Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Erzurum 2017 Nisa'n ayında yağan kar dejavu olmuş :)

Bu kanal diğer YouTube kanalından ayrı olarak daha çok video ve haber nitelikli
    Anlık kar yağışları olarak kullanılacaktır. Atıyorum Samsun'dan kar videosu veya Malatya'dan yağmur videosu ; hava durumu tahminleri
    Aylık yayınlayacaktır ..
    bilginize ...yukarıdaki YouTube linkinde olan kanal bu kanaldır . Resmî kanalımız ise ; @Can yönetici
    Arkadaşımızın açtığı kanaldır O da kullanımdadır.

Harici İçerik youtu.be

Kanal linkimiz ; havalarinsesi.com haber kanalı İçin ;https://www.youtube.com/channel/UCM4MXVyzP1nYHFtvgCsetSg

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be
    diğer YouTube kanalımız da devam ediyor .. yayınlarımızı tüm kanallardan takip edebilirsiniz diğer kanalı haber kanalı olarak değiştireceğim ;)

Yüce Nebi Hz. Muhammed (S.A.V) doğdun ve alemlere rahmet olarak iyi ki gönderildin. Dursun ali ERZİNCAN LI nın dediği üzere sen hep 40 yaşındaydın ya Rasulüllah.. Karanlığı aydınlatan bizlere kılavuz olan yüce Rabbimin tüm islama yol gösterici olarak gönderdiği peygamberimizdin mevlit kandiliniz tüm islam alemi adına mübarek olsun Amin qogCfBt2.jpeg

Tahminci olmak çok kolaylaştı mı artık bilemem ama herkes her şeyi aynı anda yazdığına göre bizim de bir söz hakkımız doğar belki de kar delisi olmak İçin rahat bi 2-3 sene bu işler ile içli dışlı olmak gerekir.en azından bir değerlendirme yapayım dedim kendimce ; az çok modelleri ve diyagramları değerlendirdim şu an pc ortamında olamadığım İçin gereki değerlendirme mi yapamıyorum ama mobilden incelediğim genel kanı ; batı adına Aralık ayına girerken biraz zor bir süreçten geçtiğimiz ... kısır bir döngü ne zaman kırılır ne zaman ivme soğuk olarak değişir ?? Aralık ilk hafta çok önemli ve sonrası süreç de önem arz ediyor ilk hafta batı adına çok bir beklentim Yok açıkçası ; havada ilk kar da dediğim gibi Aralık ortası gibi havada kar görme olasılığı yüksek ; Aralık son hafta 27-28 Aralık gibi bir beklentim var ki bu daha ciddi bir beklenti diğerlerine göre bakalım nasip kısmet ;) Ocak ile alakalı ise henüz konuşmak İçin erken ama dalgalı bir Ocak bizi bekliyor olabilir yani biraz ılık biraz soğuk biraz mai biraz siyah ... şubat ile ilgili yorumlarımı Aralık ilk haftası gibi açıklayacağım herkese hayırlı günler

Face sayfasında salı günü erzurumda kar yağışı eşliğinde bir canlı yayın projem var . Tabi bunun İçin en doğal olan şey kar olması gerekli şayet site içinde veya face sayfamızdan yeterli istek olursa ve kar da yağarsa kısa bir canlı yayın yapabilirim . Herkese iyi forumlar ;)

Fener aldı bu macı ama nasıl adlı ; bakalım haftaya Beşiktaş'ın bir galibiyeti herkesi bu yarışa sokar tabi fener de yenerse işler bayağı karışır bu sene şampiyon olmak gerçekten zor çünkü ligde aday çok olacak bence Beşiktaş gs maçının sonucu baya bir seyir katacak mücadelelere

Özellikle bu aralar doğu Anadolu bölgesinde kışa denk gelmem sebebi ile ; genel anlamda bir analiz niteliğinde bilgi vereyim. Bu sene özellikle erzurum Kars' Ardahan Bitlis Van Hakkari Şırnak (yüksekleri ) Erzincan Muş Bingöl gibi illerin soğuk açısından normal ; fakat kar açısından dalga dalga ve belki mart Nisa'na kadar yayılan bir kış geçireceğini tahmin ediyorum. Özellikle Aralık'ta 4-5 gün aralıklar ile kar dalgaları bekliyorum. Tabi bunların hepsi etkili olmasa da karın yerde kalma süresi düşünüldüğünde uzun vadede güzel bir durum. Köy yollarını kapatacak derecede olan kar yağışları ise daha çok Aralık sonu Ocak gibi gelecektir diye tahmin ediyorum. Herkese iyi geceler ;)