diye ? Adam der ; ben çöpten çıkardığım kitapların bir kısmını evde kütüphane yaptım biriktirdim okurum bir kısmını da yardıma muhtaçlara veririm der. Demem o ki ilim çöpten de çıkarılsa ilimdir ve önemli olan demekki onu bulabilmektir . ??
-
Allah utandırmasın Emre hocam başarıların devamını diliyoruz ..
-
Rusya Moskova denilince kar akla gelir
100 yılın en sıcak günlerini yaşayan Moskova'da yeni yıla karla girilsin diye kamyonlarla kar taşınmış
güzel böyle devam Moskova:Rusya bile böyle yaparsa biz ne edek dayı
-
bu sene enteresan bir sene bakalım şampiyon kim olacak?
-
En yüksek; 5,7
En düşük; -0,9
-
Ligde rayında gitmeyen trenin Şampiyonlar Liginde rayında gitmesi elbette beklenemez. Ancak galatasaraya bu durumlar yakışmıyor malesef. Galatasarayın ligde çok kötü olduğu bir çok sezonda şampiyonlar liginde başarıları söz konusuydu. Son maç paris maçı mutlak kazanması gerekiyor. Tabi paris için her ne kadar prestij maçı da olsa galatasaray avrupa defterinin kendi elleri ile kapadı diyebiliriz. Tabi futbolda hele ki fatih terim teknik direktör ise her şeye hazırlıklı olmak da gerek ama, işi çok zora soktu çok...
-
Anket güncel
-
Selamlar arkadaşlar, Galatasaray’ın UEFA Avrupa ligine kalma mücadelesi öncesi forumda havanın hareketsiz olduğu şu süreçte, futbol açısından hareketlendirmek adına sizlere anket sunuyorum. Herkesin en çok 2 oy hakkı vardır . anket sorusuna gider veya gidemez şeklinde cevap ile katılabilirsiniz anket yarın akşam 20.00 sıralarına kadar katılım sağlayabilirsiniz.
-
Abi daha mevsimlik tahminler tutmuyor sen 1 ay sonrasına nasıl tahmin yapabiliyorsun
Yusuf söylediğinde mantık hatası var kardeşim 1 aylık tahmin mevsimsel tahmine göre daha kısa vadeyi ifade eder. Yani bir diğer ifade ile Sinan abi tam tersi bir tahmin yapsa idi o zaman ;”daha aylık tahmin yapamazken mevsimsel tahmin yapmak da nedir “ derdin .... anlatabildim mi bilmem ?