Trabzonspor-Beşiktaş 4-1 çok güzel bir Maçtı
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
En yüksek; 23,5
En düşük; 16,3
-
Bir kaç sıra çıksak aslında çok iyi olur Galatasaray’ın UEFA’yı aldığı sene sonrası 1-2 sene şampiyonlar ligine 2 direkt bir
Eleme ile takım gönderiyorduk. Beşiktaş ve Galatasaray’ın aynı anda oynadığı maçlar vardı.
-
Whisper dayı malesef tam sınırdayız. Klüpler bazında 11. Sıradayız UEFA’da ... ama ben bu sene bu sonuçlara rağmen iyi puanlar alacağımızı düşünüyorum Beşiktaş ;10 -11
Başakşehir;6
Trabzonspor;7-8
Bu sonuçlara göre artık gruptan çıkmak şansa kalmış benim tahminim bu yönde
Galatasaray ise toplamda 5-6 puan alır UEFA’ya gider
-
Malesef bu akşam oynanan maçlarda türk takımlarından hiç biri kazanamadı ve puan dahi alan olmadı. İnşallah devamı böyle gitmez , Beşiktaş son saniyede iki gol yedi ve beraberliği kurtaramadı malesef
-
Getafe-Trabzonspor ;1-0 maçı bitti
Roma-Başakşehir ;3-0
Slaven breslava-Beşiktaş ;2-2
Maçlar bu şekilde devam ediyor. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında son dakikalar
-
Deplasmanda puan almak iyidir Şampiyonlar Liginin kuralı yenemiyorsan yenilmeyeceksin Galatasaray’a sonsuz başarılar dilerim. İnşallah eski günlerine geri döner Galatasaray biraz şansını zorlarsa gruptan bile çıkabilir. Paris, Real karşısında şov yapıyor şu dakikalarda, real eski gücünde değilken bunu değerlendirmek gerek
-
Süper Lig
Alanyaspor 3 Fenerbahce 1
Maç sonu
dayı 3 gol
Da bireysel Hata( berbatlık)
Yüzünden yendi. Ama ders olsun . Ayrıca Ersun Yanal ı anlamıyorum. Elinde daha kaliteli futbolcular varken Mehmet Ekici Rami
Gibi çömezler ile başlamasını anlamadım. Defansı çok geri
Çekmesini
Geride kabul etmesini takımın anlamadım. Tamam Alanya çok
İyi takım bu sene bayağı iddialı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Çok şaşırmadım Galatasaray’ın şampiyonluğuna ... öncelikle Fatih terim ve ekinini tebrik ederim. Ancak yüzde yüz kendi başarısı ile mi şampiyon oldu bu sene de tartışılacak belki
Ama benim ondan daha çok tuhafıma giden ; eskiden Galatasaray diyecek Anadolu’nun çocukları gelirdi akla , ama şimdilerde takımın yüzde 50 si zenci, diğer yüzde 25 diğer yabancılar .... hani Zamanında Fenerbahçe’ye yabancı barındırıyor diye kızanlar şimdilerde nerede olacak düşünüyorum... her neyse bir Fenerli olarak yabancılarla dolu Galatasaray’ı tebrik ederim ???
-
Anket bitikten sonra dikkatimi çeken şey beraberlikten kimsenin bahsetmesi olmuş ?
-
-