Onu hiç sorma gitsin lig tv tele onlar tivi bu ve türevleri ... milleti sömürüyorlar.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Real -bayern maçını hangi kanal veriyor dostlar ?
Sanıırım tivi-bu verecek.
-
Ve monaco 3-2 alır deplasmanda. Maç bitti.
Birazdan bayern munıh-real madrid maçı var 21.45 de
-
süperlig de oynanmıyor ki böylesi maçlar
Hocam süper ligde geçenki trabzon-beşiktaş maçı örnek olabilir ancak kalite olarak bunlar tabiki daha iyi. oyun kalitesi olarak. ama değişiyor avrupa da eski avrupa değil yani
-
dakika 89 dortmund için son şanslar korner kullanıyor...
-
2-3 oldu

-
Ne vuruyon nen :lol: Anıtkaya 1.amatör..Afyonda askere gitmeden oynadım B takımında..Nevzat Güzelırmak vardı takımın başında..A takımla antremanlara başladık çıkmaya ama ne ortam ne zaman müsade etmedi askerlik çattı öyle böyle derken cırt oldu herşey..
Devam edebilseydik belki bize de ekmek çıkardı futboldan.Valla dayı manchesterde gıgs gibisin orada ha

:lol: -
afyonspor mu bu ? :lol:
-
@whisper dayı ben de arnavutköyde çalıştığım yıllar ekip arabasındayız. bir tane anons geldi. 34 ps 32.. tarzı bir plaka anons etti bir ekip merkez bu aracın durumuna bakabilir miyiz dedi ancak bizde harf grubunu belirtirken il ismi söylenir arkadaş gaza gelip "ps" ibaresini patates soğan diye kodlayınca;
merkez de ayık tabi karşılığını şöyle verdi; 34 ps 32.. plakalı araç herhangi bir sıkıntısı yok. merkez de harf grubunu aktarırken nazire yaparcasına "pırasa salatalık "demez mi ? biz kahkayı patlattık ekipte :nefesim durdu: :rofl: :rofl: :rofl: -
Maçı Juventus 3-0 aldı.İyi bir sonuç ama Nou Camp mucizeler yeri

Bence her zaman papaz pilav yemez o bir kere oldu ama bu kez barça nın işi zor. Ama yine de ne yapacağı da velli olmaz. Kalkıp da kimse barça 4 -0 yener ve turu geçer demesin diyeceğim ama böyle bir dengesiz bir takım olunca barça her sonuç mübahtır. geçenki elemede gördük en azından.

-
Juventus-Barcelona maçı canlı yayında trt-1 ekranlarında naklen 21.45 te yayınlanacak arkadaşlar meraklısına. :pon:
-
forum kasıyor bir sıkıntı var ama dur bakalım
-
Derbi mi var
Fenerbahçe ,4/ Galatasaray/2
Ben bir Galatasaraylıyım:lol:
-
@Mkaymaz21 başakşehire isabetli şutları dahi olmaz emme bize gelince kedi olur aslan bak gör.
-
Selamlar bugün
benden whisper dayı yarın akşam sendeniz