ardakvss1903s tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu nasıl bir güncelleme mahsur kalacagız
-
düzelir o ecmwf muhteşem görüntüler veriyor bak Antepe o zamanlar Antepi de tek Ecmwf gördü nerdeyse 1 metre kar aldı Belediye Başkanı bile şaşırdı 😂😂
ecm düzelirse ıconda düzelir
-
Umarım kardeşim İnşallah Mgm de muhtemelen ya yarın ya da Cuma günü yoğun kar ikonlarını koymaya başlar
icon canımı sıkıyor benim yağışı kötü verdi 6-8 cm lik bir kar verdi
-
Aynen öylee ama özledik be Arda kaç senedir yaa özlem vaar ööözleemm
bu kış çok kötüydü iyi oldu umarım böyle gelir
-
Uzun zamandır yoktum ama şunu söyleyebilirim ki Ankara 2011 i unutacak eğer ki farazi olağanüstü değişim olmazsa ciddi anlamda hayatı durduracak kar geliyor Gözümüz Aydın Ankaralı kardeşlerim ❄❄❄❄❄❄❄ o zaman Ankara için manşet YOĞUN KAR , TİPİ , FIRTINA GÖRÜNTÜLER BAŞKENT ANKARADAN
böyle bişey gelirse harbiden felaket
-
Gfs güncellenmesi ne ya öyle

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ICON TOPLAM KAR (5 GÜNLÜK)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. TOPLAM KAR ECM (10 GÜNLÜK)
-
ıcon bile 10-15 cm arası demiş bu bile iyi
-
Gem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs var mı?
-
9 da burada olalım hep beraber değerlendirelim
burdayız

-
Valla hocam içimde halen tereddütler var kendimi kötüye de hazırlıyorum perşembe akşamına kadar rahat edemiycem. Bu arada gem ukmo icon güzel çıktılar verdi bakalım ecm ne diecek
ecm güncellenmesi ne zaman başlıyor
-
gfs yağış olarak süper
-
Yağış konusu iyide soğuklar sıkıntıda herşey AB bağlı eğer Yozgat’ın yanı da n tırmanışsa geçerse gömer geçer
ecm yi gördünüzmü sizce nasıl şuan