Konuları ilgili kısımlardan yazalım müdahale etmiyoruz diye lütfen suitimal etmeyin
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Allah Allah sistem çok iyi gidiyor demek 1 gündür ağlamıyoruz
sonunda ağlamayalım da

-
https://youtu.be/Apw8QHSGmsE
Biraz da gülmek lazım değil mi ? :rofl: -
Enesin ayağı uğurlu geliyor 18 sistemine yelken açtı maşallah :şaka:
-
Rabbim ismi gibi olmasını nasip etsin. Öncelikle analı babalı sağlıklı babası gibi imanlı bir evlat olmayı nasip etsin. Gözümüz aydın Yasin abi Allah olmayanlara versin. Olanlara da hayırlısı ile dahasını nasip etsin inşallah Amin
-
Geçen hafta katılamadık bu hafta katılalım

En yüksek; 8,1 derece
En düşük; -1,0 derece
başarılar
-
Sultangazi de kar atıyor yine tek tük
-
Sultangazi tek tük ince kar atıyor arada KKy olarak devam ediyor
-
@ANALİZCİ Hocam Bu Sözlerim Genel Anlamda Bir Çok Hava Takibi Yapan Forumlarda Dolaşan Troller Içindir Umarım O Tip Troller Buraya da Sızmazlar
troller için anti virüs programımınız Yasin enişte sayesinde bir dua okuyarak siteden uzaklaştırırız :D
-
Ağlama duvarı olumsuz ek var ağla- ma ağla duvarı olsaydı ağlardım o yüzden ağlamayacağım :D
-

bahane muhabbet şahane -
Ay sonu sistemi biraz ülke adına bizi yoracak gibi Allah sonumuzu hayır etsin kazasız belasız kış nasip etsin inşallah
-
Arkadaşlar şu saatten sonra efsane peşinde değil normal bir kar almayı veya görmeyi değerlendirelim.
-
Biliyorum abim bizim köyde Eski eşyaların saklandığı yere hayat derler. Ahıra tam derler tahıl buğday un gibi yerlerin saklandığı yere de ambar derler .. bu üçü genelde yan yanadır veya yakındır mesafeleri .. şimdilerde tabi yerinde yeller esiyor .. ne tavuk ne inek ne tahıl kaldı köy oldu mahalle muhtar emmi de 74 model Torosun yerini artık yeni neslin araçları aldı .. ben o 98 model transit ve daha öncesi olan kısa burun fordları özledim köylerde.. john dere traktörleri özledim.. orak ile ekin biçmek bir başka idi.. ah ah neler var daha neler dayım deşme yaramı ..
-
@whisper dayım bu anlattıklarını ben İstanbul gibi bir şehirde yaşamama rağmen kısmen yazdan yaza eskiden memlekete gittiğimde sezonluk yaşardım ama öyle güzel gelirdi ki kara lastik giymek veya kaydırak ile köyde kaymak veya köy fırınından yediğim ekmek veya ev sobasında közlediğim mantar veya mısırları unutmam hiç.. valla ama hepsi köyde yaşayan o ihtiyar dede babaanne ile güzeldi dede 2013 de rahmetli oldu babaanne de 80 inde .. valla tekrar geri dön deseler o hayata dönerim hiç çekinmem utanmam.. bugünün ayakkabı ekmek yemek beğenmeyen delikanlı nesiline o köy hayatlarını ibretlik olarak göstermek gerek aslında .. o zaman şükür etmek ne demek anlarlar