Ben zaten Palandöken dağının dibindeyim .:) her gelen yağış yere kar düşmesi Harika .. vatandaş lar diyor bu sadece ısınma turu ; Ocak şubatta gör diyorlar hatta mart nisan bile
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Valla dayım buraların hayat şartları zor be bu sene geç bile geldi ama geç gelen kıştan hep korkarız derler buranın halkı ve öyle de oluyor sanırım. Geçen sene ekim sonu gibi merkeze kar yağmış ilk olarak ama çok da etkili değilmiş fakat bu sene kasım sonu gibi geldi ama bir geldi pir geldi diyorlar
-
Erzurumda kar etkili olmaya başladı aslında biraz sürpriz oldu sanırım Rize de ki karın iç kesimlere gelmesinden kaynaklı alt enlemlere kadar ulaştı kar yağışı yerde 5 gündür kar duruyor zaten ; hayatımda karın ilk defa erimemiş halini uzunca yaşıyorum buralarda insanlar karın yerde kalma süresini söyleyince şaşırıyorum İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde 3 gün kar yerde kalınca öpüp başımıza koyarken buralarda kimsenin umurunda bile olmuyor hatta bizde güneşte güneş gözlüğü takarlar burada da kar yağdığında güneş gözlüğü takıyor millet siz düşünün gerisini
-
Erzurumda da ufak ufak kar atıyor .
-
-
Başakşehir imiz deplasmanda UEFA Avrupa ligi karışalşmasında 2-0 önde daha dakika 30
-
bu gece yağabilirmi? Acaba admin bi bakarmısın
Kardeşim konumun tam olarak neresi ona göre yardımcı olalım sana ?
-
Samsun Ladik ilçesi küpecik köyünden manalara memleketim kısacası bugün çekilen fotolar güzel manzaralar oluşturakım; 1050 metre
-
Hayırlı CUMALAR ; herkesin cuması mübarek olsun...tüm islam alemine ve de yardım bekleyenlere deva nasip eyle ; hastası olanlara şifa nasip eyle ;
iş bekleyenlere iş nasip eyle YA RABBİM !! Amin ecmain !!!
-
❄❄⛄⛄❄❄⛄⛄Bu akşam Diyarbakır , Batman , Siirt , Şırnak ve çevreleri için kar yağışı görünüyor. Ayrıca bazı tahmincilere göre bu kar ve karla karışık yağmurun yarın da (Cuma) sürmesi bekleniyor. ❄❄⛄⛄❄❄⛄⛄
Oraları iyi bilirim. Oralara kar yağması lokal olur. Genelde yani atıyorum şırnağa merkeze 1200 rakım olduğu İçin lapa lapa kar yağarken 45 km uzağı olan cizre İdil Silopi'ye yağmur yağar . Yani her tarafına kar yağması İçin sağlam bir soğuk hava gerekli yani
-
@whisper dayı o kar görüntüleri seni aldatmasın erzurum için
kar durdu 1 gün öyle böyle yağdı yağmadı işte . Ama bundan sonra her yağış yere kar düşer orası öyle elbet inşallah
-
Yazık oldu ama tecrübe Laz'ım böyle takımlara olsun yenile yenile kaybede kaybede berabere kalarak başarılar gelir . İnşallah daha iyi olacaklar Avrupa da Anadolu takımları bunlar birer ders
-
@Sistemci5534 abim arabaya bin, gider gibi et, sonra birden geri dönüver :ehuehu:
Gidiyor vallah der yağar bak görürsün mübarek :boks:
Geldi geliyor abimOnu da deneriz abim
-
erzurum nasıl acaba palandöken? Fotoğraflarınizi bekliyorum sabirsizlikla
Kar yağmıyor dağlarda var biraz kardeşim ama yer seviyesinde daha kar yok malesef yağış var ama tam kara dönmedi daha
-
Yavaştan yağmur bazen kar atıyor şhow başlasın lat the musıc player go