3-2 oldu. 3-0 biter dedim ama 2 tane bayern golünü hesaba katamadım :lol:
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Madrid çıktı gibi.
-
Bizim kulüp takımları sanırım bu tempo da futbol oynayamaz
Dayanamazlar hocam bu tempoya, gerçi belli de olmaz yani. Şampiyonlar liginin bence şu son 3-4 yılda biraz temposu düştü gibi. 2000-2010 arası özellikle çok süper maçlar olurdu star tv nin o eşsiz spikerleri ertem şener ve sabri ugan uğur önver ve gültekin onay vs... anlatımları ile tabi türk takımları olunca akşam olsa da Ş.L. maçları izlesek diye dersleri bile kırdığımı bilirim

-
Ronaldo do notasına bastı..1_1
Hakkisin @Lvnt00 abim..Futbolun tadı Sadece uykuyla eşdeğerde diye yorum var..
2-1 oldu uzatmalarrrrrrdayı bu şampiyonlar ligi bundan güzel işte. :gulus:
-
İnanır mısınız 74. Dakika maçı açayım dedim. Tak ronaldo kafa golü 1-1 oldu. aradan 2 dakika geçti geçmedi. kendi kalesine madrid attı ve 1-2 oldu. Zor ve daha zevkli hale geldi maç :lol:
-
Reyting sonuçlarına bakıyorum da ,hem total hemde ab den birinci alıyor Reytingleri ,toplumun tüm kesmi seyrediyor yani
Hocam zamanında bizi bbg evleri ile uyuttular şimdi de sırvıvörlarla. Özenti olmayan bir tane bir şey gösterin tamam diyeceğim. Ben de artık merktan ve topluma ayak uydurma psikolojisinden soruyorum ve izliyormuş gibi yapıyorum
aslında pek de ilgi alanıma girmiyor ama durum böyle. :D -
Dostum survivor olayı zaten ap ayrı ,nasıl bi izlenme rekorları kırar böylesi inanılır gibi değil @Sistemci5534
:thumbup: hocam insanlar boşta kalınca böyle oluyor malesef sanırım.
-
Oyun şuan itibariyle ortada gibi başladı ama bayern kanatlardan daha etkili organize oluyor @Sistemci5534 kardeşim
Ben izleyemedim sağolsun bizimkiler sırvıvordan bırakmadılar netten bakarım birazdan

-
Real Madrid daha sempatikmiş Türk insanına göre ,geçen bi gazete de okumuştum,İspanyol bi gazeteci böylesi bi makale almış kendi ülkesinde @whisper dayım
İspanyollar genel itibari ile daha sıcak kanlı geliyor bana bir fıransız ve alman hollanda ve iskandinav ülkelerine göre. Bunun da en büyük nedeni sanırsam orada zamanında yaşayan arap devletlerinden kaynaklanıyor. ve islami eski bir coğarafyası olması biraz farklılık katmış diğer avrupa ülkelerine göre.
-
Dostlar ne olur maç sizce ?
Madrid alır. 3-0 bence

-
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında İspanya'nın Real Madrid takımı, bu akşam Alman temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan Real Madrid - Bayern Münih maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
biri bu papağana, köpek olmadığını hatırlatmalı
:rofl: :rofl: :rofl: -

Anlık marmarada yağışlar devam edecek... -
Bu haşare hayvanı epeyce zaman oldu,yetenek yarışmasında bakmıştım.
Her soruya cevap vermesi,her sorulan hayvanı taklit etmesi muhteşem..
Sanatçı olsa bu kadar olur..:lol: :rofl: :rofl:
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
böyle papağan yok adı : eınşteın
:patlamış mısır: :rofl: :rofl: :rofl: