Fenerbahçe yi artık 2008
Avrupa şampiyonasındaki
Milli
Takıma benzetiyorum. Golü Güzelce ye ondan sonra nasıl olsa atarız mantığı, yumurta ağzına gelemden gol atamıyorlar malesef.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe yi artık 2008
Avrupa şampiyonasındaki
Milli
Takıma benzetiyorum. Golü Güzelce ye ondan sonra nasıl olsa atarız mantığı, yumurta ağzına gelemden gol atamıyorlar malesef.
Maç fena ama sonuç ne olur muamma
Doğu Trakya çerkezköy kar daha ne kadar devam edecek ve hızlanacak mı
Çerkezköy yarın sabaha kadar arkalıklarla kar yağışı devam edecek dostum
En yüksekten randomize ve Emre kaya Dışında puan alan olmamıştır.
Sultangazi de kar şu saat itibari ile devam ediyor. Mgm tahminlerine göre yarın yani bugün akşam saatleri 22-00’a kadar etkili olması beklenirken Pazartesi günü nispeten yağış çok zayıflayacak ve kky ve yağmura dönme ihtimali olsa da ben pek döneceğini sanmıyorum
Hayırlı Cuma’lar herkese mübarek olsun
Evet sabah 7 gibi yağış iyi gibi istanbul geneli öğlen kara döner derken ben sabah 8-9 en geç dönebileceğini umuyorum
Arkadaşlar Ecm nin iyi veya kötü dediği son 24 de yüzde 70-80 oranında Ecm gibi gelecektir. Gfs henüz çizgisini yakalayamadı.
Şayet Galatasaray ilk maçında fener gibi 1-0 bile alsa şansı var derdim ama ilk saha skoru çok kötü
Galatasaray’ın işi çok zor bizden daha zor Ancak biliriz ki Galatasaray daha önce de bitti denen maçları Son anda çevirdi.
Malesef iyi oyun Ancak kaybettik. Yani bazı basit hatalarla elendik. Ligde berbat olan Fenerbahçe den daha fazlasını beklemek de futbol adına cinayet olurdu. Ait olduğumuz yere gidiyoruz Türkiye’ye dönüyoruz.
goller yoresı derken konya beysehır cıvarları yanı konya nın batısı
Aynen Salı gününe kaymış gibi görünüyor
Arkadaşlar modelleri
Şu saatten sonra pek kale
Almam.
göller yöresine salı kaymıs gıbı gozukuyor dogruluk payı varmıdır acaba ?
Sorunu tam net yazabilir
Misin ?
Teşekkürler cevaplar için
Rica ederiz
Kardeşim bizim forumda gören olduktan sonra sorular havada kalmaz