Doğum günün kutlu olsun SİSTEMCİ EMRE abim @Sistemci5534
Eyvallah kardeşim bir ömür boyu bu kadro ile
ailesi olarak sonuna kadar olsun inşallah torunlara anlatacağımız nice güzel kışlar ile olsun inşallah ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğum günün kutlu olsun SİSTEMCİ EMRE abim @Sistemci5534
Eyvallah kardeşim bir ömür boyu bu kadro ile
ailesi olarak sonuna kadar olsun inşallah torunlara anlatacağımız nice güzel kışlar ile olsun inşallah ![]()
Tüm herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar beni duygulandırdınız vallahi daha yeni gördüm. Böyle bir sürpriz beklemiyordum vallahi
1 sene daha şaka maka geçti yaşı ettik 29 vay vay
insan bir yandan seviniyor bir yandan ömründen bir yaş gittiği için ömürden gidiyor ama çok şükür inancımız ile geçsin Rabbim sağlık huzur ve en önemlisi de imanlı yıllar nasip etsin cümlemize inşallah
tekrardan konuyu açan @>>>WinteR<<< Feyzullah abime , @Sinan abime @Can kardeşime @whisper mustafa dayıma @YuSuF kardeşime, @UsTaD Yasin enişteye
@Sibiryali @SinanHava @ANALİZCİ @neyzen748 kardeşim ve adını şu an buraya sığdıramadığım bir çok abime kardeşime bu forumda olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Bugünü hatırladıkları ve bana hatırlattıkları İçin .. geride bıraktığım şu 1 yıl içinde üzdüğüm kırdığım istemeden üzdüklerim elbette olmuştur. Öncelikle insanız hata yaparız ve bu Doğum günümün ; şu mübarek cuma gününe gelmesi hikmeti ile herkesin haklarını bana helal etmesini dilerim.. benden yana herkese helaldir. Tam gaz yolumuza devam edelim inşallah
.. hayırlı geceler HS AİLESİ ![]()
DİKKAT!!!
İç Anadolu'nun iç kesimlerinde ve özellikle yollarda viyadük kısımlarında özellikle dikkatli olunmalı
DİKKAT!!!
Doğu Anadolu'nun yüksekleri ve iç kesimlerinde özellikle önümüzdeki günlerde yollarda buzlanma olacağından sürücülerin son derece dikkatli olmaları rica olunur.
Erzincan erzurum yolu üzerinde erzuruma ait Esadaş firmasına ait bir otobüse yolda gizli buzlanmadan dolayı sabah saatlerinde şarampole devrildi . İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. 20 civarı yaralı olduğu belirtiliyor... otobüs firmaları ve şoförlerimizi son derece dikkatli olmaya davet ediyorum ve sitemizi takip ediniz...
Günceldir. Forum ile alakalı tüm Dilek şikayet ve isteklerimizi bu blog üzerinden ; @YuSuF @Can @Sinan @Sistemci5534 yönetici ve admin arkadaşlarından herhangi birini @....(isim) yöntemi ile etiketleyerek sorularınızı sorabilirsiniz ... Havalarinsesi.forum olarak tüm ekip adına Herkese iyi forumlar dileriz...
bende abone oldum videolarımı nasıl buldun
Gayet iyi oyun içerikli genel olarak sitemizin reklamını yapmak İçin gayet ideal bir kanalın var maşallah üyelerin bu işin meraklısı ise forUma bekleriz Samet kardeşim ![]()
ismi Samet Gedik HD ilk kanal
Samet kardeşim kanalımıza iki kanala da abone olabilirsin ben senin kanala abone oldum biraz önce bilgin olsun ![]()
Benimde bir youtube kanalım var 324 abone var oyun, bilgi videosu gibi şeyler paylaşıyorum ismini vermemi isterseniz yoruma yazabilirsiniz
Olabilir kardeşim link atabilirsin güzel videolar hazırlama yeteneğin varsa değerlendirebiliriz ![]()

Bu vatandaş da habersizce veya haberi olmuş olup bir poz vermiş otobüse binsem mi binmesem mi modunda
muhtemel olarak 87 ye ait bir fotoğraf ... otobüs zaten kardan otobüs olmuş anlaşılan
sadece kapıları açık olduğundan ve tekerlerden otobüs olduğu anlaşılıyor ..
1987 ye ait bir fotoğraf ... Google de gezerken rastladım. Çok kahrını çekmiş olan büyük ihtimalle 303 Mercedes veya daha eski modelleri İstanbul'un zamanında şehirler arası veya şehir içinde uzak ilçelere illere giden bir otobüs belki ilk bakışta .. halbuki dili olsa ne derdi ??? Neler anlatırdı o otobüs 87 ye ait ne varsa ... o günün dili olmayan bir şahidi idi o otobüsler belki de ...