bu durumda izmir Konak izmir bölge istasyonunu baz alıyoruz ve 20,8 en yüksek derece olarak kabul ediyoruz
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar her ne kadar mgm izmir Konak Konak istasyonuna 18,7 derece en yüksek sıcaklık olarak verse de ben bizzat takipte 20,3 leri gördüm yani ortada bir hata var konuyu netleştirmek gerek
-
Henüz en yüksek sıcaklık açıklanmadı düzeltme yapıyorum
-
09 Mart - 15.50
İzmir
Çok Bulutlu
20,3 °C
-
09 Mart - 14.35
İzmir
Çok Bulutlu
19,8 °C
-
İzmir anlık 20.1 derece
-
En düşünten m kaymaz Dışında puan alan olmamıştır
-
Gerçekleşen en düşük sıcaklık İzmir Konak izmir de 11,5 derece olarak kayıtlara geçmiştir.
-
öbürleri gibi fiyasko çıkmaz inşallah
Mart olduğu için ihtimalleri aya endeksli düşün derim
-
Ne anlaşılmadı ? Ben merak ediyorum, Doğu Anadolu da kış ne kadar daha sürecek ??
Doğu Anadolu’nun kışı Nisa’n bitmeden bitmez dostum bu Perşembe yine kar ihtimali var bir çok yere
-
-
Bir iki bilgi gelebilirmi
Anlaşılmadı Emre ? ?
-
Yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz Arkadaşlar ?
-
En yüksek:20,6
En düşük: 8.7
-
Whisper dayım Anlayarak meaili ile manası ile tecvidi ve kıraatı İle Okumak ne güzeldir Kuranı Kerim’i Maşallah sübhanAllah Rabbim okunan tüm hatmi Şerif’leri yasinleri Duaları kabul eylesin bu gecede, Rabbim şifa bekleyenlere şifa olsun inşallah, Rabbim yol bekleyenlere tez kavuşmalar, ölenlerine rahmet var olanlarına bereket ihsan eylesin İnşallah . Sübhaneke Rabbil izzeti amme Yesifun veselamın Alel mürselin velhamdülillahi Rabbil alemin El Fatiha hatemes salavat Amin ?