Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ağla ağla göz bebeğim... kar gelmiyor ağla. ;(;(
-
Daha önceki analizimde de de dediğim üzere şubat ortalamaların biraz üstünde geçebilir demiştim. Tabi bu forum kadar herkes cesaretli olup da bunları söleyemiyor. Nedeni açık ortada. Sırf gaz ile insanları reyting uğruna bir şeyler yaptırmak ve ayakta kalma politikası.
Havalarınsesinin böyle bir politikası şiarı yoktur. Bu böyle biline. Saygılar. Neyse onu söyleriz. Aktarırız. İşte budur tek farkımız.
-
ALLAHIM SEN KORU ONLARI... AMİN.
-
Trabzonspor-Fenerbahçe 1-1 maç skoru. Maç az önce bitti.
-
En önemli konulardan birine değinmişsin ustad niye kar yağmadığını abdestten öncesi ve sonrası olarak ayıralım bir ondan sonra görüşelim
:D:D
-
Hayırlı olsun konu gazamız mübarek olsun bakalım
-
gülsemmi üzülsemmi bilemedim
İnsan neyi çok isterse aynı zamanda imtihanı da odur. Dedirten bir olay aslında. İbretlik
-
Sivereklilerin Yağmur Dusı Kabul Oldu, Tarım Arazileri Sular Altında Kaldı
Sivereklilerin yağmur duası kabul oldu. 3 gündür devam eden sağanak yağış nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı.
-
5 şubat sistemi gümbür gümbür
-
Avrupa da 384h güzel soğuklar var. Biz de de güzel şeyler olacak İnşallah.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şubatın 3 ü gibi bir sistem daha yolda gibi.
-
yollarda kar dolup taşması gerekiyordu hocam
yollarda kar dolup taşması gerekiyordu hocam
Valla bunda da bir hayır varmış orası kar olsa araç ile bu geziyi yapmazdım ben o şekilde düşünüyorum bu sene de böyle olsun Rabbim neyler neylerse güzel eyler
-
elinize sağlık hocam
sağol kardeşim yazık derken anlayamadım tam neye yazık ?
-
Selamlar Forum arkadaşlarım üyeler administrator moderatör ve tüm herkese selamlar; İstanbul’dan görev gereği Şırnak Cizre’ye doğru yaklaşık 1600 km civarı aracım ile bir yol maceram oldu. Bu güzergahta neler gördüm neler yaşadım onları aktaracağım sizlere; ilk durağımız Bolu idi.
Daha sonra ise Aksaray da dağlar güzeldi.
Aksaray’dan çıktık yola niğde de Ulukışla da kar gördük bir ikinci olarak
Bolu- Aksaray dan çıkışta dağlar ⛰
- Sonrasında niğde Ulukışla da kar gördük
- Ulukışla burası.
- Sonrasında Adana da güzeldi ve Mandalina ağaçları yolun kenarında idi
- Adana-Çukurova mandalinalar
- Daha sonrasında Urfa dan Balıklıgöl’deki güzel fotom var
- Maceramız bu şekilde sonlandı kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda demiş ya şair hani gerçekten öyle gezelim görelim arkadaşlar çok güzel yerler var Allah bu zor günlerde vatanı korusun asker polis ve tüm vatandaşlarımızı muvaffak eylesin herkese iyi forumlar