Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beni bu hava durumu habercileri kandırıyor hep balkanlardan balkanlardan gelen soğuk diyorlar emme. Baktım da evin ön tarafına genelde baklonlardan geliyor soğuk :lol: :D:D
-
Çay ısmarlayanınız çok olsun İNŞALLAH

-
Çaylar tavşan kanı mı ? dayı :çokiyi:
-
Bakalım bu sene farklı bir sene ihtimaller az da olsa var.
-
Çorlu ile yeniçiftlik arası 6-7 dereceler arasında.
Çorlu Merkez 6.8 derece.
Yeniçiflikte kendi termometrem 6.9 derece gösteriyor.Yarın ve Pazar geceleri baya soğuk olacak.
Mgm 2 dereceyi öngörmüş.Rüzgar etkisi ile falan 1 derece kadar düşeriz.
Tek umudum yağış olması.Hocam sizinki de yağ var tuz var su var eee helva yapsana.... ama un yok misali oldu.
ana madde yok yani burada da yağış ana etken melasef Trakyanın genetik özelliği de kurak olması malesef. 
-
:rofl: Bellimi olur hocam seker felan defanstan :thumbsup:
Yada şoför değilseniz arabayı durdurmaya bile kalkarsinız pedalınız olmasa bileAma ben o şekilde çok gol attırmışımdır fenerin maçlarında özellikle
evde kafa atar gibi yapıp benle aynı anda fenerli futbolcunun televizyonda gol atması gibi olaylar, ama direkten felan dönerse vay halimize. -
Neden maç izlerken televizyon karşısında, televizyonun içindeki futbolcu gol atacakken biz de kafamızı veya ayaklarımızı refleks olarak sağa sola veya yukarı aşağı oynatırız?

-
;( Allah büyük
Hiç kuşkusuz evet dayı. Ancak tedbir almak da lazım biz kulları olarak. Tevekkül etmemiz lazım. Elimizden geleni yapıp geri kalanı Rabbime bırakmak lazım derim.
-

DON RİSKİ OLAN YERLERİMİZ MGM bu tabloya göre çiftçikerimizin ve ziraat işleri ile meşgul olan vatandaşlarıızın son derece dikkat etmesi gerekir. Don riski olan var. Ecmwf tablosuna göre 240h senaryoları ürkütücü bahar gelsin diye bekleyen çitfçilerimizi çok da iyi günler beklemiyor malesef. -
Olsun işinde hayırlısıyla gerisi halledilir :thumbup:
İnşallah
-
Valla malum dayı benim durumları biliyorsun bu arada boş kalmamak adına benim memuriyet işleri sonuçlana kadar park time de olsa bir iş bulmayı düşünmüştüm bir akraba sağ olsun onunla bir görüşmem oldu iş yerinde bakalım hayırlısı işe başlarsam eskisi kadar aktif olamayabilirim ancak şu an net bir şey yok aktif olamam dediysem sayfadan kopmam sinan reizi yalnız bırakmayız. Biz yolda bulduklarından değiliz yola çıktıklarındanız SİZLER DE AYNI ŞEKİLDE. :alkis: :alkis:
-
Ustad sen de olmasan yolumuzu şaşıracağız iyi ki varsın hızır gibi yetiştin ALLAH dostu olan insan selametle sana İNŞALLAH

-
İşlerim vardı mustafa dayı kusura bakma
gelirse bizde çaya itibar ederiz. Teşekkür ederim
için :artis: -
@FOREVERSYSTEM abi söyle ts-bjk maçı nolur bide başak-bjk maçı bide bjk-fener maçı bjk sıkıntı fikstür.
Kardeşim bu maçlardan ben sana söyleyeyim trabzon ya alır ya da berabere biter. başakşehir yener fener de beraberlik fener için en iyi sonuç olur ama belli de olmaz sakat maçlar hep ama şampiyonluğu etkilemez