Eren iskandinavya üzerindeki top gibi olan açık mavi basınç alanının sistem indirmede etkisi varmı
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper ufak bi şaka yapalım dedik abim keşke değiştirmeseydin
-
Ben halen şoktayım
Sinan hocam açıklama bekliyoruz sistemle alakalı lütfen
-
Şöyle bir sistemden kırıntı alacak olmak hiç inandırıcı gelmiyor hiç.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam veya gece güncellemesinde etkilenmezsek eğer dahası zor. Zaten bu kadar kısa vadede bile bu kadar değişiklik göstermesi baya absürt. Bir tane siklonun hareketi koca sistemi etkiliyor. Ne günlere kaldık rahat rahat sistem takibi yapmak varken.
-
Yeni Malatyaspor Kulübü’nden Açıklama
Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.
Deli Yılmaz Oley

Yılmaz hocanın takım gezintileri devam ediyor. Bakalım öbür sezon başı hangi takımın başında görücez. Hatta sezon başına da kalmayabilir

-
Coca cola
Üstüne bir de çocuğunun ölmesi, daha bir sürü sebep var tabii
-
Reis zaten tonla paran vardı neden arabistana gittin ki. Avrupanın büyük takımlarından birinde bitirmesini çok isterdim açıkçası. Fakat başına o kadar talihsizlik gelince bir sene içinde eski formundan eser kalmadı, avrupa takımları almak istermiydi ondan da pek emin değilim.
-
Birazdan ecmwf güncellemesi başlıyor. Yerlerinizi alın kaptan uçuş için hazır. Kritik dakikalar 🏃
Pek ümidim kalmadı ama hayırlısı. Çıkmadık candan umut kesilmez. Sinan bekliyorum diyorsa biz de sonuna kadar burdayız
-
bir sorum olacak modeller mi endekslere göre değişir yoksa endeksler mi modellere göre ?
-
Yeni yılla beraber kışa güzel bi giriş yapıp bol karlı günler görmek dileğiyle hepinize hayırlı günler

-
Şeytanın bacağını kıralım artık
-
14437
puanım mevcut. Acemi üyelikten usta üyeliğe geçiyorum galiba. Son 563 puan. Sadece benim katılabileceğim anket düzenleyelim 

Hayırlı olsun hocam

-
Hasta olan herkese geçmiş olsun Allaha şükür ben hasta olmadım bu sene baya dayanıklı çıktım umarımda olman sınav haftama şurda 1 haftadan az kaldı
Finallere 1 hafta kala telaş sardı vallahi hocam
-
2018 de sadece 1 martta havada kar görmüştük 1 2 saatlik sonra kışa veda etmiştik en berbat kış olabilir
2018 kar anlamında hatırladığım en kötü kış. Ocak sonuna doğru 1 gün kar yağdı, ondan sonra şubat sonu gibi çok az bi kar yağdı ve kış bitti. Sanki hiç kış yaşanmadı o sene, hava sıcaklıkları da doğru düzgün düşmedi.
-
Sinan 1 aralıkta senaryoları yazmışsınız halen o gün yazdıklarını gibi mi bekliyorsunuz yoksa değişimler var mı ? Merakımdan soruyorum.