Konu için en kararsız olanımız CAN su ama o da mutabık oldu ki konu açmış hayırlı olsun Sonunda rahat rahat kar alabiliriz diyeceğimiz bir sisteme merhaba diyoruz inşallah. Mart’a kadar güzel görüntüler olacak inşallah.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
En yüksek;6,2
En düşük; -1,8
Herkese başarılar.
-
Bu sefer olucak aga hep sınırda kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kkaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı kaldı da kaldı kaldı bu sefer olmayacak o buraya gelecek eminim
Yusuf ev ödevi veriyorum
Bu sefer olacak diye 100
Defa evde yaz gel inşallah olsun
-
Sait Étienne-Paris maçı 0-0 devam ediyor. Dakika
44
-
Anket süresi doldu incelemek anacıyla 12.00’a kadar duracak daha sonra konu arşive verilecektir
-
Abi bolu merkez için sistem ne kadar sürer kaç gün kar yağışı olur söyleyebilirmisiniz
23 Şubat ve 24 ü kar 25 iyi
26-27-28 kar geçişleri olabilir
-
Trabzonspor-Alanyaspor 0-2 dakika 82.
-
Kayseri 1-0 öne geçti dakika 14.
-
Erzurumspor4-Sivasspor 2 (bitti)
Trabzonspor 0-A.Alanyaspor (ilk yarı devam ediyor)
İm Kayserispor 0-Göztepe 0( maçta ilk yarı devam ediyor)
-
Yanlış bilgi vermeyelim
Slimani 12 ikili mücadelenin en iyi ve en önemli olanını almış demekki.11 mücadele gereksiz ve fasa fisoymuş.Yoksa onları da alırdı
Dayım ben de feneRi tutuyorum ama bu kadar polianacılık yapmaya gerek yok. Silimani tam bir kazama arada gol atan bir Odun işin Türkçesi bu
-
Whisper dayı hayal ürünleri bunlar
-
Atalanta-milan 1-1 dk 48
Barcelona-R.Vallaroıd 1-0 ilk yarı bitti devre arası
-
Dayı Fener’in işi Zor belki
Tek avantajımız ligde kalmak, Avrupa mı ?
Avrupa’ya gelince .... İnan yorum yapamıyorum acayip bir dengesiz oyun var Avrupa da gayet güzel oyun ; ancak bir
O kadar kötü olan lig maçları
-
Fener’de işler iyi gitmiyor o beğenmediğimiz bir zamanlar burun kıvırdığımız teknik adamlar Fener’e ibret oldu.
-
Mecitözü Çorum istasyonu en yüksek sıcaklık;3,7 derece iken ;
En düşük sıcaklık;0,5 derece olarak ölçülmüştür. Kaynak:MGM