Arkadaşlar üyeler arasında rütbe seçme işlemleri artık eskisi kadar kolay olmayacaktır. Bunun için rütbe veya bölge sorumluluğu operatör alımları gerektiği şekli ile siteden duyurular kısmından yayınlanacaktır. Bunun dışında ben moderatör veya operatör olmak istiyorum şeklinde beyan alındıktan sonra üyeler arasında gizli anket açılacak ve 1 ay süreli anket ve adayların site içerisindeki deneme sürecinde bizden geçer not alanlar rütbe atlatalacaktır.
Aynı şekilde rütbe verme konusu bu şekilde iken rütbe alımları da özellikle son zamanlar da rehavete kapılan üyelerimizin kim olursa olsun rütbeleri geri alınacaktır. Bunun için tüm moderatör süper moderatör ve operatör arkadaşların ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Ancak bazı arkadaşların ısrarla konularına ilgisiz kalmaları da gözümüzden kaçmıyor bahar ayı olması münasebeti ile pek ses çıkarmadık ancak bundan sonra hafta da bir defa da olsa kendi konularına ağırlık vermelerini diliyorum.
@whisper adlı bölge sorumlumuzu da tebrik ediyorum. Kendi sorumlu alanı 1 tane olmasına karşın her bölgeye yorum ve analiz ve katkılarından dolayı tebrik ederim. Bu emekleri gözümüzden de kaçmamaktadır.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
3-0 hadi bakem :lol:
-
Gelişme var bizimkilerde
Aynen geçenki maçta güzeldi. :ehuehu:
-
Ahmet çalık attı 2-0 oldu skor

-
Türkiye-Moldova hazırlık maçında emre morun golü ile 1-0 önde milli takımımız.
-

Adamı hasta etme @JK NEYMAR bu kedi mafya kedi ha salarım üstüne :D:D -
-

gfs ensemle de aynı şakayı yaparsa. :lol:
-
:lol:Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
sağolun hoşbuldum
Forumumuzu tavsiye üzerine mi buldun yoksa şansa mı buldun kardeşim bu işlere merakın olan birisi olan biri olmalısın

-
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin forumumuza

-
2-0 aldık puan oldu 8 bizi kimse tutamaz gari :lol:
-
İkinci yarı başladı milli takımımıza başarılar dilerim.... 2-0 devam ediyor dk. 46
-
Milli maçımızı şahlandıralım gençler

-
Hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar sevgili havaların sesi üyeleri adminleri modları yazarları operatörleri.. kısacası herkesele selamınaleyküm.