peki kış boyunca doğu Karadeniz kar gibi yağışlardan kışın fazlamı azmı alacak tahmininiz nedir
Şow için Ocak ortası ve şubat daha ideal kardeşim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpeki kış boyunca doğu Karadeniz kar gibi yağışlardan kışın fazlamı azmı alacak tahmininiz nedir
Şow için Ocak ortası ve şubat daha ideal kardeşim
Yeni üye kardeşlerim merakınızı anlıyorum. Ancak sorularınızı alakalı ilgili konularımızdan gerekli şekli ile sorabilirsiniz. Aynı soruları tekrar tekrar sormaya lüzum da yoktur.. herkese iyi forumlar
Zaten örtü zor. İstanbul'un doğusuna gidildikçe kar miktarı artıyor. Aydos ince bir örtü alabilir. Çamlıca'da bile görsel bir kar bekliyorum. En fazla çer çöp üzerinde kar birikimi olur.
Zaten örtü zor. İstanbul'un doğusuna gidildikçe kar miktarı artıyor. Aydos ince bir örtü alabilir. Çamlıca'da bile görsel bir kar bekliyorum. En fazla çer çöp üzerinde kar birikimi olur.
Eline sağlık Siberian
bu sistem keşke biraz daha kuvvetli gelseydi d.karadenize sahil bile(espiye-tirebolu) taraflarında görsellik ya da 5cm filan saf kar alabilriidk..nasip değilmiş bi daha ki sefere inş...
Çok geç kalmaz dimi???modellere grafiklere bakaraktan
15-16 Aralık'tan sonra artık Karadeniz de istediği sistemleri alacaktır kardeşim bu biraz hızlı ve öfkeli bir sistem, kısa tarihlerde gelip
Geçer bir sistem asıl sistemler Karadeniz adına ilerleyen zamanlarda olacaktır. Takipte kalın bizi
Yazarlarımızı takipten ayrılmayalım
Ve 4-2 biter maç
3-1 oldu hatta dört kaçtı enişte duaların İçin teşekkürler :lol: @UsTaD
2-1 julıano attı bakalım ne olacak
Sevgili forumdaşlarım havalarınsesi face sayfamızı da arada ziyaret edebilirsiniz oradan da bizlerden dolayısı ile faydalanmak isteyen üyelerimiz için face sayfa linkimiz ;arama butonundan ; @havalarinsesi dir. Face sayfamıza da sizleri bekleriz
Bu memleket sevilmez mi
Özellikle @Can yönetici arkadaşımıza bu konu İçin teşekkür ediyorum. Ben de naçizane bir şeyler eklemek isterim. Havalarınsesi foruma neden üye olmalıyım sorusunun en güzel cevaplarından bir tanesi de ;
Gerçekçi reel ve temkinli bir forum olmasıdır. Her kafadan bir ses çıkıp insanları ümitlendirerek sonra hüsrana uğratmak gibi bir amaç kesinlikle burada olmaz olamaz arkadaşlar, çünkü bizim gibi kar sever arkadaşlar genelde böyle şeyleri severler elbette kar sever tayfa İçin özel sinerjilerimiz oluyor ve olmakta ancak Bunlar tamamen uygun şartlar altında ve gerçekçi olacaktır. Örneğin ; sırf heyecan üretmek adına kar geliyor diye heyecan yapmak kesinlikle şiarımız değildir. Yerinde ve daha çok emin adımlarla ve gerçekçi verilere dayanan bir
Stratejimiz olması bizi daha iyi yerlere taşıyacaktır... hayırlı geceler saygılar
Aynen fenere yaradı 3-0 oldu bu arada
2-0 Beşiktaş önde dk 70
Ve Beşiktaş ikinci yarı başında golü attı 1-0 öne geçti Beşiktaş
Yalnız gs çok fırsatçı bir oyun sergiliyor
Beşiktaş bastırıyor bu aralar bakalım ne olacak