Evet Konyaspor da berabere kalarak mucize olan şansını tepti ve iki Türk takımı da veda etti Avrupa'ya hayırlısı olsun diyelim en azımdan 4 puan alarak elendiler bu gece toplamda
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Olmadı Başakşehir adına yazık oldu
-
Olmayacak ihtimal depil bence Başakşehir üzerine düşeni yapsın diğeri artık şans ve Rabbimin taktiri
-
Başakşehir- braga maçı bu akşam Naklen TRT-1 de ekrana gelecek. Gruptan çıkmak İçin hoffenhaımında rakibini yenmesi gerekecek başarılar başakşehire... kazanacak inanıyorum inşallah
-
Yani her şey zamanla dayım önce hedef gruptan çıkmak elbette
-
Bir Fenerli olarak Beşiktaş'a başarılar diliyorum şansı olursa en az yarıdinal oynar bu takım ancak ilk turda Real Madrid gibi bir takım gelirse şayet o zaman belli olmaz. Yani tamamen o günün şartları ve eşleştiği takımlar ile alakalı şayet çok iyi bir oyun ve şansı ile kupa bile olabilir neden olmasın ki ??
-
Evet çok güzel oluyor herkes birbirini tanıyor. Açık ve net bizler buyuz. Bazen şunu düşünen üye arkadaşlarımız bizler burada olduğu kadar birbirimiz ile özelden görüşmüşlüğümüz de vardır. GizlimiZ saklımız ; nickler arkasına sığınmak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı. Bu sebeple siz değerli üyelerimiz ; şu üç günlük dünyada sizler de bizlere samimi içten ve aile ortamına ayak uyduran şekli ile davranın bizler de sizlere misli ile karşılık verelim. Kendinizi tanıtın ve tanıyalım ; tanışalım ki dostluklar sadece sanal alemde kalmasın
iyi geceler
-
Selamlar
forum üyeleri ve tüm yönetici arkadaşlarım; bu konuyu açarken bu forumun bir aile olduğu bilinci ile forumda tüm admin yönetici moderatör yazar ve tüm üyeler bu blogtan kendini tanıtabilir. İlk başta ben kendimi tanıtayım. Ben sistemci5534 , namı diğer gerçek ismim ile Emre özkul. 1 Aralık 1988 İstanbul doğumluyum. Aslen Samsun ladikliyim amatör şekilde 2000 yılından bu yana takipçi ; 2010 yılından bu yana da çeşitli forumlarda amatör anlamda kar takipleri yaptık. geçen sene Ocak ayı gibi Sinan abi , can, Yusuf, mustafa abi, Yasin abi, ismet , Baran, Feyzullah abi ahmet gibi bir çok abi arkadaşlar ile bu forumu kurduk. Ve Allahın izni ile her daim birlikte olacağız bir aile olarak ve sizler de kendinizi burada tanıtın ve tanıyalım
-
Zonguldak ta yüksek kesimlerindeki köylerden kar manzaraları: http://www.pusulagazetesi.com.tr/koylerden-kar-…3-haberler.html
Gözünüz aydın olsun haydi bakalım
-
Şampiyonlar liginde bugün oynanan toplu maç sonuçları bu şekilde ;
-
Kar başlayan İstanbul ilçelerinde oturan arkadaşlar sizlerden güzel fotolar bekliyoruz haydi flaşınıza kuvvet;)
-
@beratbircan
Bahçelievlerr 73 m rakım ile kayıtlardadır.Ben de diyorum acaba Bakırköy'e yakın ondan mı o kadar alçak ... ama o kadar değildir diye düşünmüştüm yani
-
- İstanbul bahçelievler rakım 10 sulu kar
arabaların üstü beyazladı
Kardeşim yalnız Bahçelievler'in rakım 10 olduğuna emin misin ? Hadi gözün aydın
- İstanbul bahçelievler rakım 10 sulu kar
-
Görmeden sevmek he @Sistemci5534 hocam?
ÜveysEvet Sinan yağmurun eseri üveys
-
Bu aralar Veysel karaninin hayatı diye bir kitap var onu okuyorum tavsiye ederim