Whisper dayım nice hayırlı mutlu güzel senelere inşallah Dayım yaş günün kutlu ve kutlu olsun inşallah ??????
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
En düşük; -2,4
En yüksek;-12,1
-
Fenerbahçe yi artık 2008
Avrupa şampiyonasındaki
Milli
Takıma benzetiyorum. Golü Güzelce ye ondan sonra nasıl olsa atarız mantığı, yumurta ağzına gelemden gol atamıyorlar malesef.
-
Maç fena ama sonuç ne olur muamma
-
Doğu Trakya çerkezköy kar daha ne kadar devam edecek ve hızlanacak mı
Çerkezköy yarın sabaha kadar arkalıklarla kar yağışı devam edecek dostum
-
En yüksekten randomize ve Emre kaya Dışında puan alan olmamıştır.
-
Sultangazi de kar şu saat itibari ile devam ediyor. Mgm tahminlerine göre yarın yani bugün akşam saatleri 22-00’a kadar etkili olması beklenirken Pazartesi günü nispeten yağış çok zayıflayacak ve kky ve yağmura dönme ihtimali olsa da ben pek döneceğini sanmıyorum
-
Hayırlı Cuma’lar herkese mübarek olsun
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Evet sabah 7 gibi yağış iyi gibi istanbul geneli öğlen kara döner derken ben sabah 8-9 en geç dönebileceğini umuyorum
-
Arkadaşlar Ecm nin iyi veya kötü dediği son 24 de yüzde 70-80 oranında Ecm gibi gelecektir. Gfs henüz çizgisini yakalayamadı.
-
Şayet Galatasaray ilk maçında fener gibi 1-0 bile alsa şansı var derdim ama ilk saha skoru çok kötü
-
Galatasaray’ın işi çok zor bizden daha zor Ancak biliriz ki Galatasaray daha önce de bitti denen maçları Son anda çevirdi.
-
Malesef iyi oyun Ancak kaybettik. Yani bazı basit hatalarla elendik. Ligde berbat olan Fenerbahçe den daha fazlasını beklemek de futbol adına cinayet olurdu. Ait olduğumuz yere gidiyoruz Türkiye’ye dönüyoruz.
-
goller yoresı derken konya beysehır cıvarları yanı konya nın batısı
Aynen Salı gününe kaymış gibi görünüyor
-
Arkadaşlar modelleri
Şu saatten sonra pek kale
Almam.